3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm
  • 3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm
  • 3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm
  • 3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm
  • 3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm

3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm

Termometer daging minangka unit sing bakal ngukur suhu inti daging nalika masak. Sampeyan kudu disambungake nganggo kabel silikon tahan panas sing fleksibel menyang papan kontrol oven & tampilan. Sawetara model merek wis diprogram kanggo masak otomatis nganggo probe daging. Sugeng tuku 3.3K ohm 3970K Sensor Suhu Termistor Suhu Daging Probe 6.35mm saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

3.3 K ohm 3970 K Termistor Sensor Suhu Daging Probe Suhu 6.35mm


Waterproof Daging Probe Thermistor Sensor Suhu 3.3K Kanggo Kompor Oven Panggangan Baker

I Deskripsi Sensor Suhu Termistor


Termometer daging minangka unit sing bakal ngukur suhu inti daging nalika masak.

Bakal duwe probe logam kanthi titik landhep sing didorong menyang daging. Sampeyan kudu disambungake nganggo kabel silikon tahan panas sing fleksibel menyang papan kontrol oven & tampilan.

Sawetara model merek wis diprogram kanggo masak otomatis kanthi probe daging.



Ukuran II Sensor Suhu Termistor (mm)




III Dhaptar Material Sensor Suhu Thermistor


NO KOMPONEN BAHAN LAN SPESIFIKASI Q'TY
2-1. UNSUR

B0/100 = 3970 K ± 2%

R100 = 3,3 ã ± 2,5%

1
2-2. Casing Lengan spaghetti Teflon 2
2-3. Terminal Kuningan Tin Plated 2
2-4. Casing Lengan spaghetti Teflon 2
2-5. omah Φ3.6 SUS304 Baja tahan karat 1
2-6. Ngalahake Paket silika gel 1
2-7. Kawat timbal UL #22 Silicone shielded wire 1
2-8. Plug Paket silika gel 6,35 mm 1



IV Parameter Listrik Sensor Suhu Termistor

 

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
4-1. Resistance ing 100â R100

Ta=100±0,10â

PTâ¦0.1mw

3.218 3.300 3.383 kΩ
4-2. Nilai B B0/100 3.3K ohm 3970K Thermistor Temperature Sensors Meat Temperature Probe 6.35mm 2 3890.6 3970 4049.4 k
4-3. Faktor disipasi σ Ta = 25â (ing udara) Kira-kira 5.0 mW/â
4-4. Wektu konstan τ

25ââ100â

T1=25+(100-25)*63,2%=72,4â

(Ing ngisor banyu)

Kira-kira 12.0 sek
4-5. Resistance insulasi / 500VDC 5 sec â¥100 MΩ
4-6. Maks. daya dirating / 25â 95 mW
4-7. Tes Hi-Pot / 1200 V AC 1 detik Maks.1.0 mA
4-8. Operating temp.range / / -30 ï½ +250



V Carane nggunakake Thermistor Suhu Sensor

 

Probe bisa dilebokake ing daging sadurunge miwiti masak, lan masak terus nganti suhu internal sing dikarepake tekan. Utawa, daging bisa dimasak kanggo wektu tartamtu lan dijupuk metu saka oven, lan suhu dicenthang sadurunge porsi. Pucuk probe kudu ana ing bagian paling kandel saka daging, nanging ora ndemek balung, sing ngetokake panas lan menehi overestimate suhu daging.



VI Suhu Sensor Suhu Termistor


Daging Sapi, Domba, Daging Sapi (LANGKA 125°F, MEDIUM 145°F, WELL DONE 160°F)

Ikan Daging (LANGKA 125°F, MEDIUM 140°F, WELL DONE 150°F)

BABI, Sosis (BISA DIBUAT 150-160°F)


CATETAN: Iki dudu produk OEM.

Sembarang nggunakake jeneng merek utawa sebutan model kanggo prodhuk iki digawe mung kanggo tujuan nuduhake kompatibilitas.

