471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa
  • 471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa
  • 471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa
  • 471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa
  • 471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa

471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa

Tansah blumbang ing kondisi optimal karo Pentair Thermistor Replacement (471566). Model iki cocog karo peralatan tartamtu saka merek, mula priksa kompatibilitas dhisik sadurunge tuku. Saliyane Pentair Minimax, probe termistor iki cocog karo pompa ThermalFlo lan UltraTemp spa lan pompa pemanasan blumbang. Sugeng rawuh kanggo tuku 471566 Cross 10k Ohm Sensor Suhu Probe Sensor Suhu Pentair Kanggo Spa Pump saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

471566 Cross 10 K Ohm Sensor Suhu Probe Pentair Sensor Suhu untuk Pompa Spa


Pentair 471566 Cross Thermistor Sensor Suhu Probe Kanggo Pompa Spa Pool lan Pemanas

 

Deskripsi Probe Sensor Suhu Pentair 471566 Cross Thermistor

 

Tansah blumbang ing kondisi optimal karo Pentair Thermistor Replacement (471566). Model iki cocog karo peralatan tartamtu saka merek, mula priksa kompatibilitas dhisik sadurunge tuku. Saliyane Pentair Minimax, probe termistor iki cocog karo ThermalFlo lan UltraTemp spa lan pompa pemanas blumbang. Ing Pentair, kita wis ngrevolusi industri blumbang kanthi pompa kolam renang sing inovatif lan kinerja dhuwur, saringan, pemanas, pembersih, lampu, sistem otomatis lan liya-liyane. . Saben produk wis ahli direkayasa lan digawe karo pamilik blumbang lan spa ing atine, lan netepi standar ketat kita kanggo kualitas kinerja lan desain. Puluhan taun komitmen kanggo produk kolam renang sing dipercaya, maju kanthi teknologi, lan efisien energi wis nggawe reputasi kita minangka pimpinan global industri kolam renang.


MiniMax NT Heat Pump lan Heater Thermister Probe

 

Ngganti Probe Thermister sing rusak gampang!
Hex head probe nyedhiyakake instalasi sing gampang menyang manifold pemanas, nalika konektor plug in ngidini akses port sing gampang.


Skema Manifold MiniMax NT


Pentair 471566 Heat Pump & Heater Thermistor Probe minangka bagean panggantos umum kanggo pemanas kolam renang Pentair MiniMax. Kadhangkala probe sampeyan kudu diganti nalika pemanas sampeyan nampilake kode kesalahan "E02", utawa nampilake "HI" lan pemanas sampeyan ora bakal urip. Iku uga umum banget kanggo rodents kanggo nyakot liwat kabel kuning saka bagean tartamtu.

 

 

Fitur Probe Sensor Suhu Pentair 471566 Cross Thermistor

 

Sensor panggantos pemanas MiniMax umum Dijamin Kompatibilitas
Uga cocog karo kolam renang UltraTemp lan ThermalFlo lan pompa panas spa
Ndandani lampu layanan lan kode kesalahan: "E02" lan "HI"
Ngganti sensor pemanas kabel kuning Pentair 471566

Cocog karo model kolam renang Pentair MiniMax NT STD, NT LN, NT TSI lan pemanas spa 00, 0,300,400, uga cocog karo kolam renang UltraTemp lan ThermalFlo lan pompa panas spa.

 

 

Rincian Probe Sensor Suhu Pentair 471566 Cross Thermistor

ãFitmentã:Cocok Pentair MiniMax NT STD, NT LN, kolam renang NT TSI lan model pemanas spa 200, 250.300.400, uga cocog karo kolam renang UltraTemp lan ThermalFlo lan pompa panas spa.
ãTipsã: Asring probe sampeyan kudu diganti nalika pemanas sampeyan nampilake kode kesalahan "E02", utawa nampilake "HI" lan pemanas sampeyan ora bakal urip.
ãGampang Dipasangã:Hex head probe nyedhiyakake instalasi sing gampang menyang manifold pemanas, dene konektor plug in ngidini akses port sing gampang.
ãKualitas Tinggiã:Bahan panggantos digawe saka bahan sing paling apik lan diuji kanthi apik dening pabrikan kanggo njamin kinerja sing paling apik
ãCathetanã:Bahan aftermarket non asli.

 

 

Parameter Utama Pentair 471566 Cross Thermistor Temperature Sensor Probe

 

Nomer Part CWF0103FC2-152T6C
Amazon OE# 471566
Ketahanan @25C 10 KOHM
Dawane kabel 1500 mm
Warna Kabel kuning
omah Kuningan - Benang
MOQ 500PCS
Wektu timbal 7-10 dina kerja

 

 

Pentair Thermistor Probe | MiniMax NT, UltraTemp, ThermalFlo | 471566


Probe Termistor Pentair iki cocog karo pemanas ing ngisor iki:
⦠MiniMax NT STD karo 6800 Controller
⦠MiniMax NT STD karo DDTC Controller
⦠MiniMax NT Low NOx karo 6800 Controller
⦠MiniMax NT Low NOx karo DDTC Controller
⦠MiniMax NT TSI karo 6800 Controller
⦠MiniMax NT TSI karo DDTC Controller
⦠Pompa Panas ThermalFlo Titanium
⦠Pompa Panas ThermalFlo
⦠Pompa Panas UltraTemp (460932, 460933, 460935, 460936, 460937, 460938, 460962, 460963, 460965, 460967)

 

 

Kaluwihan saka Pentair 471566 Cross Thermistor Suhu Sensor Probe

 

⦠100% penukar panas titanium murni njamin kinerja tanpa karat kanggo umur sing luwih dawa
⦠Papan kontrol LCD nampilake wacan sing intuisi, didorong menu kanthi pesen tembung lengkap sing gampang diikuti - ora ana kode maneh.
⦠Fitur AutoSet (waktu over-ride) ngawasi suhu banyu lan nguripake lan mateni pompa sirkulasi banyu yen perlu kanggo njaga suhu kolam sing dikarepake
⦠Fitur defrost otomatis ngrasakake suhu refrigeran lan nyegah UltraTemp saka pembekuan, ngidini pompa panas bisa digunakake ing suhu sing luwih murah.
⦠Kompatibel karo ALL paket kontrol otomatis
⦠Kabinet komposit plastik tahan korosi tahan suwe tahan kanggo iklim abot lan bahan kimia kolam
⦠Kompresor Scroll Emerson Copeland ing 60Hz, model fase tunggal
⦠ETL kadhaptar kanggo operasi sing aman
⦠Thermostatic Expansion Valve (TXV) ngontrol aliran refrigeran kanggo efisiensi lan output BTU sing paling optimal ing sawetara operasi sing luwih akeh.
⦠Efisiensi paling dhuwur sing kasedhiya, cocog utawa ngluwihi kode lan standar sing ana
⦠BTU lan kinerja efisiensi sing disertifikasi independen dening Air-Conditioning, Heating and Refrigeration Institute, AHRI.

Hot Tags: 471566 Cross 10k Ohm Suhu Sensor Probe Sensor Suhu Pentair Kanggo Spa Pump, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Harga, Daftar Harga, Kutipan