40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus
  • 40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus
  • 40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus
  • 40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus
  • 40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus

40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus

Arus inrush minangka lonjakan arus sing digawe nalika daya diuripake menyang motor, trafo, pemasok daya lan unsur pemanas. Daya liyane sing dibutuhake dening peralatan industri, luwih gedhe arus inrush. Bisa èfèktif quench inrush saiki liwat seri karo daya termistor NTC ing bali sirkuit sumber daya. Resistensi termistor suda drastis sawise inrush, ngidini arus ajeg mili kanthi resistensi sing sithik. Efek iki nyedhiyakake proteksi arus inrush, nanging ngidini efisiensi sajrone operasi normal. Thermistor NTC daya sing diprodhuksi dening Dongguan Ampfort Electronics Co., Ltd. kanthi skala gedhe, utamane MF73T, MF73, MF74, MF75 produk serial kanthi ukuran gedhe, sing bisa ditrapake ing proteksi inrush kanthi tingkat industri kayata robot industri lan otomatisasi. Sugeng tuku 40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Limiter Saiki saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Pembatas Arus


MF75 Super Power NTC Thermistor Kanggo Audio Power Amplifier Inrush Proteksi Saiki

 

I DescriptionOf The MF75 Super Power NTC Thermistor

 

Arus inrush minangka lonjakan arus sing digawe nalika daya diuripake menyang motor, trafo, pemasok daya lan unsur pemanas. Daya liyane sing dibutuhake dening peralatan industri, luwih gedhe arus inrush. Bisa èfèktif quench inrush saiki liwat seri karo daya termistor NTC ing bali sirkuit sumber daya. Resistensi termistor suda drastis sawise inrush, ngidini arus ajeg mili kanthi resistensi sing sithik. Efek iki nyedhiyakake proteksi arus inrush, nanging ngidini efisiensi sajrone operasi normal. Thermistor NTC daya sing diprodhuksi dening Dongguan Ampfort Electronics Co., Ltd. kanthi skala gedhe, utamane MF73T, MF73, MF74, MF75 produk serial kanthi ukuran gedhe, sing bisa ditrapake ing proteksi inrush kanthi tingkat industri kayata robot industri lan otomatisasi.

 

II Aplikasi The MF75 Super Power NTC Thermistor

 

> Peralatan resonansi magnetik nuklir
> Super power amplifier daya audio
> Transformer bunder daya dhuwur
> Array panel surya kanthi konverter daya kapasitas dhuwur
> Robot industri mimpin dening sumber daya dhuwur voltase

 

 

Ukuran III Termistor NTC Super Power MF75

 

Ukuran awak Φ40 Φ45 Φ50
(Dmax) / Dhiameter 98 92 92
(Tmax) / Ketebalan 46 46 46
(F±1.5)/Pitch 30 30 30
(L±2)/Lead dawa 40 40 40
Dhuwur timah (Ho max) 110 110 110
Jembar timbal (W±0.2) 12.0 12.0 12.0
Ketebalan timah (H ± 0,1) 1.2 1.2 1.2

 


Ukuran awak Φ40 Φ45 Φ50
(Dmax) / Dhiameter 92 92 92
(Tmax) / Ketebalan 46 46 46
(F±1.5)/Pitch 30 30 30
(L±2)/Lead dawa 40 40 40
Dhuwur timah (Ho max) 110 110 110
Jembar timbal (W±0.2) 12 12 12
Ketebalan timah (H ± 0,1) 1.2 1.2 1.2
Jembaré timbal ngisor (W1±0.2) 8 8 8

 

 

IV Spesifikasi Termistor NTC Super Power MF75

 

Dhiameter awak Φ40mm
P/N R25±20%(Ω) Indeks sensitif termal B±10%(K) Arus stabil maks Imax(A) Kira-kira R saka Max saiki Rmax(Ω) Disipasi daya maksimal Pmax (W) Faktor disipasi (mW/C) Konstanta wektu termal (s) Kapasitas impuls maksimal (uF) 240VAC
MF75-0.2/55 0.2 2600 55 0.007 30 â¥55 â¤350 8000
MF75-1/45 1 2600 45 0.01 6800
MF75-2/35 2 2600 35 0.014 6800
MF75-5/27 5 3000 27 0.028 4700
MF75-8/22 8 3200 22 0.034 3300
MF75-10/21 10 3200 21 0.038 3300

