3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting
  • 3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting
  • 3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting
  • 3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting
  • 3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting

3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting

Kita fokus ing pangukuran lan desain mekanik, lan menehi pelanggan produk sensor mekanik sing tepat. Kita duwe basis produksi dhewe, kanthi proses produksi sensor lengkap saka proses CNC, produksi gauge strain, perawatan permukaan logam, kemasan sensor, pengujian sensor, pengujian teknik, kalibrasi sensor, lan liya-liyane. 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

3 kg Alloy 0.017% FS Sel Beban Balok Paralel 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting


Alloy Aluminium Single Point Parallel Beam Load Cells 3-120kg Kanggo Timbangan Elektronik

 

I Parallel Beam Load Cells Description

 

Kita fokus ing pangukuran lan desain mekanik, lan menehi pelanggan produk sensor mekanik sing tepat. Kita duwe basis produksi dhewe, kanthi proses produksi sensor lengkap saka pangolahan CNC, produksi gauge strain, perawatan permukaan logam, kemasan sensor, pengujian sensor, pengujian teknik, kalibrasi sensor, lan liya-liyane. Lan bisa nyedhiyakake 1000 KPCS saben wulan produk sing berkualitas. kapasitas. Pabrik kita wis lulus standar ISO9001. Produk kita duwe CE, ROHS, paten penemuan lan kualifikasi liyane. Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo para pelanggan. Kita nyedhiyakake pitulungan desain gratis kanggo para pelanggan. Kita wis netepake sistem produk ing ngisor iki: Load Cell Force Sensor Torque Sensor Pressure Sensor Infrared Pyrometer Weighing Instrument Pressure Gauge


  • Model: ALC601
  • Kategori: sel beban titik tunggal
  • Range: 3kg,5kg,6kg,10kg,15kg,20kg,30kg,40kg,50kg,60kg,100kg,120kg
  • Ukuran: 130*30*22 MM
  • Bahan: Alumunium paduan
  • Aplikasi: skala platform, skala harga, skala elektronik, skala dapur,
  • Karakteristik: Load cell skala platform, sel beban skala harga


II Parallel Beam Load Cells Aplikasi

 

  1. Konsumen
  2. Peralatan kantor
  3. Rakitan tray penggemar
  4. Gaming lan vending
  5. Data/Komputasi
  6. komputer pribadi
  7. Komputer, stasiun kerja lan server

 

III Parallel Beam Load Cells Dimensi lan Spesifikasi



IV Parallel Beam Load Cells Spesifikasi

 

Spesifikasi ing ngisor iki mung kanggo referensi desain pelanggan. kita bisa nyedhiyani produk ODM.

Spesifikasi
kesalahan lengkap: 0,017%FS resistensi output: 405±10Ω
Rated output: 2±0,003mv/v Ketahanan isolasi: â¥5000MΩ(100VDC)
Non-linearitas: 0,017%FS Tegangan eksitasi: 9 ~ 12VDC
Histeresis: 0.02%FS suhu kompensasi: -10~+40ºC
Repeatability: 0.01%FS nggunakake suhu: -20~+60ºC
Merayap: 0.017%FS/30MIN, efek suhu ing nol: 0,017% lan 0,03% FS/10ºC
imbangan nol: ± 1% FS Efek suhu ing span: 0,014% lan 0,02% FS/10ºC
Resistansi input: 405±10Ω defend kelas: IP65

 

 

V Sel Beam Beam Paralel Model Liyane

 

MODEL
ukuran

Rate beban

Precision

jangkep

Dirating output

kabel

Lubang benang
ALC601S 100 *22*30 3~100KG C3, C2 0,017%FS 2 ± 0.1mv/v ø5*420 4*M6
ALC601J 130*23.5*22 3~120KG C2 0.02%FS 2 ± 0.1mv/v Ø4*420 4*M6
ALC601X 130*29*11 0,3 ~ 2KG C2 0.02%FS 2 ± 0.1mv/v Ø4*420 4*M3
ALC601AA 130*22*40 3~120KG C3, C2 0,017%FS 2 ± 0.1mv/v Ø4*420 4*M6

VI Pitakonan sing Sering Ditakoni

Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.

P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China

P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.

Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.

P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.

P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.

P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina

P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / kapal.

Q: Apa MOQ sampeyan?
A: Umumé, MOQ punika 1000pcs lan beda kanggo model khusus.


Hot Tags: 3kg Alloy 0.017%FS Parallel Beam Load Cell 130X30X22mm Single Point Load Cell Mounting, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Kurang rega, Price, dhaftar Price, Penawaran