42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb
  • 42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb
  • 42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb
  • 42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb
  • 42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb

42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb

Welcome to tuku 42001-0053S SS Thermistor Suhu Sensor Pentair Pool Sensor Suhu 1lb saka Aolittle. Saben panjalukan saka pelanggan dijawab ing jam 24. Kanggo instalasi njero ruangan utawa ruangan ing kolam renang lan spa. Fitur kalebu maca suhu LED kanthi kontrol termostat dual, kunci keamanan suhu, lan panel kontrol 6 posisi. Teknologi pembakar PMG ora mbutuhake hood konsep ruangan. Konstruksi tahan karat Dura-Glas⢠sing wis kabukten kanthi manifold plastik lan sambungan serikat PVC.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

42001-0053S SS Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb


Pentair 42001-0053S Pengganti Sensor Suhu Termistor Kanggo Sistem Listrik

Deskripsi Sensor Suhu Termistor Pengganti Pentair 42001-0053S


Kanggo instalasi njero ruangan utawa ruangan ing kolam renang lan spa. Fitur kalebu maca suhu LED kanthi kontrol termostat dual, kunci keamanan suhu, lan panel kontrol 6 posisi. Teknologi pembakar PMG ora mbutuhake hood konsep ruangan. Konstruksi tahan karat Dura-Glas⢠sing wis kabukten kanthi manifold plastik lan sambungan serikat PVC. Unit tugas abot karo penukar cupro-nikel tahan kanggo aplikasi sing paling angel, kayata pH kurang, aliran dhuwur utawa panggunaan abot. Kasedhiya ing bahan tembaga utawa stainless steel.




Fitur Sensor Suhu Termistor Pengganti Pentair 42001-0053S


⦠Enteng - Pemanas paling entheng ing kelase
⦠Efisiensi energi paling apik ing kelas *
⦠Desain Kompak - Cocog kanggo instalasi retro-fit
⦠Gampang Ngalih - Ganti sumber gas kanthi instalasi orifice sing kapisah
⦠Ramah Lingkungan - Kabeh unit kurang NOx
⦠Omah Anti Karat - Kandang ireng matte sing ramping digawe saka Dura-Glas - bahan Sta-Rite eksklusif sing bisa nangani panas lan tahan unsur.
⦠Biaya Operasi sing luwih murah - Rating efisiensi 84% - dirating pisanan ing kelas kanggo efisiensi energi sing paling dhuwur
⦠Custom utawa Retrofit - Langsung-nyambung menyang Sta-Rite System: 3 & reg; Filter Mod Media utawa gampang pas karo sistem liyane

Kompatibilitas: Pentair's Max-E-Therm, Max-I-Therm, & MasterTemp Pool Heaters
Ngganti Pentair / Sta-Rite Part No: 42001-0053S
Loro spades sing ana ing ndhuwur termistor nyedhiyakake instalasi sing gampang
Stainless Steel kanggo Kekiatan ditambahaké, Kabel ora klebu

 

 

Kauntungan saka Sensor Suhu Termistor Pengganti Pentair 42001-0053S


Bahan awet
Digawe saka Stainless Steel
Rust Free lan Awet

Plug Aman
Disemprotake nganggo resin epoksi ireng
resistance karat dhuwur

Clear Thread
Garis benang sing beda
Ora ana pinggiran sing cetha

Gampang kanggo ngganti metu Sampeyan bisa nindakake iku dhewe
Priksa ukuran karo termistor lawas
Priksa manawa iku bener sing sampeyan butuhake
Cocog karo Pemanas ing ngisor iki
125
Max E-Therm
ETI 400



Bisa uga ndandani masalah ing ngisor iki saka Sensor Suhu Termistor Pengganti Pentair 42001-0053S


Pemanas Kolam Ignite Nanging Ora Panas
Pemanas Ora Ngasilake Panas
Ora Tekan Suhu sing Dipengini
Termistor lawas dadi teyeng



42001-0053S Kabar Termistor Pentair 42001-0053S Pengganti Sensor Suhu Termistor


Yen suhu ing layar panel kontrol sampeyan nuduhake suhu sing salah, termistor sampeyan bisa uga kudu diganti.
Thermistor asring nampilake suhu sing dhuwur banget nalika tekan pungkasan umure.
Ndandani masalah iki kanthi gampang kanthi ngganti sensor suhu termistor sing wis rusak karo panggantos Termistor 42001-0053S iki.
Priksa manawa daya dipateni sadurunge diganti. Nganggo sarung tangan kerja kanggo nglindhungi tangan sampeyan.

Pemanas Kolam Ora Dadi Pemanasan---Kadhangkala, pemanas blumbang sampeyan murub nanging ora tekan suhu sing dikarepake. Utawa, bisa uga mesin pemanas sampeyan ora ngasilake panas. Kahanan loro kasebut umum banget.--Priksa sensor suhu sampeyan



Referensi silang

 

AFT No. jeneng P/N kita Amazon / Ebay OE#
AFT1 Sensor Suhu CWFB0103FC2-612XSP12b TS5L
AFT2 Sensor Suhu CWFB0103FC2-462XSP12b 7790
AFT3 Sensor Suhu CWFB0103FC-612XSP7 520272
AFT4 Sensor Suhu CWFB1802JD8-650T2I 42002-0024S
AFT5 Sensor Suhu CWFB1503HD3-301S2M1 MaxRed ME 10000
AFT6 Sensor Suhu CWFB0502FA4-401S7C DA32-00006W
AFT7 Sensor Suhu CWF0103FC2-152T6C 471566
AFT8 Sensor Suhu Pt102B-55-6D97L WHIRLPOOL W10131825
AFT9 Sensor Suhu Pt102B-160-5D82L WHIRLPOOL 12001655
AFT10 Sensor Suhu Pt102B-160-6D97L + 2 x kabel harness WHIRLPOOL 12001656
AFT11 Sensor Suhu CWFB0103FC2-352S15XSP R0456500
AFT12 Sensor Suhu CWFB0103FC2-71I6A630 42001-0053S Tembaga
AFT13 Sensor Suhu CWFB0103FC2-71I2B630 42001-0053S Stainless
AFT14 Sensor Suhu CWFB0103FC2-152T2CSP Hayward FDXLTER1930
AFT15 Sensor Suhu CWFB0103FC2-102T2C IDXLTER1930



Hot Tags: 42001-0053S SS Thermistor Suhu Sensor Sensor Suhu Kolam Pentair 1lb, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan