19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las
  • 19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las
  • 19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las
  • 19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las
  • 19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las

19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las

Fungsi: Termistor PTC Khusus kanggo over current, proteksi kakehan mesin las. Seri MZ31 15P, 16P, 19P termistor PTC minangka termistor keamanan jutaan wektu kanggo proteksi sirkuit otomatis, bisa pulih, nggunakake bola-bali, lan ora ana pemicu, gangguan utawa komponen protèktif sing bisa nglindhungi lan mulihake saka suhu ora normal lan saiki kanthi otomatis, kang disebut "otomatis mulihake sekring" lan "sepuluh ewu-wektu sekring".Recoverability, nggunakake bola-bali, lan ora pemicu, gangguan utawa sparks.Welcome kanggo tuku 19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Saiki Kanggo Mesin Welding saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Arus Kanggo Mesin Las


19P Current Limited PTC Thermistor MZ21-P101RNM 19MM 100OHM Kanggo Mesin Las

Aku Brief Pambuka The19P Saiki Limited PTC Thermistor


Fungsi: PTC Thermistor Khusus kanggo over current, overload proteksi mesin las.

MZ31 seri 15P, 16P, 19P termistor PTC minangka termistor keamanan jutaan wektu saka proteksi sirkuit otomatis, bisa dipulihake, nggunakake bola-bali, lan ora ana pemicu, gangguan utawa komponen protèktif sing bisa nglindhungi lan mulihake saka suhu ora normal lan saiki kanthi otomatis, sing diarani "mulihake otomatis." sekring "lan" sekring sepuluh-ewu-wektu".Recoverability, nggunakake bola-bali, lan ora pemicu, gangguan utawa sparks.

Telu model ing ndhuwur kabeh digunakake kanggo overcurrent overload pangayoman saka mesin welding, mung beda ukuran mesin welding nggunakake PTC thermistor Model beda.



II Prinsip Kerja The19P Current Limited PTC Thermistor


Nalika sirkuit ing negara normal, saiki liwat termistor PTC kurang saka saiki dirating, lan termistor PTC normal lan resistance cilik. Ora mengaruhi operasi normal saka sirkuit dilindhungi. Nalika sirkuit gagal lan saiki nemen ngluwihi saiki dirating, termistor PTC dumadakan heats munggah lan ing negara resistance dhuwur. Sirkuit dicopot kanggo nglindhungi sirkuit saka karusakan. Nalika Gagal wis ngilangi, termistor PTC kanthi otomatis bali menyang negara resistance kurang lan sirkuit bali menyang operasi normal.


 
III Sakabèhé Dimensi The19P Saiki Limited PTC Thermistor

Bagian No

DMAX W±1.0 TMAX Φd±0.05
MZ21-P101RNM 19.0 7.5 8.0 0.8

 
 
IV Karakteristik Kurva The19P Current Limited PTC Thermistor




V Kinerja Listrik The19P Saiki Limited PTC Thermistor
 


bagean no

dirating

resistance

(25â±1â)

ngalih

suhu

(±7â)

rusak

voltase

Ac

arus non-operasi

(ing 40â)

arus trip khas

Kisaran suhu sekitar operasi

MZ21-P101RNM 100Ω±25% 120â 600 V 180 mA 360 mA -10~+45â



VI Advantage Of The19P Saiki Limited PTC Thermistor


1. pangayoman sirkuit otomatis, bisa nerusake ajeg,

2. tanpa kontak, noiseless lan flameless,

3. Reaksi cepet,

4. kanthi kinerja proteksi overvoltage sing luwih apik,

5. sawetara voltase operasi sudhut,

6. resistance anteng cilik,

7. Dirating saiki kurang,

8. resistensi cilik, ukuran cilik,

9. stabil kanggo dangu,

10. Ora perlu kanggo ngreset sumber sawise pangayoman kakehan,

11. Kisaran suhu operasi sudhut, 0 ~ + 60 ° C (V = Vmax), -25 ~ + 125 ° C (V = 0),

12. RoHS tundhuk.

Termistor PTC khusus kanggo proteksi kakehan mesin Welding

Katon lan Dimensi (In: mm)

15P Termistor:

diameteripun produk rampung 15.5-16 .0 mm, ukuran jamur 16mm.

Jarak sikil 7,5 ± 0,5 mm.

Dawane sikil: dawane sikil sing dipotong yaiku 5mm.


16P Thermistor: diameteripun produk rampung 17-17 .5 mm, ukuran jamur 20 mm.

Jarak kaki 5 ± 0,5 mm.

Dawane sikil: dawane sikil sing dipotong yaiku 8mm.


Termistor 19P:

diameteripun produk rampung 17.5-18 .0 mm, ukuran jamur 20mm.

Jarak sikil 7,5 ± 0,5 mm.

