42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C
  • 42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C
  • 42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C
  • 42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C
  • 42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C

42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C

Lokasi : Indoor Stack Flue Switch (ES2) / Stack Flue Sensor (SFS) dumunung ing knalpot Elbow.
Fungsi: Stack Flue Sensor nyegah output gas flue ngluwihi 500 derajat F +/-18 derajat F. Sugeng rawuh kanggo tuku 42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C


42002-0024S Cross Stack Flue Thermistor Sensor Suhu 8K untuk Pemanas Spa Kolam Renang

 

Deskripsi 42002-0024S Cross Stack Flue Thermistor Sensor Suhu

 

Lokasi : Indoor Stack Flue Switch (ES2) / Stack Flue Sensor (SFS) dumunung ing knalpot Elbow.

Fungsi: The Stack Flue Sensor nyegah output gas flue ngluwihi 500 derajat F +/-18 derajat F.


Ngganti Pentair / Sta-Rite nomer part: 42002-0024S Stack panggantos sensor flue.
Cocog karo kolam renang Pentair MasterTemp lan sistem listrik pemanas spa
Uga cocog karo kolam renang Pentair Sta-Rite Max-E-Therm lan sistem pemanas spa model SR200, SR333, SR400
Wigati dimangerteni: Iki minangka pengganti sing berkualitas tinggi, dudu produk Asli. Kabeh nyebutake jeneng merek utawa deskripsi model digawe kanthi ketat kanggo nggambarake kompatibilitas.

ITEM iki minangka bagean kanggo PRODUK-PRODUK IKI



UKURAN 42002-0024S Cross Stack Flue Thermistor Sensor Suhu



NO KOMPONEN BAHAN LAN SPESIFIKASI Q'TY TETEMBUNGANE
2-1 UNSUR R:8KΩ R:5300K DDR 1 PCS
2-2 KABEL LEAD TPEF AWG22*1C 320â 65 mm (Putih)
2-3 LUPISAN resin epoksi   (ireng)
2-4 Omah JM19105 Φ6.35*54.6+S13+24UNF SUS304 1 PCS  
2-5 TERMINOL AMP 250 #22-#18 2 PCS (abang)

 

Priksa sadurunge tuku
* Panjang badan Stainless Steel: 2.2in
* Ukur kanthi teliti sensor tumpukan tumpukan lawas lan mbandhingake karo foto lan katrangan
* Priksa manawa daya dipateni sadurunge diganti.
* Nganggo sarung tangan kerja kanggo nglindhungi tangan sampeyan.
* Bagean kasebut minangka spare part sing kompatibel (ora asli), jeneng merek sing kasebut lan sebutan model sing ana gandhengane ing ndhuwur mung kanggo nuduhake kompatibilitas.

 

 

Fitur saka 42002-0024S Cross Stack Flue Thermistor Sensor Suhu

 

* Digawe saka bahan kualitas dhuwur awet --- Stainless Steel (bagian awak)
* Kinerja 42002-0024S diuji kanggo ketemu produk OEM
* Uga dianggo karo model SR200, SR333, SR400

* 42002-0024S Stack Flue Sensor
* Digawe saka bahan Stainless Steel
* Awet & tahan karat



Pertunjukan saka 42002-0024S Cross Stack Flue Thermistor Sensor Suhu

 

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
4-1. Resistance ing 200â R200

Ta=200±0,05â

PTâ¦0.1mw

7.6 8 8.4 kΩ
Resistance ing 150â R150

Ta=150±0,05â

PTâ¦0.1mw

/ 29.65 / kΩ
Resistance ing 250â R250

Ta=250±0,05â

PTâ¦0.1mw

/ 2.705 / kΩ
4-2. Nilai B B150/250   5141 5300 5459 k
4-3.

Dissipation

Koefisien

σ Ing udhara 3   / mw/â
4-4. Wektu konstan τ Ing udhara / / 15 sek
4-5. Resistance insulasi / 500VDC 100 / / MΩ
4-6. Tahan voltase / 1500 V AC 5 / / Sek
4-7. Operating temp.range / / -30 / +300

 

 

42002-0024S Cross Stack Flue Thermistor Temperature Sensors- Kapan Gunakake?


Sensor tumpukan tumpukan, sing ana ing siku knalpot pemanas kolam, nyegah output gas buang ngluwihi 500 ° F
Nalika sensor tumpukan tumpukan gagal, sistem sampeyan bakal nuduhake kode kesalahan E05 utawa E06 kanggo nuduhake yen sensor tumpukan tumpukan kudu diganti.

 

 

Ngganti Sensor, Mung tindakake langkah iki

 

1. Pateni pompa Filter lan kabeh daya listrik menyang pemanas blumbang.
2. Allow pemanas kanggo kelangan paling sethithik 30 menit sadurunge nerusake menyang langkah sabanjure.
3. Unbolt lan copot loro jaket kiwa ndhuwur lan tengen ndhuwur saka mesin ingkang ndamel benter.
4. Pedhot kabel saka sensor njero ruangan tumpukan flue lawas.
5. Copot sensor lawas kanthi ngowahi searah jarum jam nganggo kunci pas bukaan ½â.
6. Pasang sensor anyar, sealing karo manik RTV sealant sadurunge threading menyang sikut exhaust.



TIP: tansah supaya sensor tumpukan tumpukan iki ing pasangan. Sampeyan ora ngerti manawa dheweke ora apik nganti sampeyan nggunakake pemanas kolam renang, banjur entuk kode kesalahan E05
Mung alat sing dibutuhake yaiku obeng lan kunci kanggo ndandani pesen kesalahan E05 ing pemanas kolam Pentair Mastertemp.

Hot Tags: 42002-0024S 8K Sensor Suhu Termistor Mastertemp Stack Flue Sensor 300C, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan