Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif
  • Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu NegatifAluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif
  • Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu NegatifAluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif
  • Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu NegatifAluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif
  • Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu NegatifAluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif

Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif

Nasi masak ing suhu nggodhok (100 ° celsius utawa 212 F). Biasane, rice cooker otomatis bakal ngerti liwat snesor suhu termistor (sekring termal cutoff dibangun ing) nalika banyu wiwit nggodhok lan mungkasi proses masak. Sugeng tuku Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Thermistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Termistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif


Rice Cooker Aluminium Housing Thermistor Sensor Suhu 100K Kanthi Thermal Fuse

 

Deskripsi Sensor Suhu Termistor Perumahan Aluminium Rice Cooker

 

Nasi masak ing suhu nggodhok (100 ° celsius utawa 212 F). Biasane, rice cooker otomatis bakal ngerti liwat snesor suhu termistor (sekring termal cutoff dibangun ing) nalika banyu wiwit nggodhok lan mungkasi proses masak.


Dimension Rice Cooker Aluminium Housing Thermistor Sensor Suhu (unit: mm)

 


NO KOMPONEN BAHAN LAN SPESIFIKASI Q'TY TETEMBUNGANE
2-1. unsur R25=100KΩ±1% B25/50=3950±1% DD 1
SM182A0 187â NEC 1  
2-2. omah 1060 Aluminium 0.5mm Y-007I 1  
Bahan: Dupont PA66 1 ireng
2-3. Lapisan Silikon konduktif termal Putih
2-4. Kawat Timbal UL 1332# 24AWG 200â 300V (Abang/Putih), UL 3122# Kawat kepang 20AWG(28*Φ0.15) Hijau/kuning 3  
2-5. Casing PTFE Casing (Transparan) L=70mm, Heat shrinkable tube (Ireng) Φ5.5 L=20mm, ø2.4 L=75mm 7  
2-6. Terminal XH-2.54 & XH-2Y (Abang/Putih), Terminal 187-T0.5 + sarung transparan, Lubang pemasangan phi 2.6 * 10 terminal ring, (keling) 3  

 

 

Data Kinerja Sensor Suhu Termistor Perumahan Aluminium Rice Cooker

 

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
4-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

99.0 100.0 101.0 kΩ
4-2. Nilai B B25/50   3871 3950 4029 k
4-3. Faktor disipasi σ Ta=25±0,5â 3 / / mw/â
4-4. Wektu konstan τ Ta=25±0,5â / / 8 sek
4-5. Resistance insulasi / 500VDC 100 / / MΩ
4-6. Tahan voltase / 1800 V AC 5 / / Sek
4-7. Operating temp.range / / -30 / +150


Bagean saka Rice Cooker lan Fungsine


Ngerteni komponen utama bakal mbantu sampeyan nggunakake rice cooker kanthi gampang. Sanajan ana macem-macem jinis rice cooker, umume duwe enem bagean utama:

1. Badan Utama. Iki minangka pot njaba sing ngemot wajan, piring pemanas, uga sirkuit utama sing ditemokake ing dhasar. Biasane digawe saka stainless steel utawa plastik.
2. Panci Batin. Panci masak ing njero yaiku panggonan kabeh masak. Yen wis diuripake, piring bakal dadi panas lan nggodhok banyu ing panci. Iki biasane digawe saka bahan non-stick, salah siji stainless steel utawa keramik.
3. Heating Plate. Gumantung ing macem-macem kompor, unsur panas bakal langsung panas menyang ngisor panci utawa panas kabeh pot (IH).
4. Sensor termal. Iki minangka mekanisme sing ndeteksi manawa suhu wis tekan suhu nggodhok lan menehi tandha piranti supaya mandheg masak.
5. Lampu indikator. Ditemokake ing rice cooker standar, lampu iki ngidini sampeyan ngerti yen piranti ing mode masak utawa ngaso ing mode anget.
6. Tombol navigasi. Kanggo piranti sing luwih maju, sampeyan bakal nemokake menu tampilan kanggo milih setelan sing beda kayata wektu tundha. Ing multi-cooker, sampeyan bisa milih macem-macem program masak.


Hot Tags: Aluminium 1060 0.5MM NTC 100k Thermistor CWF NTC Koefisien Suhu Negatif, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan