103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435
  • 103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435
  • 103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435
  • 103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435
  • 103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435

103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435

Termistor NTC nuduhake termistor kanthi koefisien suhu negatif. Iki minangka keramik kinerja dhuwur sing nggunakake bahan siji-kemurnian dhuwur lan nduweni struktur sing cedhak karo kapadhetan teoritis. Mulane, nalika entuk miniaturisasi, uga nduweni karakteristik nilai resistance cilik, fluktuasi karakteristik suhu, lan respon cepet kanggo macem-macem owah-owahan suhu, mbisakake sensitivitas dhuwur lan deteksi tliti dhuwur. Perusahaan nyedhiyakake produk cilik lan linuwih kanthi macem-macem wujud lan karakteristik kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi para pelanggan. Sugeng tuku 103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435 saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435


Semitec 103AT-2 Cross Frame Lead NTC Thermistor MF52F 10K 3435 Kanthi Titik Macet

 

Deskripsi NTC Thermistor MF52F 10K 3435 Kanthi Titik Macet

 

Termistor NTC nuduhake termistor kanthi koefisien suhu negatif. Iki minangka keramik kinerja dhuwur sing nggunakake bahan siji-kemurnian dhuwur lan nduweni struktur sing cedhak karo kapadhetan teoritis. Mulane, nalika entuk miniaturisasi, uga nduweni karakteristik nilai resistance cilik, fluktuasi karakteristik suhu, lan respon cepet kanggo macem-macem owah-owahan suhu, mbisakake sensitivitas dhuwur lan deteksi tliti dhuwur. Perusahaan nyedhiyakake produk cilik lan linuwih kanthi macem-macem wujud lan karakteristik kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi para pelanggan.


Cathetan: sawetara ukuran sirah: 1.8 ~ 4MM (selaras miturut syarat pelanggan)

Werna resin epoksi: ireng, biru (selaras miturut syarat pelanggan)

Jinis pin: kanthi titik kertu, sikil lurus, sisihan (disesuaikan miturut syarat pelanggan)

 

II Range aplikasi Thermistor NTC MF52F 10K 3435 Kanthi Titik Macet

 

1. Peralatan AC, peralatan pemanas, peralatan medis, instrumen kontrol suhu, kalender meja elektronik, tanggalan abadi, dolanan hadiah, termometer njero ruangan, remot kontrol, hadiah elektronik, termometer elektronik lan higrometer, pangukuran suhu otomotif, kalender perpetual elektronik, baterei sing bisa diisi ulang ngemas lan pangisi daya , PCB, CPU, TCXO, etc suhu ganti rugi, ngalih;

2. Macem-macem sensor suhu suhu kamar;

3. Bisa rampung ngganti specification Shizuka 103AT.

 

III Fitur Thermistor NTC MF52F 10K 3435 Kanthi Titik Macet

 

1. Kanthi langkah-langkah posisi, trep kanggo welding otomatis lan nglindhungi chip.

2. Konsistensi resistance apik, interchangeability kuwat, stabil lan dipercaya

3. Kisaran suhu operasi -50C ~ + 125C

4. Parameter lan ukuran listrik liyane bisa digawe miturut kabutuhan sampeyan

 

 

IV Kode Pesenan Thermistor NTC MF52F 10K 3435 Kanthi Titik Macet

 

MF52 A xxx x xxx
(1) (2) (3) (4) (5)
  1. Termistor lapisan epoksi seri MF52
  2. Kode gaya kabel:

Model A: Timah. Dilapisi kawat tembaga
Model B: Kawat enamel
Model C: Kawat Teflon suhu dhuwur
Model D: kabel isolasi PVC
Model E: Tie bar kawat baja
Model F: dibutuhake pelanggan

  1. Nilai resistance ing 25 ° C
  2. Kode toleransi resistensi : (F:±1%,G:±2%,H:±3%,J:±5%,K:±10%)
  3. Nilai beta

 

 

Parameter V Thermistor NTC MF52F 10K 3435 Kanthi Titik Macet

 

Bagian No. Dirating Resistance
R25
Nilai B
(25/50°C)
Daya Rated (mW) Disst. Coef.
(mW/°C)
Konstanta wektu tema (S) Operasi
Temp.
(°C)
MF52***3100 0.1~20 3100 â¤50 â¥2.0
Ing Still Air
â¤7
Ing Still Air
-55~+125°C
MF52***3270 0.2~20 3270
MF52***3380 0,5 nganti 50 3380
MF52***3470 0,5 nganti 50 3470
MF52***3600 1~100 3600
MF52***3950 5~100 3950
MF52***4000 5~100 4000
MF52***4050 5~200 4050
MF52***4150 10~250 4150
MF52***4300 20~500 4300
MF52***4500 20~500 4500

Parameter umum: 10K, 50K, 100K; Nilai B umum: 3435, 3950;

Diameter kabel umum: 0,18, 0,3, 0,4, lan liya-liyane. Bahan kasebut yaiku tembaga murni lan baja sing dilapisi tembaga.



Hot Tags: 103AT-2 Cross Frame Lead Power NTC Thermistor MF52 NTC 10k 3435, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Daftar Harga, Kutipan