30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor
  • 30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor
  • 30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor
  • 30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor
  • 30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor

30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor

Modifikasi kasedhiya kanggo paket produk standar sing ana, kayata nambah konektor utawa ngganti ukuran utawa dawa kabel, uga nawakake kurva resistance-suhu (R-T) khusus, cocog kurva R-T, lan timbal adat mbentuk lan mlengkung menyang termistor diskrit. Kajaba iku, pilihan lan layanan ing ngisor iki kasedhiya. Sugeng tuku 30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor


Epoxy Coated NTC Thermistor 30K 3950 Suhu Probe Chip Kanggo Auto Wire Harness

 

Pilihan saka Epoxy Coated NTC Thermistor 30K 3950 Suhu Probe Chip

 

Modifikasi kasedhiya kanggo paket produk standar sing ana, kayata nambah konektor utawa ngganti ukuran utawa dawa kabel, uga nawakake kurva resistance-suhu (R-T) khusus, cocog kurva R-T, lan timbal adat mbentuk lan mlengkung menyang termistor diskrit. Kajaba iku, pilihan lan layanan ing ngisor iki kasedhiya.

  • Paket sensor khusus lengkap, kalebu desain tahan lembab
  • Custom resistance-suhu (R-T) karakteristik
  • Toleransi resistensi khusus utawa akurasi suhu ing kisaran suhu sing ditemtokake
  • Desain unsur sensing kanggo stabilitas jangka panjang sing paling apik
  • Prototyping cepet lan bagean konsep cepet-turn kalebu bagean dicithak 3D
  • Unit prototipe nggunakake perkakas prototipe
  • Opsi tes keandalan / validasi
  • Dirancang kanthi lengkap, sensor lan perkakas sing bisa produksi

 

Ukuran II Termistor NTC Dilapisi Epoksi 30K 3950 Chip Probe Suhu (Unit: mm)

 

30k Ohm 15mm Temperature Sensor Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor 1

 

 

III Dhaptar Bahan Saka Epoxy Coated NTC Thermistor 30K 3950 Suhu Probe Chip

 

NO Jeneng Material Barang/PN
2-1. unsur R25=30KΩ±10% B25/50=3950±1%
2-2. Lapisan Resin Epoksi (Ireng)
2-3. Kawat Timbal

UL4411# 24AWG×2C 7*0.20mm 125â 300V (Kuning)

Diameter: 1.4±0.05*2.9±0.1mm Meet SAEJ-1128

 

 

 
IV Kinerja Listrik saka Epoxy Coated NTC Thermistor 30K 3950 Suhu Probe Chip
 

 

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
4-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

27.0 30.0 33.0 kΩ
4-2. Nilai B B25/50   3910.5 3950 3989.5 k
4-3. Faktor disipasi σ

Ta=25±0,5â

Ing udhara isih

â§2 mw/â
4-4. Wektu konstan τ

Ta=25±0,5â

Ing udhara isih

â¦7 sek
4-5. Operating temp.range / / -20 / +125
4-6 Resistance insulasi / 100 V DC 100 / / MΩ
4-7. Tes voltase tahan / 200 V AC 5 / / Sek

 

 

Keandalan V Termistor NTC Dilapisi Epoksi 30K 3950 Chip Probe Suhu

 

NO Item Syarat teknis Kondisi lan metode tes
5-1. Suhu dhuwur. Tes

DR/R25£±3%

 

DB/B£±3%

 

Ora ana owah-owahan karo voltase tahan,

Kinerja insulasi.

Katon tanpa karusakan.

100±5â, daya ing 500±24 jam, DC0.2mA
5-2. Suhu rendah. tes -20±5â, daya ing 500±24 jam, DC0.2mA
5-3. Tahan tes kelembapan Simpen ing lingkungan 55±2â,90%-95%RH suwene 500±24 jam
5-4. Temp. tes siklus â20â×30minâSuhu kamar ×10menitâ ing 100â banyu×30menitâSuhu ruangan ×10menit 10 siklus
5-5 Tes beban listrik Daya ing DC1mA, 500hrs ing suhu kamar. lan lembab.
5-6 Tes drop Jatuh gratis menyang lantai beton saka dhuwur 1M, 10 siklus.
5-7 Tes geter Rentang frekuensi: 10ï½55HZ Total amplitudo 1.52mm 1 siklus 1 min, arah lan wektu X, Y, Z sumbu 2Hr saben.
5-8 Tes mlengkung   Bend 180 ° kabel situs naleni lan resin epoxy.Balik-balik 10 kaping
5-9 Tes tensile   Sijine 2 kg pasukan tahan 1 menit

 

 

VI Dasar-dasar Epoxy Coated NTC Thermistor 30K 3950 Suhu Probe Chip

 

Saben gaya sensor suhu nduweni prinsip operasi, fitur, keuntungan, pertimbangan, lan watesan dhewe kanggo panggunaan sing optimal.

 

Thermistor (NTCs lan PTCs): Thermistor minangka resistor sensitif termal sing fungsi utama kanggo nampilake owah-owahan resistensi listrik sing gedhe, bisa diprediksi, lan akurat nalika ngalami owah-owahan suhu awak. Thermistor Negative Temperature Coefficient (NTC) nuduhake nyuda resistensi listrik nalika kena kenaikan suhu awak. Thermistor Koefisien Suhu Positif (PTC) nuduhake kenaikan resistensi listrik nalika kena kenaikan suhu awak.

 

RTDs: Platinum Resistance Temperature Detectors (Pt-RTDs) yaiku sensor suhu sing duwe owah-owahan positif, bisa diprediksi, lan meh linear nalika ngalami owah-owahan sing cocog ing suhu awak.

 

Indikator Suhu Digital: Indikator Suhu Digital nduweni hubungan positif antarane resistensi lan suhu. Tanggepan banget kaya sinyal digital; ngisor suhu trip, resistance bakal

kurang, ndhuwur suhu trip, resistance bakal dhuwur banget. Tanggepan digital iki becik kanggo aplikasi sing ngerti suhu wis tambah ngluwihi nilai tartamtu sing dibutuhake. Kanthi respon digital, ora ana konversi analog menyang digital sing dibutuhake, saéngga para desainer bisa ngirit wektu lan papan.

Hot Tags: 30k Ohm 15mm Suhu Sensor Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan