4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded
  • 4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded
  • 4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded
  • 4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded
  • 4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded

4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded

Off-the-Shelf (OTS) Micro-Fit Double-ended, Overmolded Assemblies kanthi relief strain kasedhiya ing pirang-pirang ukuran sirkuit lan dawa kabel kanggo sambungan sinyal sing kasar.Micro-fit 3.0-to-Micro-Fit 3.0 Off-the- Rak (OTS) Overmolded Kabel Majelis, Dual Row, 0,5m Length, 4 Circuit, ireng. Sugeng tuku 4 Sirkuit Molex 2 Row Thermistor 500mm Sensor Suhu Overmolded Kabel Majelis saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

4 Sirkuit Molex 2 Baris Termistor 500mm Sensor Suhu Majelis Kabel Overmolded


4 Sirkuit MOLEX 2451320405 Micro-fit Cross Overmolded Kabel Perakitan Wire Harness 500mm

Aku Overmolded Kabel Majelis Description

 

Off-the-Shelf (OTS) Micro-Fit Double-ended, Overmolded Assemblies kanthi relief strain kasedhiya ing pirang-pirang ukuran sirkuit lan dawa kabel kanggo sambungan sinyal sing kasar.Micro-fit 3.0-to-Micro-Fit 3.0 Off-the- Rak (OTS) Rakitan Kabel Overmolded, Baris Ganda, Dawane 0,5m, 4 Sirkuit, Ireng


NOMOR BAGIAN: 2451320405
3D Viewer lan CAD Download
Rakitan Kabel Overmolded Micro-fit 3.0-to-Micro-Fit 3.0 Off-the-Shelf (OTS), Baris Ganda, Dawane 0,5m, 4 Sirkuit, Ireng
Seri: 245132
Kategori: Kabel Majelis
Ringkesan: Sistem Konektor Micro-Fit

 

Status Aktif
Babagan Majelis Kabel
Seri 245132
Aplikasi Daya, Wire-to-Board, Wire-to-Wire
Konfigurasi Majelis Konektor Dual Ended
Konektor menyang Konektor Micro-Fit 3.0 Loro Ends
Overmolded ya wis
Ringkesan Sistem Konektor Micro-Fit
Jeneng produk Micro-Fit 3.0
Jinis Majelis Overmolded
UPC 889056858465

 

 

II Majelis Kabel OvermoldedFitur lan Keuntungan

 

a. Majelis khusus lan mati-rak kasedhiya

Nyedhiyakake kasedhiyan cepet kanggo program pembangunan lan produksi lan versi selaras kanggo desain final

 

b. Overmolded strain relief

Nyuda stres mekanik ing kabel lan terminal

 

c. Latching positif

Njamin penylametan aman nalika receptacle lan header utawa receptacle lan plug dikawinake. Nyegah unmating sengaja

 

d.Saged nggawa arus 5.0A

Becik kanggo akeh sinyal lan aplikasi daya

 

e. Ngunci tang ing terminal

Ngamanake terminal ing omah

 

f. Geometri kawin polarisasi

Nyegah mis-kawin sengaja

 

 

IIIAplikasi Majelis Kabel Overmolded

 

  • Konsumen
  • Peralatan kantor
  • Rakitan tray penggemar
  • Gaming lan vending
  • Data/Komputasi
  • komputer pribadi
  • Komputer, stasiun kerja lan server

 

 

IV Majelis Kabel OvermoldedDimensi lan Spesifikasi

 

NO KOMPONEN BAHAN LAN SPESIFIKASI Q'TY TETEMBUNGANE
2-1. Kawat UL2464# 24AWG×2C 80â 300V OD5.0 Abu-abu (Abang & Putih) 1 abu-abu
2-2. Konektor

MicroFit 3.0 DR Rcpt 2Ckt 43025-0200(2P)

Molex

1 ireng

MicroFit 3.0 DR Rcpt 4Ckt 43025-0400(4P)

Molex

1 ireng

MicroFit 3.0 F Crp Jangka Chn Tin 20-24 430300001

Molex

4  
2-3. tabung Φ9.0 Tabung penyusutan termal tembok dobel L=21mm 2  



V Overmolded Kabel MajelisSpesifikasi

 

Listrik Mekanik fisik

Tegangan (maks.): 300V AC/DC

Saiki (maks.): 5.6A

Tegangan tahan dielektrik:

1000V AC Insulation Resistance

(min.): 10 Megohms

Pasukan Selipan kanggo PCB (max.): 14,7N

Pasukan penylametan (min.): 24,5N

Mating Force (max. saben sirkuit): 8,0N

Pasukan Unmating (min. saben sirkuit): 3,7N

Kawat Pullout Force (min.): 57,8N

Kekiatan (min.): 30 siklus

Flammability: UL 94V-0

Housing: Nylon, Ireng

Terminal: Phosphor Bronze

Plating: Timah

Kawat/Kabel: UL2464, Ireng, 80°C,

xC*20AWG, 300V

Resin Overmolding: PVC, Ireng

Suhu operasi: -20 nganti +80 ° C

Hot Tags: 4 Sirkuit Molex 2 Row Thermistor 500mm Sensor Suhu Overmolded Kabel Majelis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan