25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas
  • 25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas
  • 25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas
  • 25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas
  • 25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas

25mm 50mm 3K OHM Daya NTC Thermistor MF55 Film Tipis Termistor Ruang Terbatas

Termistor film tipis seri MF55 asring digunakake kanggo aplikasi ing ngendi papan sing winates. Kanthi kekandelan khas, iku pilihan sing cocog kanggo pangukuran suhu sing tepat ing antarane permukaan sing rata ing ngendi wektu nanggepi cepet kritis. Termistor seri MF55 kasedhiya kanthi macem-macem karakteristik RT lan toleransi pangukuran khas kurang saka +/-0,3 ° C. Sugeng tuku 25mm 50mm 3K OHM Power NTC Thermistor MF55 Thin Film Thermistor Limited Space saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

MF55 Film Tipis NTC Thermistor 25mm 50mm 10k 3435 Kanggo Aplikasi Ruang Terbatas

 

Deskripsi Thermistor NTC Film Tipis MF55

 

Termistor film tipis seri MF55 asring digunakake kanggo aplikasi ing ngendi papan sing winates. Kanthi kekandelan khas, iku pilihan sing cocog kanggo pangukuran suhu sing tepat ing antarane permukaan sing rata ing ngendi wektu nanggepi cepet kritis. Termistor seri MF55 kasedhiya kanthi macem-macem karakteristik RT lan toleransi pangukuran khas kurang saka +/-0,3 ° C.

 

 

II Fitur The MF55 Thin Film NTC Thermistor

 

* Wektu nanggepi cepet

* Ketebalan cilik

* Biaya murah

* Stabilitas jangka panjang sing apik banget

* Karakteristik sing cocog karo titik nganti 1%

* Wide sawetara Resistance lan Nilai Beta

* Kisaran suhu operasi: saka -40 ° C nganti 125 ° C

 

 

III Aplikasi The MF55 Thin Film NTC Thermistor

 

* PC/Laptop
* Peralatan otomatisasi kantor
* Pengukuran suhu heat-sink

* Komputer
* Printer
* Perkakas omah

 

 

IV Spesifikasi Termistor NTC Film Tipis MF55

 

R25°C 0,3~3000KΩ
B25/50°C 2900~5100K
Konstanta disipasi (ing udara tenang) ⥠2.1mW/°C
Konstanta Wektu Termal (Ing udhara isih) ⤠3 S
Suhu Kerja -30°C ~120°C

 

 

Ukuran V Termistor NTC Film Tipis MF55 (Unit: mm)

 

25mm 50mm 3K OHM Power NTC Thermistor MF55 Thin Film Thermistor Limited Space 1

Kode Panjelasan materi
A film polyimede
B Chip
C Rangka fosfor

 

 

Paket VI Thermistor NTC Film Tipis MF55

 

25mm 50mm 3K OHM Power NTC Thermistor MF55 Thin Film Thermistor Limited Space 2

 

 

VII Aplikasi The MF55 Thin Film NTC Thermistor


1. Kontrol suhu lan deteksi suhu peralatan rumah tangga kayata kompor induksi,

kompor tekanan listrik, penanak nasi, oven listrik, kabinet desinfeksi, dispenser banyu, oven microwave,

pemanas listrik, lsp.

2. Deteksi suhu lan kompensasi suhu peralatan medis (kayata mesin fotokopi, printer, lsp.)

3. Kontrol suhu lan uji coba industri, medis, perlindungan lingkungan, meteorologi, lan panganan

peralatan pangolahan

4. Proteksi suhu paket baterei lan pangisi daya sing bisa diisi ulang

5. Kompensasi suhu gulungan instrumen, sirkuit terpadu, osilator kristal kuarsa lan

termokopel

 

25mm 50mm 3K OHM Power NTC Thermistor MF55 Thin Film Thermistor Limited Space 3

Kaluwihan

1. Produk kasebut minangka termistor film tipis
2. stabilitas apik lan linuwih dhuwur
3. Wide resistance sawetara: 2 ~ 500KΩ
4. Resistance dhuwur lan akurasi nilai B
5. Paket kaca, bisa digunakake ing kahanan atos kayata suhu dhuwur lan asor dhuwur
6. Ukuran cilik, struktur sing kuat, gampang kanggo instalasi otomatis
7. Kisaran suhu operasi -30~+90â
8. Cepet induksi panas lan sensitivitas dhuwur

 

 

 

VIII Pilihan Luwih saka Thermistor NTC Film Tipis MF55

 

25mm 50mm 3K OHM Power NTC Thermistor MF55 Thin Film Thermistor Limited Space 4

Kita wis nggawe, nyediakake lan ngekspor para pelanggan ing saindenging jagad kanthi full-line Thin Film Thermistor berkualitas tinggi. We have qualified skuad saka buruh Highly trampil lan darmabakti sijine sing paling apik kanggo gawé produk kualitas paling apik kanggo pelanggan internasional. Lan kita usaha banget kanggo ngebaki macem-macem kabutuhan bisnis para pelanggan lan nyuplai produk kualitas ing ndonya. Adhedhasar peralatan canggih lan teknologi sing apik, kita nawakake macem-macem produk sing gumantung ing kontrol kualitas sing ketat, manajemen ilmiah lan multi-prosedur sajrone mriksa kualitas. We welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa.

 

 

VIIII Cathetan: Apa Nilai B Saka MF55 Thin Film NTC Thermistor

 

A konstanta materi sing njlèntrèhaké hubungan resistance-suhu. Nilai B bisa nggambarake ukuran resistance kanggo owah-owahan suhu antarane rong suhu tartamtu. Nalika owah-owahan suhu, nilai resistance produk kanthi nilai B gedhe ing kahanan sing padha ganti luwih akeh, yaiku, luwih sensitif.

Hot Tags: 25mm 50mm 3K OHM Power NTC Thermistor MF55 Thin Film Thermistor Limited Space, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Harga, Daftar Harga, Kutipan