120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor
  • 120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor
  • 120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor
  • 120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor
  • 120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor

120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor

Seri WMZ12A(â /â¡) minangka komponen generasi anyar kanggo proteksi liwat saiki. Karakteristik safety wis lulus tes lan nyukupi syarat UL1434. Bisa nindakake proteksi lan pemulihan kanthi otomatis lan bola-bali tanpa ngubungi titik, gangguan lan spark. WMZ12A(â /â¡)Series PTC Thermistor dirancang khusus kanggo pangayoman liwat saiki saka Ballast / CFL / Adaptor / Charger / Watt-jam Meter / Multimeter / Telecom / Micromotor etc, minangka nuduhake minangka conto aplikasi. Nalika sirkuit dilindhungi ing negara normal, saiki liwat termistor PTC bakal luwih murah tinimbang Max sawijining. Non-operating Saiki (IN).Welcome tuku 120 DEG 24MM PTC Overcurrent Protection WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

120 DEG 24MM PTC Perlindungan Arus Lebih WMZ12A 80mA PTC 100 Termistor


MZ11A Filament Preheating PTC Thermistor WMZ12A Kanggo Telekomunikasi liwat Proteksi Arus

I Umum saka MZ11A Filament Preheating PTC Thermistor WMZ12A

Seri WMZ12A(â /â¡) minangka komponen generasi anyar kanggo proteksi liwat saiki. Karakteristik safety wis lulus tes lan nyukupi syarat UL1434. Bisa nindakake proteksi lan pemulihan kanthi otomatis lan bola-bali tanpa ngubungi titik, gangguan lan spark. WMZ12A(â /â¡)Series PTC Thermistor dirancang khusus kanggo pangayoman liwat saiki saka Ballast / CFL / Adaptor / Charger / Watt-jam Meter / Multimeter / Telecom / Micromotor etc, minangka nuduhake minangka conto aplikasi. Nalika sirkuit dilindhungi ing negara normal, saiki liwat termistor PTC bakal luwih murah tinimbang Max sawijining. Arus Non Operasi (IN).

Ing wektu iki Rt ana ing kahanan tahan kurang, lan ora bakal mengaruhi karya normal sirkuit sing dilindhungi. Nalika kedadeyan sing ora normal (kayata arus liwat), arus bakal luwih dhuwur tinimbang Trip Current (IT), banjur Rt bakal cepet banget dadi negara tahan dhuwur. Dadi sirkuit sing dilindhungi bakal mbukak lan ora rusak. Sawise barang-barang sing ora normal ilang lan suhu & saiki pulih menyang kahanan normal, Rt bakal bali menyang kahanan resistensi rendah kanthi otomatis lan sirkuit sing dilindhungi bakal pulih menyang negara operasi normal.

Karakteristik Rt saiki minangka sing paling penting sing kudu digatekake nalika milih seri WMZ12A(â /â¡). Maks.
Arus Non-operasi kudu luwih dhuwur tinimbang arus operasi sing dirating liwat sirkuit sing dilindhungi lan kritéria yaiku Rt bisa nanggapi ing wektu lan ora bakal salah. Salajengipun, bab liyane sing kudu digatekake yaiku: Rtâs Max. Karakteristik operasi / Non-operasi rapet karo suhu sekitar. IT & IN bakal suda nalika suhu sekitar mundhak, kaya sing ditampilake ing Gambar II.


II Fitur saka MZ11A Filament Preheating PTC Thermistor WMZ12A

⢠Sirkuit non-kontak lan proteksi komponen
⢠Watesan arus luwih kanthi otomatis
⢠Recovery otomatis sawise ngatasi masalah
⢠Ora ana swara lan ora ana kembang api nalika nggarap
⢠Dipercaya lan gampang digunakake


III CONTOH APLIKASI The MZ11A Filament Preheating PTC Thermistor WMZ12A



IV Prinsip Aplikasi Filamen MZ11A Preheating PTC Thermistor WMZ12A


Sambungake termistor WMZ12A PTC ing seri karo sirkuit daya. Nalika sirkuit ing negara normal, saiki mili liwat PTC kurang saka saiki dirating, PTC ing negara normal, lan resistance cilik, kang ora mengaruhi operasi normal saka sirkuit dilindhungi kayata ballast elektronik (lampu hemat energi, trafo, multimeter). Nalika sirkuit saiki banget ngluwihi saiki dirating, PTC dumadakan dadi panas lan resistance dumadakan mundhak menyang negara impedansi dhuwur, saéngga matesi utawa mblokir saiki lan nglindhungi sirkuit saka karusakan. Sawise saiki lan saiki bali menyang normal, PTC uga kanthi otomatis bali menyang negara resistance kurang, lan sirkuit nerusake operasi normal.
Termistor WMZ12A PTC ing bidang aplikasi proteksi arus kakehan kayata ballast elektronik (lampu hemat energi, trafo, multimeter), Yaxun minangka sing pisanan ngenalake model WMZ12 kanthi voltase tahan dhuwur (V ⥠300V AC).



V Parameter teknis utama MZ11A Filament Preheating PTC Thermistor WMZ12A

WMZ12A (I) utamané digunakake kanggo pangayoman overcurrent kayata pangisi daya, adaptor (coil utami), meter energi listrik, multimeter digital, etc.

model MAX Arus Non Operating ing 25â In (mA) Arus Trip ing 25â It (mA) Nilai nol daya tahan R 25 (Ω) Arus operasi maksimum I maks (A) Ukuran (mm)
Dmax Tmaks d±0,05 F±1
WMZ12A-70LB15RM080 80mA ing 40â±2â 160 15±20% 1.0 8 5 0.6 5
WMZ12A-70LB12RM090 90mA ing 40â±2â 180 12±20%
WMZ12A-70LB10RM100 100mA ing 40â±2â 200 10±20%
WMZ12A-75S222RM005 5 10 2200±20% 0.2 4 4.5 0.5 5
WMZ12A-75S152RM006 6 12 1500±20%
WMZ12A-75S102RM008 8 16 1000±20%
WMZ12A-75S681RM010 10 20 680±20%
WMZ12A-75S471RM012 12 24 470±20% 0.3
WMZ12A-75S331RM015 15 30 330±20%
WMZ12A-75S221RM018 18 36 220±20%
WMZ12A-75S151RM020 20 40 150±20% 0.4
WMZ12A-75S101RM025 25 50 100±20%
WMZ12A-75A471RM014 14 28 470±20% 0.4 6.5 4.5 0.6 5
WMZ12A-75A331RM017 17 34 330±20%
WMZ12A-75A221RM020 20 40 220±20% 0.5
WMZ12A-75A151RM024 24 48 150±20%
WMZ12A-75A121RM026 26 52 121 ± 20%
WMZ12A-75A101RM028 28 56 100±20% 0.6
WMZ12A-75A68RM032 32 64 68±20%
WMZ12A-75A47RM040 40 80 47±20%
WMZ12A-75B331RM020 20 40 330±20% 0.8 8 4.5 0.6 5
WMZ12A-75B221RM025 25 50 220±20%
WMZ12A-75B151RM030 30 60 150±20%
WMZ12A-75B101RM035 35 70 100±20% 1.0
WMZ12A-75B82RM040 40 80 82±20%
WMZ12A-75LB82RM035 35mA ing 60â±2â 90mA ing 25â±2â 82±20% 1.0 9 4.5 0.6 5
WMZ12A-75LB68RM040 40mA ing 60â±2â 100mA ing 25â±2â 68±20% 1.2
WMZ12A-75LB47RM045 45mA ing 60â±2â 110mA ing 25â±2â 47±20%
WMZ12A-75LB33RM050 50mA ing 60â±2â 125mA ing 25â±2â 33±20%

The WMZ12A PTC termistor utamané digunakake kanggo pangayoman overcurrent [transformer (adaptor) / utami coil / pangisi daya / digital multimeter / pinter meter / mikro motor / transistor]. Langsung disambungake ing seri ing sirkuit mbukak, nalika baris ing kahanan ora normal, bisa kanthi otomatis matesi liwat saiki utawa mblokir saiki, lan banjur bali menyang negara asli sawise fault dibusak, umum dikenal minangka "10,000 kaping sekring "

Hot Tags: 120 DEG 24MM PTC Overcurrent Protection WMZ12A 80mA PTC 100 Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan