300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor
  • 300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor
  • 300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor
  • 300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor
  • 300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor

300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Thermistor

Sensor lan komponen kudu terus nambah kanthi panjaluk pasar kanggo produk sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Perusahaan kita ngenalake teknologi prodhuksi paten saka PTCR cerdas kanggo ngasilake komponen wiwitan-panas saka ballast elektronik lan lampu hemat energi elektronik, sing nambah jumlah siklus ngoper lan urip lampu neon. Welcome to tuku 300R 5mm PTC Positive Temperature Coefficient Lamp Starting PTC Type Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

300R 5mm PTC Koefisien Suhu Positif Lampu Starting PTC Tipe Termistor


SPMZC Cerdas PTCR PTC Thermistor 300R 105C 290V untuk Lampu Hemat Energi Mulai

 

I Deskripsi Thermistor PTCR PTC Cerdas SPMZC

 

Sensor lan komponen kudu terus nambah kanthi panjaluk pasar kanggo produk sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Perusahaan kita ngenalake teknologi prodhuksi paten saka PTCR cerdas kanggo ngasilake komponen-komponen sing diwiwiti saka ballast elektronik lan lampu hemat energi elektronik, sing ningkatake jumlah siklus ngoper lan urip lampu neon. Ing wektu sing padha, padha ngatasi pemanasan suhu lan energi. mbuang PTCR normal sawise padha preheated lan miwiti ballast elektronik utawa lampu hemat energi elektronik. Padha nambah flux luminous, nomer lumen lan efficiency luminescence, supaya padha disebut revolusi kreatif liyane listrik illuminance ijo.


II Fitur Saka SPMZC Intelligent PTCR PTC Thermistor

 

1. PTC lan varistor komposit;

2. Ora panas lan ora konsumsi daya sawise filament wis warmed munggah;

3. Ukuran cilik kanggo instalasi gampang;

4. Kisaran suhu operasi: -40 -- +125â(V=Vmax);


Gambar Dimensi III Termistor PTCR PTC Cerdas SPMZC

 

Ukuran: (mm)

300R 5mm PTC Positive Temperature Coefficient Lamp starting PTC Type Thermistor 1

menehi tandha
â¡ Ora ana tandha â  SP729565
Lapisan

Bahan

â¡Resin epoksi

â Resin silikon

â¡Resin fenolik

â¡Non-coating

warna

â¡Abang

â¡Kuning

â Ijo

â¡Ireng

Terminal

Bahan

â¡Kawat Cu kaleng

â kabel CP

â¡Fosfor kaleng

â¡Tanpa timbal

wangun

â¡Samping kusut

â¡Kunci njaba

â Kerut batin

Dmax F±1 hmax Lmin Φd±0.05 Hmax
8.0 5.0 16.5 20.0 0.60 6.0
Kinerja listrik
Item Syarat teknis Kondisi lan metode tes

Dirating resistance

Rr

300멱50%

Suhu: 25 ± 2 â,

Tes voltaseâ¤1.5VDC;

Akurasi pangukuran: ± 0.5Ω

Suhu referensi

Tref

105±7â Suhu sing cocog karo kaping pindho minangka dirating saiki. Konduktivitas termal saka dielektrik statis yaiku lenga silikon utawa udara, presisi suhu ± 0.5â, wektu njaga suhu â¥15min; upgrade suhu â¤30â/jam

Tegangan Varistor

Vrms

290 ± 10% V

 

Ta: 25±2â Arus Pengujian: 1.0mA

 


IV Lingkungan Aplikasi Thermistor PTCR PTC Cerdas SPMZC


Suhu sekitar: -10 -- +60â
Kelembapan relatif: â¤95%RH(+40â)
Tekanan barometrik: 86 -- 106 Kpa
Frekuensi geter: 10 -- 50Hz
Kacepetan cepet: 98m/s2
Suhu panyimpenan: -40 -- +125â



V Uji reliabilitas Termistor PTCR PTC Cerdas SPMZC

 

Penampilan Ora ana karusakan sing katon Tes visual
Solderablity Paling ora 95% elektroda terminal ditutupi solder anyar

Waca IEC68-2-20(GB2423.28) Ta

Dip saben timbal menyang 230±5â solder kanggo 3 ~ 5sec kanggo 5mm ndhuwur awak

Getaran Ora ana cacat sing ditandhani. Kapasitor kudu soldered kuwat menyang terminal ndhukung lan geter, kang 10 kanggo 55Hz ing sawetara frekuensi geter, 0.75mm ing total amplitudo, lan bab 10Hz kanggo 55Hz lan bali kanggo 10Hz. Miturut 4.16 ing GB10193-88.
Kemampuan solder

Terminal kudu seragam tinned,

lan wilayahe â¥95%

Dipping terminal PTCR kanggo ambane 2-0.5mm ing adus soldering 235±5â kanggo 5±0.5S.
Resistance kanggo panas soldering

ÎV1mA/ V1mA⤱5%

ÎR/Rnâ¤20%

Ora ana karusakan sing luar biasa

Sawise saben timbal kudu dicelupake menyang adus solder kanthi suhu 260±5â. Kanggo titik 2.0 kanggo 2.5mm saka awak unit. Nggunakake shielding. Papan (t = 1.5mm) dianakaké ana kanggo wektu tartamtu (5 seri: 5±1s lan liyane: 10±1s) lan banjur disimpen ing suhu kamar lan asor kanggo 1 kanggo 2 jam. Waca IEC68-2-20(GB2423.28) Tb
Flame-retardant   Waca IEC695-2-2

Cathetan:
1. Produksi kanthi * uga digunakake ing ballast elektronik kayata T5, T8.
2. Data mung kanggo referensi, sampeyan bisa nerusake syarat rinci yen bisa.
3. Kita wis entuk laporan tes SGS babagan isi Lead, Cadmium, Mercury, Hexavalent Chromium,PBBs,PBDEs ing PTCR seri SPMZC.

Hot Tags: 300R 5mm PTC Positif Temperature Coefficient Lamp Miwiti PTC Type Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan