200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal
  • 200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal
  • 200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal
  • 200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal
  • 200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal

200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal

Termistor PTC seri MZ4 digunakake ing macem-macem jinis lampu neon, ballast elektronik lan lampu hemat energi elektronik minangka komponen preheating-wiwitan. Preheating saka elektroda lengthens gesang lampu lan jumlah siklus ngoper Ngartekno. Ampfort wis sepuluh taun kerja ing riset, pangembangan lan manufaktur PTCR. Sugeng tuku 200mA 600OHM Resistor Koefisien Suhu Positif MZ4 PTC Perlindhungan Termal saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Proteksi Termal


Phenolic Resin Perlindungan Arus Lebih PTC Thermistor MZ4 600 ~ 800OHM Kanggo Meter Listrik

 

I Katrangan Saka Resin Phenolic Overcurrent Protection PTC Thermistor

 

Termistor PTC seri MZ4 digunakake ing macem-macem jinis lampu neon, ballast elektronik lan lampu hemat energi elektronik minangka komponen preheating-wiwitan. Preheating saka elektroda lengthens gesang lampu lan jumlah siklus ngoper Ngartekno. Ampfort wis sepuluh taun kerja ing riset, pangembangan lan manufaktur PTCR. Kanthi pengalaman sugih, perusahaan kita nawakake termistor PTC kanggo wektu tundha lan ngoper kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Akeh produsen lampu, kalebu sawetara perusahaan internasional sing misuwur minangka pelanggan.



II Fitur Resin Phenolic Overcurrent Protection PTC Thermistor


1. PTC termistor kanggo wektu tundha wiwitan ballast & lamp bisa ngluwihi umur layanan saka tabung neon luwih saka 10-wektu
2. Termistor PTC ditrapake ing macem-macem jinis lampu hemat energi elektronik lan ballast elektronik neon
3. Ngalih saiki bisa liwat 100.000 kaping: resistance ora bakal ngambang
4. Tegangan tahan bisa nganti luwih saka 800-1,000V AC
5. High linuwih, kinerja apik saka safety lan stabilitas

6. Aplikasi: Lampu hemat energi, ballast elektronik neon, lan multi-meter digital

 

 

III Ukuran Resin Fenolik Proteksi Arus Lebih PTC Termistor (Unit: mm)

 

Nomer

jeneng

Syarat Teknis

Nuntun

D

Dhiameter

4,5 maks

â¡ Lurus

 

â¡ Axis Kawangun

 

â  In-Forming

T

kekandelan

5,0 maks
L

Lead Length

Min20
W

Jarak antarane sekring

5.0±0.5
d

Dhiameter timbal

0,5 ± 0,05



IV Rincian Lapisan Saka Resin Phenolic Proteksi Arus Luwih PTC Thermistor

 

Lapisan Bahan warna

â¡ Ora ana lapisan

â  Lapisan

â  resin PF

â¡ silikon

 

â  Kuning

â  Ijo

 



V Pertunjukan Listrik Resin Fenolik Proteksi Arus Luwih PTC Thermistor

 

Nomer

barang

Syarat Teknis

Syarat Test

3-1

Tahan kanggo Zero

Daya Rated

600-800Ω

Suhu Atmosfer: 25±2â

Akurasi Tes: ± 0,5%

3-2

Swara Tegangan

Tahan

â¥800V

ÎR/Rnâ¤20%

Ora ana karusakan visual

 

Miwiti Saiki: â¥200mA, Mulai Tegangan: 220VAC, tahan 7 detik, banjur ganti dadi voltase dhuwur 800VAC, 6 detik. banjur mriksa Rn maneh.

3-3

Swara Saiki

tahan

 

â¥200mA

ÎR/Rnâ¤20%

Ora ana karusakan visual

Miwiti Saiki: â¥200mA, Tegangan 220VAC, uripake sirkuit 1 menit sawise saben 5 menit, mateni, lan baleni operasi iki kaping 20. Sijine ing kondisi suhu lan asor biasa kanggo 4-5 jam lan banjur mriksa Rn maneh

3-5 Suhu Curie 75â

Priksa suhu ing 2 kaping Rn.



Teori Aplikasi VI Resin Fenolik Perlindungan Arus Lebih PTC Thermistor



VII Kinerja Liyane Phenolic Resin Overcurrent Protection PTC Thermistor

 

Nomer

 

barang

Teknis

Syarat

Syarat Test

4-1

Penampilan

Ora ana cacat sing katon,

kayata, umpluk lan

bolongan mikro lsp; NO

karusakan katon sing

bisa nyuda kinerja; simbol iku cetha

Priksa Visual

4-2

Welding

Wis kaleng rata

lan kanthi las sing mulus,

lan area tinned 95%

Apa test miturut GB2423-28 saka Ta, sijine welding sepindah ing mburi faze lan direndhem menyang solusi timah 230â karo mung 5mm kadohan kanggo awak PTC ndhuwur solusi, lan njaga kanggo 3-5s.

4-3

Tahan panas

Priksa variasi

tingkat resistance

sadurunge lan sawise

tes

ÎR/Rnâ¤20%

Apa test miturut GB2423-28 saka Tb stsy ing suhu biasa lan asor kanggo 4-5 jam, lan banjur mriksa Rn maneh.Dipping terminal kanggo ambane 15mm ing adus soldering saka 255â±10â, lan kanggo panggonan 6mm adoh saka PTC boby kanggo 3±0,5s

4-4

Intensitas terminal

Priksa variasi

tingkat resistance

sadurunge lan sawise

tes

ÎR/Rnâ¤20%

Ora Karusakan Visual

Ora break metu

Nindakake tes miturut GB2423-29 U

Test Ua: Cepet awak lan aplikasi pasukan mboko sithik kanggo saben timbal nganti 10N lan terus kanggo 10sec.hold awak lan aplikasi pasukan kanggo saben timbal nganti 90 ° alon-alon ing 5N ing arah sumbu timbal banjur keey kanggo 10sec, lan nindakake iki ing arah ngelawan mbaleni kanggo terminal liyane.

 

 

VIII KARAKTERISTIK Resin Fenolik Proteksi Arus Lebih PTC Thermistor



Spesifikasi Seri VIIII 24/30/32V

 

Item MAX. TEGANGAN (V) SAIKI SAIKI ORA OPERASI ING 60â(mA) nuduhke saiki nalika ing -10 â (mA) arus maksimum (A) Resistance nalika 25 â (ohm) Titik Curie (â) Diameter Ontologi (Dmax) (mm) ketebalan (Tmax) (mm) Jarak timbal (W) (mm) Diameter terminal (phi d) (mm)
MZ8B08D80C100RN24V 24 80 320 2.0 10 ± 30% 80 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B08D80C6R8M24V 24 90 370 2.0 6,8 ± 30% 80 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B10D80C4R7N24V 24 120 500 2.0 4,7 ± 30% 80 10.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B10D80C3R3N24V 24 140 580 2.0 3,3 ± 30% 80 10.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B10D80C2R2N24V 24 180 710 2.0 2,2 ± 30% 80 10.0 4.0 5.0 0.6
MZ6B06D120C13RN30V 30 145 400 0.7 13 ± 25% 120 6.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B08D120C4R6N30V 30 250 700 2.0 4,6 ±25% 120 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B10D120C1R8N30V 30 410 1120 3.0 1,8 ± 25% 120 10.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B12D120C1R2N30V 30 520 1420 4.3 1,2 ± 25% 120 12.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B08D80C47RN32V 32 30 140 1.5 47 ± 30% 80 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B08D80C33RN32V 32 40 170 1.5 33 ± 30% 80 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B08D80C22RN32V 32 45 200 1.5 22 ± 30% 80 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B08D80C15RN32V 32 60 240 1.5 15 ± 30% 80 8.0 4.0 5.0 0.6
Hot Tags: 200mA 600OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ4 PTC Thermal Protection, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Rega dhaftar, Kutipan