Dawane sikil: dawane sikil sing dipotong yaiku 6mm.


16P luwih tipis tinimbang 15P lan 19P luwih kenthel tinimbang 15P lan 16P.


VII Aplikasi The19P Current Limited PTC Thermistor

Mesin welding inverter luwih populer ing saindenging jagad amarga teknoloy dibutuhake kanggo manufaktur, nanging, proteksi sing apik bisa njamin mesin las inverter bisa digunakake kanthi apik kanggo jangka panjang. Kita bisa nyedhiyakake kabeh komponen kanggo proteksi overcurrent / overvoltage. Ing ngisor iki dhaptar sing nyedhiyakake pelanggan kanggo ref sampeyan:
 

Varistor

07D361K
10D471K 10D681K
14D330K 14D151K 14D221K 14D391K
20D820K 20D102K 20D121K 20D121K 20D391K 20D471K
25D431K 25D751K 25D681K 25D821K
32D431K 25D751K 32D681K 32D821K

Termistor PTC Kab 126A 15P 16P 16P5R0M265 08M12RM265 05M120-180 19P MZ72-18ROM MZ11-13N13-20 MZ12-16P2R1H140,MZ12-16P4RM7H16P4RM7 -16P6R0H265,MZ11-16P7R0H265,MZ11-16P10RH265,MZ11-16P12RH265,MZ72-18RM
NTC Thermistor 2.5D-20 5D-20 8D-20 47D-15 2.5D-15 47D-20
Sekring

Sekering kaca/sekering Keramik 3.6x10mm/5x20mm/6.35x31.8mm/10x38mm STP/SFP/BTC/BFC/BMT/BMF/PTU/PFU
Sekring Mikro MTS/MFS/NTS/NFS/TMS/FMS 8x4x8mm
Fuse Mount Permukaan 6125 2410 SET/SEF/SFE/STE/SST/SSF



VIII Proses Pembuatan The19P Current Limited PTC Thermistor
 
Timbangan â Ball Milling â Presintering â Granulasi â Forming â Sintering â Tambah elektroda â Resistance
sorting â Garis tekanan â Paket isolasi â Perakitan â Tahan deteksi tegangan â Resistansi
Inspeksi â Inspeksi pungkasan â Kemasan â Lebokake ing gudang.


VIIII Nomer bagean liyane The19P Current Limited PTC Thermistor


MZ11-10N12RH250,MZ11-10N18RH265,MZ11-10N22RH265,MZ11-10P15RH265,MZ11-10P39RH265
SPMZB-9H25RH265,SPMZB-9Z1R0H15,SPMZB-9Z1R2H15,SPMZB-9Z1R8H15
WMZ12A-10RM180, WMZ12A-10RM220, WMZ12A-12RM090, WMZ12A-12RM170, WMZ12A-15RM070,
WMZ12A-15RM130, WMZ12A-15RM145, WMZ12A-15RM160, WMZ12A-15RM200, WMZ12A-18RM150,
WMZ12A-20RM070, MZ212A-20RM085, MZ23-20RM100, MZ25-20RM145, WMZ12A-22RM100,
WMZ12A-22RM120, WMZ12A-22RM130, WMZ12A-22RM180, MZ25-25RM055, MZ25-25RM060,
WMZ12A-25RM065, MZ25-25RM085, MZ25-25RM100, MZ25-25RM120, WMZ12A-33RM110, WMZ12A-35RM060,
MZ23-35RM090, WMZ12A-39RM085, WMZ12A-39RM100, MZ23-40RM080, WMZ12A-47RM055, WMZ12A-47RM090,
WMZ12A-50RM060, MZ23-50RM070, MZ23-50RM075, WMZ12A-55RM060-MZ23-55RM070, WMZ12A-62RM050,
WMZ12A-62RM075, WMZ12A-68RM045, WMZ12A-68RM050, WMZ12A-68RM055, WMZ12A-68RM060,
WMZ12A-75RM045, WMZ12A-82RM040, WMZ12A-68RM060, WMZ12A-101M030, WMZ12A-101M035,
WMZ12A-101M040, WMZ12A-101M045, WMZ12A-101M050, WMZ12A-101M055, WMZ12A-121M030,
WMZ12A-121M035, WMZ12A-121M050, WMZ12A-151M025, WMZ12A-151M030, WMZ12A-151M035,
WMZ12A-151M040, WMZ12A-221M020, WMZ12A-221M025, WMZ12A-471M006, WMZ12A-681M005,
WMZ12A-102M004, WMZ12A-152M003, WMZ12A-222M002

Hot Tags: 19P 19MM MZ21 0.5W PTC Thermistor PTC Tahan Saiki Kanggo Mesin Welding, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Harga, Daftar Harga, Kutipan