98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C
  • 98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C
  • 98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C
  • 98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C
  • 98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C

98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C

Kanggo BBQ, probe udud biasane digunakake kanggo ngawasi suhu sekitar panggangan perokok utawa protein panganan sing sampeyan masak. Welcome to tuku 98.63K 1% 100K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Ambient Suhu Probe 350C saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

98.63 K 1% 100 K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Probe Suhu Sekitar 350C


Presisi Tinggi BBQ Daging Probe Termistor Sensor Suhu 100 K Ohm Kanggo Barbekyu

 

Aplikasi Sensor Suhu Thermistor Probe Daging BBQ

 

Kanggo BBQ, probe udud biasane digunakake kanggo ngawasi suhu sekitar panggangan perokok utawa protein panganan sing sampeyan masak.


Penting kanggo bisa ngawasi suhu perokok BBQ. Sampeyan bakal pengin masak kanthi yakin ing suhu sekitar sing cocog karo resep sampeyan. Kadhangkala sampeyan pengin tetep kurang lan alon ing sekitar 110C / 230F kanggo masak sing dawa. Wektu liyane sampeyan pengin masak panas lan cepet watara 135-150C / 275-300F. Ngerti lan ngrekam suhu pit ing grafik sing gampang diwaca mbantu sampeyan ngerti apa ana lonjakan suhu utawa dip sing mengaruhi masak sampeyan.


Probe panganan utamane digunakake kanggo ngerti yen nedha bengi wis siap! Sampeyan pengin protein bisa dimasak kanthi aman ing suhu internal standar pangan lan uga sampeyan ora pengin overcook panganan. Ngawasi suhu panganan kanthi aman sajrone wektu masak kanggo mesthekake sampeyan ora overcook. Sampeyan uga penting kanggo nggunakake nalika sampeyan kelangan, panas maneh, lan thaw panganan kanggo ngawasi lan njamin suhu aman. Gumantung ing termometer, bisa menehi wacan sing akurat nalika masak BBQ, ing oven lan ing ndhuwur kompor.



Ukuran II Sensor Suhu Termistor Probe Daging BBQ (unit:mm)



Ora. KOMPONEN BAHAN LAN SPESIFIKASI Q'TY TETEMBUNGANE
1 UNSUR ACU CHIP 1  
2 Omah Probe Stainless Steel Φ4*0.3*180 1  
3 S304 Ngalahake Φ11*60 1  
4 Spring 6*0.6*30 1  
5 KABEL LEAD AWG#26 *2P PTFE 380â    
6 KONEKTOR 2.5mm Mono Jack 1 Ireng

 

 

III Rating Listrik Sensor Suhu Termistor Probe Daging BBQ

 

RESISTANCE ing 25â (ohms) B KOSTANT (25-85) SUHU â KONSTANT WAKTU TERMAL (SEC.) KONSTANT DISIPASI TERMA (Mw/â) Seri H12
NOMER BAGIAN:
98,63K ±1% 4066K ±1% -40â ï½ 350â Maks. 8 â§2.5 CWFB19863FD-112M

 

 

IV Model liyane sing disaranake Saka Sensor Suhu Termistor Daging BBQ Probe



V Carane Gunakake Probe Suhu

 

Nggunakake termometer pangan probe digital karo perokok BBQ ndadekake gampang kanggo mesthekake yen daging sampeyan ana ing suhu sing aman. Pandhuan kita bakal nuntun sampeyan liwat proses nggunakake probe kanthi bener.

 

1. Nalika sampeyan miwiti ngrokok, lebokake probe daging digital menyang bagian paling jero saka potong daging. Kanggo steak utawa panggang, area iki biasane ana ing tengah. Unggas paling jero ing sadawane ambane paha njero. Aja nyedhaki balung amarga bisa menehi maca sing ora akurat ing probe masak. Lebokake probe suhu BBQ WiFi nganti ana ing tengah daging. Aja nganti liwat kabeh.

 

2. Yen sampeyan duwe sistem dual karo probe BBQ, sampeyan bisa masang probe suhu barbecue langsung menyang grate Panjenengan. Iku pancing nganti sistem kontrol, lan seamlessly bisa ngawasi loro suhu perokok lan suhu daging. Paling apik yen probe BBQ dilebokake kanthi apik ing klip kasebut supaya klip kasebut dilebokake ing tandha separo menyang katelu mburi klip - iki ngindhari klip kasebut ngganggu bacaan.

 

3. Waca suhu sing katon ing probe suhu digital. Saenipun, sampeyan bakal bisa njagong adoh saka perokok lan ngawasi suhu. Wacan digital bisa langsung ngandhani apa suhu sampeyan, lan sampeyan bisa nyetel.

 

4.Yen panganan tekan suhu sing dikarepake, mula bisa dipangan. Aplikasi smartphone Smartfire BBQ ngidini sampeyan milih protein, potong lan kesiapan sing dikarepake, banjur bakal ngandhani suhu target ing Celsius utawa Fahrenheit supaya sampeyan ora perlu ngelingi kabeh!

 

VI USDA Disetujui Bagan Suhu Daging



VII Macem-macem Jinis Probe Suhu Masak


Sampeyan bisa dibagi probe suhu masak dadi papat kategori sing amba. Iki kalebu:

 

* Resistance Temperature Detector - Termometer iki maca tingkat resistensi film utawa kawat sing dibungkus kaca utawa keramik menyang suhu. Iku banget akurat, nanging uga paling larang.
* Thermocouple Probe - Iki minangka jinis probe sing cepet diwaca kanthi maca rong nganti limang detik. Tip probe nduweni rong kabel sing apik. Suhu titik persimpangan menyang termometer digital, sanajan mbutuhake kalibrasi sing ati-ati kanggo mesthekake yen maca isih akurat.
* Sensor Berbasis Semikonduktor - Probe iki nampilake suhu rata-rata sing dijupuk ing kumparan bimetallic. Bisa nganti 20 detik kanggo maca, lan bisa digunakake ing panganan sing luwih akeh sing bisa ditliti kanthi jero. Probe iki mbutuhake paling sethithik rong utawa telung inci kanggo entuk suhu sing akurat.
* Negative Temperature Coefficient (NTC) Thermistor - Probe iki nyedhiyakake data suhu sing tepat lan dipercaya miturut owah-owahan resistensi ing protein. Nalika suhu munggah, resistance tiba, asil ing maca suhu cepet lan akurat ing kabeh sawetara suhu sing BBQ masak biasane melu. Smartfire nggunakake NTC Thermistors sing dikalibrasi pabrik lan anti banyu kanggo nyedhiyakake akurasi lan responsif sing paling optimal.


Sampeyan pengin duwe termometer probe kualitas kanggo safety pangan. Pelanggan ngerti yen Smartfire nawakake sawetara termometer probe masak paling apik ing Australia, Amerika Serikat, Inggris lan luwih akeh ing Eropa. Yen sampeyan pengin duwe, telusuri toko kita dina iki.


Hot Tags: 98.63K 1% 100K Ohm BBQ Sensor Suhu Panggangan Ambient Temperature Probe 350C, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah , Price, dhaftar Price, Penawaran