Produk kasebut ora disponsori utawa disengkuyung dening, utawa afiliasi karo merek sing cocog, kalebu Thermador, Bosch, BSH, Oven, Panggangan, Baker



VII Gambar Produk Aktual Sensor Suhu Termistor



âââ Nomer Bagean Referensi Salib: 00492332, AP3775647, AP3194240, 7318601302, 318601302, 318601300, 00487491 ; Ngganti bagean 1063663, 14-29-143-01, 14-29-143, 369990, 487491, 492332, AH3472526, EA3472526, PS3472526, 92828, 92828, 192828
Kompatibel karo BOSCH, BSH, Thermador oven / kompor range: CM301S, CJ302US, CJ302ZS, CM302B, CM301B, CM301W, CM302S, CJ302UB, CJ302UW lan liyane... AUC (FD 8207-): HBL755, HBL745 , HBL765 , HBL756 , HBL746 , HBL742 , HBN742 , HBN745 , HBN755 , HBL752 , HBN746 , HBN752 , HBN752 lan HBN752 liyane ... Bisa uga cocog karo merek liyane 'Kompatibel karo Range, Oven, Roti, Panggangan, Priksa sing ORIGINAL lan mbandhingake karo kita.
âââ Bahan silikon + tabung Stainless Steel 304 (jeneng probe liyane: jarum penginderaan suhu, termometer, detektor, gauge)
âââ Termometer daging minangka unit sing bakal ngukur suhu inti daging nalika masak. Bakal duwe probe logam kanthi titik landhep sing didorong menyang daging. Sampeyan kudu disambungake nganggo kabel silikon tahan panas sing fleksibel menyang papan kontrol oven & tampilan. Sawetara model merek wis diprogram kanggo masak otomatis kanthi probe daging.

 

 

Bahan: Stainless Steel 304.

· Aset: Stainless Steel 304 (T304) iku gampang kanggo malleable, lan awet, lan wis katon nyenengake. Sing paling penting, aman kanggo digunakake karo panganan.
· Komponen: T304 nduweni minimal 10 persen kromium, 8 persen nikel, maksimal 0,8 persen karbon, lan luwih saka 50 persen wesi. Proporsi sing tepat saka unsur tilak iki lan liyane gumantung saka panggunaan spesifik sing direncanakake kanggo produk pungkasan.
· Tahan Karat: Karakteristik penting T304 sing cocog kanggo panggunaan panganan yaiku tahan karat. Kromium ngiket oksigen ing permukaan lan nglindhungi komponen wesi saka oksidasi (karat).
· Long-Lasting: Panggunaan pisanan saka T304 ana ing produksi bir lan susu nanging iki diadopsi kanthi cepet ing saindhenging industri Processing pangan. Produk T304 bakal tahan sawetara umur manungsa yen dijaga kanthi bener.

 

 

Bahan: Food Grade Silicone Cable & Handle

  • Rintangan Panas lan Dingin: Penting banget kanggo aplikasi panganan lan omben-omben, silikon bahan pangan njaga sifate ing panas banget lan kadhemen banget. Ora kaya bahan liyane, ora bakal leleh utawa rapuh, tegese peralatan sing luwih dipercaya lan produk sing luwih awet â kauntungan penting kanggo peralatan pawon.
  • Kepatuhan FDA: Nggunakake karet silikon kelas panganan minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo tundhuk karo peraturan FDA kanggo peralatan dapur (regulasi FDA 177.2600), nutupi âartikel karet kanggo panggunaan bola-baliâ kayata cetakan manggang, nampan panganan, lan liya-liyane.


VIII Kemasan Sensor Suhu Termistor

 

Bulk, 50pcs saben dasi (Customziation kasedhiya)

Hot Tags: 3.3K ohm 3970K Sensor Suhu Termistor Suhu Daging Probe 6.35mm, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan