300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950
  • 300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950
  • 300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950
  • 300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950
  • 300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950

300 Deg 4300 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor 10mW MF59 NTC 100K 3950

Sugeng tuku 300 Deg 4300 Kaca Encapsulated NTC Thermistor 10mW MF59 NTC 100K 3950 saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Kaca encapsulated seri presisi NTC Thermistor kanggo pangukuran suhu lan kontrol digawe saka bahan keramik digabungake karo chip semikonduktor. Nduwe karakteristik ukuran cilik, praktis, ekonomi lan owah-owahan resistensi kanthi suhu sing signifikan, sing akeh digunakake kanggo pangukuran suhu lan peralatan kontrol ing sawetara suhu -55â- +300â.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tipe Mikro SMD MELF SOD80 Kaca Enkapsulasi NTC Termistor MF59 100K 4300 220C

 

Ringkesan Kaca Encapsulated NTC Thermistors MF59

 

Kaca encapsulated seri presisi NTC Thermistor kanggo pangukuran suhu lan kontrol digawe saka bahan keramik digabungake karo chip semikonduktor. Nduwe karakteristik ukuran cilik, praktis, ekonomi lan owah-owahan resistensi kanthi suhu sing signifikan, sing akeh digunakake kanggo pangukuran suhu lan peralatan kontrol ing kisaran suhu -55â- +300â.

 

B Contoh Aplikasi Thermistor NTC Kaca Enkapsulasi MF59

 

- Peralatan digital
- Baterei sing bisa diisi ulang

- Fasilitas otomatis kanggo ngawasi suhu lan ganti rugi.
- Kompensasi suhu kumparan instrumen, IC, osilator kristal kuarsa lan termokopel.

300 Deg 4300 Glass Encapsulated NTC Thermistor 10mW MF59 NTC 100K 3950 1

 

 

C Parameter teknologi utama The Glass Encapsulated NTC Thermistors MF59

 

Dirating Resistance
(R25)
Nilai B
(B25/50â)
Daya Rated
(mW)
Dissi. Coef.
(mW/â)
Wektu Termal
konstan (s)
Suhu Operasi
(â)
0,3 ~ 1000kΩ 2800 ~ 4400k â¤10
â¥2.1
(Isih ing udara)
â¤15
(Isih ing udara)
-55â~+300â

 

300 Deg 4300 Glass Encapsulated NTC Thermistor 10mW MF59 NTC 100K 3950 2300 Deg 4300 Glass Encapsulated NTC Thermistor 10mW MF59 NTC 100K 3950 3 

Jinis Panjang L (mm) Dhiameter (mm)
MF59A 3.6±0.2 1.5±0.2
MF59B 1.8±0.2 1.1±0.2

 

 

D Spesifikasi Termistor NTC Kaca Enkapsulasi MF59

 

Bagian no. daya nol
resistance @ 25°C
Toleransi saka R25 Nilai B Toleransi nilai B Maks. Dissipasi Daya Ing 25°C Faktor Dissipation Thermal Wektu konstan Kisaran suhu operasi
R25 (KΩ) (±%) (K) (±%) Pmax (mW) Î'(mW/°C) Ï (Sec.) (°C)
MFBM-5001-3200 5 1,2,3,5,10 25/50 3200 1,2,3,5 100 â¥2 â¤9 -40~+300
MFBM-5001-3470 5 25/50 3470
MFBM-1002-3270 10 25/50 3270
MFBM-1002-3435 10 25/85 3435
MFBM-1002-3470 10 25/85 3470
MFBM-1002-3550 10 25/50 3550
MFBM-1002-3700 10 25/85 3700
MFBM-1002-3950 10 25/50 3950
MFBM-1002-3975 10 25/85 3975
MFBM-2002-3950 20 25/50 3950
MFBM-2002-4200 20 25/50 4200
MFBM-3002-3950 30 25/50 3950
MFBM-4702-3950 47 25/50 3950
MFBM-5002-3950 50 25/50 3950
MFBM-9862-4300 98.63 100/200 4300
MFBM-1003-3950 100 25/50 3950
MFBM-1003-4000 100 25/50 4000
MFBM-1003-4300 100 25/85 4300
MFBM-2003-4200 200 25/50 4200
MFBM-2003-4300 200 25/85 4300
MFBM-2003-4500 200 25/85 4500
MFBM-2313-4537 231 100/200 4537
MFBM-2003-4260 200 25/50 4260
MFBM-1004-4400 1000 25/50 4400
MFBM-1384-4400 1388 25/50 4400

Ps.: bisa disesuaikan miturut panjaluk klien

 

 

E Fitur Kaca Encapsulated NTC Thermistors MF59


â  Lumahing bisa dipasang, lan solderability banget karo elektroda dilapisi timah
â  Paket kaca-enkapsulasi nyedhiyakake tahan panas tingkat dhuwur
â  Dhukungan Tape lan kemasan gulungan, lan Cocog kanggo digunakake ing papan sing luwih sempit

 

 

F Babagan Kita Saka Kaca Encapsulated NTC Thermistors MF59

 

Ampfort Electronics uga ngrancang lan ngasilake termistor, probe, lan kabel NTC presisi dhuwur. Thermistor minangka jinis resistor sing resistensi gumantung ing suhu. Resistor tansah digawe saka komposit keramik utawa logam. Ntc Thermistor sejatine Sensor Suhu sing nggunakake sifat resistensi resistor kasebut kanggo ngukur suhu. We offer sawetara lengkap termistor NTC lan sensor kalebu ukuran mikro, stabilitas banget, akurasi dhuwur lan etc.

Hot Tags: 300 Deg 4300 Kaca Encapsulated NTC Thermistor 10mW MF59 NTC 100K 3950, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan