250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor
  • 250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor
  • 250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor
  • 250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor
  • 250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor

250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor

Termistor PTC seri MZ11 digunakake tinimbang sekring konvensional kanggo nglindhungi beban kayata multimeter, trafo, ammeter intelijen, lan multimeter digital, lsp. ". Padha uga disebut "otomatis mulihake sekring" utawa "sepuluh-ewu-wektu sekring" .Welcome kanggo tuku 250V 270 OHM Resistor Koefisien Suhu Positif MZ21 PTC Thermal Resistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

250 V 270 OHM Koefisien Suhu Positif Resistor MZ21 PTC Thermal Resistor


Proteksi Arus Luwih PTC Thermistor MZ21 250V 60mA 27R Kanggo Peralatan Komunikasi

 

I Deskripsi Thermistor PTC Overcurrent Protection MZ21

 

Termistor PTC seri MZ11 digunakake tinimbang sekring konvensional kanggo nglindhungi beban kayata multimeter, trafo, ammeter intelijen, lan multimeter digital, lsp. ". Iki uga disebut "sekring pulih otomatis" utawa "sekring sepuluh ewu wektu".



II PRINSIP OPERASI THE Thermistor PTC Overcurrent Protection MZ21


Prinsip operasi dituduhake ing tokoh ing ngisor iki, sekring termistor PTC disambungake kanthi seri kanthi beban. Nalika sirkuit ing status normal, saiki liwat PTC ora ngluwihi saiki dirating lan ing negara normal PTCR tetep resistance kurang, kang ora mengaruhi operasi normal saka sirkuit dilindhungi. Ing cilik saka alangan ing sirkuit lan saiki luwih saka nilai dirating, PTCR bakal dadi panas cepet lan saiki minangka negara resistance dhuwur, kang mranata sirkuit relatif "mati" kanggo nglindhungi sirkuit saka karusakan. Sawise alangan dibusak, PTCR bakal kanthi otomatis mulihake negara resistance kurang lan sirkuit bakal nerusake operasi normal.


Ukuran III Thermistor PTC Proteksi Arus MZ21(mm)

 

Item tegangan tahan (V) Saiki nalika ora operate ing 40 â(mA) operate Saiki nalika ora operate ing 40 â(mA) Arus maksimum (A)

Resistance nalika suhu ing 25â

(ohm)

Titik Curie (â) Diameter Ontologi (Dmax) (mm) ketebalan (Tmax) (mm) Jarak timbal (W) (mm) Diameter terminal (phi d) (mm)
MZ21-90-250-18RM 250 60 120 3 27±20% 100 5.5 1.5 / /
MZ21-90-250-18RM 250 75 150 3 22±20% 100 5.5 1.5 / /
MZ21-90-250-18RM 250 90 180 3 18±20% 100 5.5 1.5 / /
MZ21-110-250-18RM 250 110 220 3 18±20% 100 5.5 2.1 / /
MZ21-110-250-18RM 250 110 220 3 18±20% 100 6.8 1.6 / /
MZ21-120-250-12RM 250 130 260 1 12±20% 100 6.8 2.1 / /
MZ21-120-250-12RM 250 150 300 1 10±20% 100 6.8 2.1 / /
MZ21-120-250-12RM 250 170 340 1 8±20% 100 6.8 2.1 / /
MZ23-70-650-50RM 650 70 140 3 50±20% 100 9.0 4.0 5.0 0.6
MZ23-60-650-55RM 650 60 120 3 55±20% 100 9.0 4.0 5.0 0.6
MZ23-70-250-18RM 250 70 140 1 18±20% 120 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ21-80-250-12RM 250 80 160 1 12±20% 120 8.0 4.0 5.0 0.6



IV Aplikasi termistor PTC kanggo proteksi arus liwat telekomunikasi

 

Aplikasi: Proteksi overcurrent ing piranti proteksi lonjakan (SPD) sing digunakake kanggo sistem keamanan

 

Termistor PTC kanggo aplikasi telekomunikasi uga digunakake kanggo macem-macem sistem keamanan ing pabrik lan bangunan kantor. Contone, piranti pelindung lonjakan (SPD) dipasang ing lokasi sing penting ing sistem kasebut amarga kabel sinyal sing digunakake kanggo sistem weker geni, sistem kamera pengawasan, lan sistem jaringan liyane sing nyambungake macem-macem situs bisa rusak amarga gelombang kilat.
Diagram ing ngisor iki nuduhake conto sirkuit proteksi sing nggunakake plug-in SPD sing bisa diganti. Sisih plug kalebu arrestor lan varistor kanggo proteksi overvoltage. Sisih soket kalebu termistor PTC kanggo proteksi overcurrent.
TDK nawakake jajaran lengkap termistor PTC kanggo aplikasi telekomunikasi. Pelindung pasangan telekomunikasi (TPP), sing saben-saben nggabungake rong termistor PTC sing dikemas ing kasus plastik, asring digunakake kanggo SPD.
Fungsi PTC meh padha karo sing diterangake ing bagean sadurunge.


Gambar 5 Conto sirkuit proteksi kanggo plug-in surge protection device (SPD)

Hot Tags: 250V 270 OHM Resistor Koefisien Suhu Positif MZ21 PTC Thermal Resistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan