5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium
  • 5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium
  • 5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium
  • 5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium
  • 5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium

5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium

Sugeng tuku 5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Suhu Sensor NTC 10k 3435 kanggo Akuarium saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Dirancang kanggo pangayoman gelar dhuwur ing lingkungan abot kayata Aquarium, mesin pembeku, air-conditioning, HVAC, etc., IP68 kelas anti banyu, injeksi nyetak kanggo Integrasi, sesing unsur bisa NTC, PT100, PT500 lan PT1000 chip.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Sensor Suhu NTC 10k 3435 kanggo Akuarium
 
Deskripsi Sensor Suhu Termistor TPE NTC 5x20mm
 
Dirancang kanggo pangayoman gelar dhuwur ing lingkungan abot kayata Aquarium, mesin pembeku, air-conditioning, HVAC, etc., IP68 kelas anti banyu, injeksi nyetak kanggo Integrasi, sesing unsur bisa NTC, PT100, PT500 lan PT1000 chip.

· Parameter khusus bisa digawe miturut syarat sing beda
· Dhuwur tliti, dipercaya NTC Thermistor disambungake menyang kabel beda, dilapisi karo terisolasi, panas konduktif lan tahan banyu resin epoxy menyang wangun dikarepake
· Presisi dhuwur saka resistance lan nilai B
· Koherensi apik lan kemampuan interchange
· Tanggepan cepet lan delicacy dhuwur
· Teknik kemasan kaping pindho diadopsi kanggo njamin insulasi sing apik lan efek sealing, resistensi dhuwur kanggo tabrakan mekanik lan mlengkung
· Macem-macem konfigurasi lapisan lan bahan cangkang kasedhiya miturut panggunaan sing beda
· Dawane kabel bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan



II APLIKASI Sensor Suhu TheTPE NTC Thermistor 5x20mm
 
Pemanas kamar, freezer, dispenser banyu ngombe, pemanas udara, mesin cuci piring, lemari disinfektan,

mesin cuci, pengering, AC, kulkas, pemanas banyu, amplifier,

lemari pengering suhu-sedheng, tank termo, kamar mandi uniter, peralatan lan instrumen medis,

termostat pemanasan lantai, suhu lemah, suhu banyu lan liya-liyane.


III Dimensi Sensor Suhu TheTPE NTC Thermistor 5x20mm(Unit:mm)

ukuran
A1 B C D L
5 20 35±5 5±1 Konfirmasi dening pelanggan



V Katrangan Materi Saka TheTPE NTC Thermistor Suhu Sensor 5x20mm
 

NO Jeneng Material Bahan lan Spesifikasi
2-1. unsur R25=10KΩ±1% B25/85=3435K±1%
2-2. Lapisan (TPE) Elastomer Termoplastik (Ireng)
2-3 Fitur kabel Jaket TPE AWG24 (Ireng)
2-4. Wire ends kaleng
2-5 Cathetan Tingkat pangayoman: IP68



VI Pertunjukan TheTPE NTC Thermistor Suhu Sensor 5x20mm
 

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nor. Maks. Unit
4-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â
PTâ¦0.1mw

9.9 10.0 10.1 kΩ
4-2. Nilai B B25/85   3400.7 3435 3469.4 k
4-3. Faktor disipasi σ Ing udhara isih Udakara 2 mW/â
4-4. Respon wektu τ Ing banyu mili Udakara 15 sek
4-5. Tegangan tahan / 1800VAC 2 detik Ora risak Sek
4-6. Ketahanan Isolasi   500VDC â§100 MΩ
4-7. Suhu operasi jangkoan / / -50 / +120

 
 
VII Rampung Seri TheTPE NTC Thermistor Suhu Sensor 5x20mm



Hot Tags: 5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Suhu Sensor NTC 10k 3435 kanggo Akuarium, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Low price, Price , Daftar Harga, Kutipan