 

Dhiameter awak Φ45mm
P/N R25±20%(Ω) Indeks sensitif termal B±10%(K) Arus stabil maks Imax(A) Kira-kira R saka Max saiki Rmax(Ω) Disipasi daya maksimal Pmax (W) Faktor disipasi (mW/C) Konstanta wektu termal (s) Kapasitas impuls maksimal (uF) 240VAC
MF75-0.2/70 0.2 2600 70 0.006 45 â¥70 â¤480 11500
MF75-0.5/55 0.5 2600 55 0.007 8000
MF75-1/52 1 2600 52 0.009 8000
MF75-2/45 2 2600 45 0.012 8000
MF75-5/35 5 3000 35 0.025 6800
MF75-10/28 10 3200 28 0.032 4700

 

Dhiameter awak Φ50mm
P/N R25±20%(Ω) Indeks sensitif termal B±10%(K) Arus stabil maks Imax(A) Kira-kira R saka Max saiki Rmax(Ω) Disipasi daya maksimal Pmax (W) Faktor disipasi (mW/C) Konstanta wektu termal (s) Kapasitas impuls maksimal (uF) 240VAC
MF75-0.2/90 0.2 2600 90 0.004 55 â¥90 â¤650 15000
MF75-1/60 1 2600 60 0.008 11500
MF75-2/50 2 2600 50 0.011 11500
MF75-5/40 5 3000 40 0.022 8000
MF75-8/32 8 3200 32 0.028 6800
MF75-10/30 10 3200 30 0.03 6800

 

 

V Karakteristik The MF75 Super Power NTC Thermistor

 

⢠Ukuran cilik, daya dhuwur, proteksi arus surge sing dipercaya.
⢠Konstanta bahan dhuwur (nilai B),
⢠Resistance residual sing sithik
⢠Arus stabil sing dhuwur, tahan suwe, linuwih dhuwur
⢠Trep kanggo instalasi PCB, macem-macem operasi

 

 

VI Ampfort Advantage Saka MF75 Super Power NTC Thermistor

 

* Produk R&D lan Basis Produksi
* Mung jendhela marketing langsung pabrik
* Atas jenenge tuku, inspeksi, pangiriman, pembayaran
* Low cost shippment advisor
* Nyedhiyakake dhukungan teknis & saran kanthi gratis kanggo kabeh kursus

 

 

VII Babagan AMPFORT The MF75 Super Power NTC Thermistor

 

Ampfort Electronics, National Hi-Tech Enterprise lan anggota penyusun âNational Thirteen Five Planâ, khusus ing manufaktur unsur sensitif minangka termistor NTC/PTC, sensor suhu NTC lan varistor oksida logam. Kanthi proses unik lan teknologi majeng, produk diprodhuksi kanthi presisi dhuwur, linuwih dhuwur, stabilitas dhuwur etc kaluwihan pinunjul, dadi tingkat anjog ing industri. Adhedhasar jinis daya standar saiki MF72 termistor NTC lan âInsinyur lan pusat teknologi riset bahan keramik termistor NTC â, ditrapake karo bahan anyar / teknologi / proses / peralatan, uga upaya tanpa wates, MF73T, MT73, inovasi, MF74,MF75 etc. jinis daya anyar NTC thermistor lan produksi massal kanggo diwujudake, teknologi tombol wis entuk terobosan gedhe lan kinerja wis tambah akeh. Kita duwe hak properti intelektual dhewe lan puluhan paten, bisa menehi perlindungan inrush. ing aplikasi tingkat industri lan asale ing domestik!

Hot Tags: 40MM MF75 NTC Power Thermistor 2600K NTC Inrush Limiter Saiki, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Low price, Price, Price dhaftar, Kutipan