10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu
  • 10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu
  • 10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu
  • 10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu
  • 10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu

10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu

Becik kanggo ngukur ing pipo, karo kasus karet termoplastik lan tabung tembaga iku kompromi paling apik antarane wektu respon cepet lan tingkat pangayoman. Ngidini kanggo gampang lan cepet soyo tambah lan njabut. Probe iki bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Sugeng tuku 10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu


I Katrangan Tali Pipa Dasi Tetep Ing Sensor Suhu Termistor TPE NTC


Becik kanggo ngukur ing pipo, karo kasus karet termoplastik lan tabung tembaga iku kompromi paling apik antarane wektu respon cepet lan tingkat pangayoman. Ngidini kanggo gampang lan cepet soyo tambah lan njabut. Probe iki bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Ketepatan tekan thanks kanggo solusi teknis sing diadopsi ing pangembangan sensor kasebut lan linuwih sing dibuktekake dening tes sing ditindakake nggawe probe AMPFORT NTC sing dipercaya lan terjangkau kanggo ngukur suhu. Range sensor suhu AMPFORT saiki kalebu seri TS* (karo loro sensor kecemplung anyar, NTC lan PT1000, cocok khusus kanggo aplikasi hidronik) lan sensor suhu pass-through anyar kanggo digunakake ing aplikasi chiller jeblugan, ing ngendi sensor digunakake. kanggo ngukur suhu ing jantung produk.



II Parameter Tali Pipa Pengikat Tetap Pada Sensor Suhu Termistor TPE NTC

 

RANGE SUHU (-40+110)°C
DEGREE saka pangayoman IP67
SENSOR NTC-PTC-PT100-PT1000-(sensor liyane kasedhiya ing request)
BAHAN KASUS Thermplastic karet lan tembaga
BAHAN KABEL TPE
TERMINAL Tinned, pin, konektor (terminal liyane kasedhiya ing panyuwunan)
WAKTU RESPONSE Kira-kira 15 detik (miturut konfigurasi)
MARKING Tandha laser ing kabel, label (bisa disesuaikan miturut panyuwunan)
NTC THERMISTOR R25:10K±1%, B25/85:3977±1%
Omah 6*20mm Plat Tembaga
KABEL LEAD AWG26*2C TPE Flat (Tipe B)
Faktor disipasi Kira-kira 2 mW/C
Tegangan Tahan (Sec.) 1500VAC 2 detik
Ketahanan Isolasi (MΩ) 500VDC, â§100



III Dimensi Tali Pipa Dasi Tetep Ing Sensor Suhu Termistor TPE NTC



IV Rampung Seri Tali Pipa Dasi Tetap Ing Sensor Suhu Termistor TPE NTC




VI 5 Jinis Tali Pipa Pengikat Tetap Pada Sensor Suhu Termistor TPE NTC

 

1. Thermocouple: Iku jinis sensor suhu, kang digawe dening gabung loro logam beda ing siji mburi. Ujung gabungan kasebut diarani HOT JUNCTION. Ujung liyane saka logam sing ora padha kasebut diarani COLD END utawa COLD JUNCTION. Persimpangan kadhemen bener-bener dibentuk ing titik pungkasan materi termokopel. Yen ana prabédan ing suhu antarane prapatan panas lan kadhemen prapatan, voltase cilik digawe. Tegangan iki diarani minangka EMF (gaya motif elektro) lan bisa diukur lan digunakake kanggo nunjukake suhu.

 

2. RTD minangka piranti penginderaan suhu sing resistensi diganti karo suhu. Biasane dibangun saka platinum, sanajan piranti sing digawe saka nikel utawa tembaga ora umum, RTD bisa duwe macem-macem wujud kayata tatu kawat, film tipis. Kanggo ngukur resistansi ing RTD, gunakake arus konstan, ukur voltase sing diasilake, lan nemtokake resistensi RTD. RTD nuduhake resistensi sing cukup linear kanggo kurva suhu ing wilayah operasi, lan nonlinearitas bisa diprediksi lan bisa diulang. Papan evaluasi PT100 RTD nggunakake permukaan gunung RTD kanggo ngukur suhu. PT100 eksternal 2, 3 utawa 4-kabel uga bisa digandhengake karo ukuran suhu ing wilayah sing adoh. RTDs bias nggunakake sumber arus konstan. Supaya kanggo ngurangi panas dhewe amarga disipasi daya, gedhene saiki cukup kurang. Sirkuit sing dituduhake ing gambar yaiku sumber arus konstan nggunakake tegangan referensi, siji amplifier, lan transistor PNP.

 

3.Thermistor: Kaya RTD, termistor minangka piranti penginderaan suhu sing resistensi diganti karo suhu. Thermistor, Nanging, digawe saka bahan semikonduktor. Resistance ditemtokake kanthi cara sing padha karo RTD, nanging thermistor nampilake resistensi nonlinear banget vs kurva suhu. Mangkono, ing sawetara operasi termistor kita bisa ndeleng owah-owahan resistance gedhe kanggo owah-owahan suhu cilik banget. Iki ndadekake piranti sing sensitif banget, cocog kanggo aplikasi set-point.

 

4.Sensor semikonduktor: Padha diklasifikasikaké dadi macem-macem jinis kaya output Tegangan, output Saiki, output Digital, Resistance output silikon lan sensor suhu Diode. Sensor suhu semikonduktor modern nawakake akurasi dhuwur lan linearitas dhuwur sajrone sawetara operasi sekitar 55 ° C nganti + 150 ° C. Amplifier internal bisa ngukur output menyang nilai sing trep, kayata 10mV/°C. Padha uga migunani ing sirkuit kompensasi cold-junction kanggo thermocouple sawetara suhu sudhut. Rincian ringkes babagan jinis sensor suhu iki diwenehi ing ngisor iki.


Hot Tags: 10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Temperature Probe Thermometer, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan