Daya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor
  • Daya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor ResistorDaya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor
  • Daya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor ResistorDaya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor
  • Daya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor ResistorDaya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor
  • Daya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor ResistorDaya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor

Daya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor

Sugeng tuku Big Power MF73 50A Power NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Thermistor NTC Daya Dhuwur digunakake kanggo nyuda arus inrush sing kedadeyan nalika piranti listrik diuripake. Arus inrush dhuwur minangka asil saka arus input cepet maksimum sing ditarik dening piranti listrik nalika wiwitan wiwitan. Nalika teknologi terus maju, umume sistem saiki mlaku kanthi efisien lan njaga impedansi sing sithik, sing nyebabake arus inrush sing dhuwur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Daya Besar MF73 50A Daya NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor


Radial Leaded Ultra Big Power NTC Thermistor MF73 Kanggo Ngalih Power Supply

 

DeskripsiThermistor NTC Ultra Big Power MF73

 

Thermistor NTC Daya Dhuwur digunakake kanggo nyuda arus inrush sing kedadeyan nalika piranti listrik diuripake. Arus inrush dhuwur minangka asil saka arus input cepet maksimum sing ditarik dening piranti listrik nalika wiwitan wiwitan. Nalika teknologi terus maju, umume sistem saiki mlaku kanthi efisien lan njaga impedansi sing sithik, sing nyebabake arus inrush sing dhuwur.
Kajaba iku, piranti sing ngasilake arus bolak-balik kayata motor listrik utawa trafo bisa nggambar kaping pirang-pirang arus stabil nalika diuripake. Senajan seri tambahan saka inrush iki asring tahan kurang saka setengah saka normal 60 siklus hertz, iku cukup wektu kanggo nimbulaké karusakan kanggo peralatan.

 

 

II Aplikasi TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

* Kabeh jinis sumber daya, sumber daya UPS, Ngalih sumber daya

* Pengisi daya EV, tumpukan pengisian
* Driver motor, driver motor server superpower, pengontrol logika
* Tukang las listrik plasma daya dhuwur, mesin pemotong, lampu kilat tenaga super
* Peralatan resonansi manajemen nuklir, penguat daya audio super daya, trafo bunder dhuwur
* Susunan panel surya kanthi konverter daya kapasitas dhuwur
* Robot industri mimpin dening sumber daya dhuwur voltase, kabinèt listrik cerdas karo voltase kurang.

 

 

III Dimensi TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 


Ukuran awak Φ40 Φ45 Φ50
(Dmax)Diameter 45 50 55
(Tmax) / Ketebalan 18 18 18
(F±1.5)/Pitch 22.5 22.5 22.5
(L±2)/Lead dawa 20 20 20
(W±0.2)/Jembaré timbal 8 8 8
Ketebalan timah (H ± 0,1) 1.0 1.0 1.0


Ukuran awak Φ40 Φ45 Φ50
(Dmax) / Dhiameter 45 50 55
(Tmax) / Ketebalan 18 18 18
(F±1.5)/Pitch 22.5 22.5 22.5
(L±2)/Lead dawa 30 30 30
(W±0.2)/Jembaré timbal 10 10 10
Ketebalan timah (H ± 0,1) 1.0 1.0 1.0
Jembaré timbal ngisor (W1±0.2) 6 6 6

 

 

IV Spesifikasi Thermistor NTC Ultra Big Power MF73

 

Dhiameter awak Φ40mm
P/N R25±20%(Ω) Indeks sensitif termal B±10%(K) Arus stabil maks Imax(A) Kira-kira R saka Max saiki Rmax(Ω) Disipasi daya maksimal Pmax (W) Konstanta wektu termal (mW/C) Konstanta wektu termal (s) Kapasitas impuls maksimal (uF) 240VAC
MF73-0.2/50 0.2 2600 50 0.007 25 â¥55 â¤350 8000
MF73-0.5/40 0.5 2600 40 0.008 6800
MF73-3/28 3 2800 28 0.02 6800
MF73-5/25 5 3000 25 0.028 4700
MF73-8/20 8 3200 20 0.034 3300
MF73-10/19 10 3200 19 0.038 3300
Dhiameter awak Φ45mm
P/N R25±20%(Ω) Indeks sensitif termal B±10%(K) Arus stabil maks Imax(A) Kira-kira R saka Max saiki Rmax(Ω) Disipasi daya maksimal Pmax (W) Konstanta wektu termal (mW/C) Konstanta wektu termal (s) Kapasitas impuls maksimal (uF) 240VAC
MF73-0.2/65 0.2 2600 65 0.006 30 â¥70 â¤480 11500
MF73-0.5/50 0.5 2600 50 0.007 8000
MF73-2/40 2 2600 40 0.012 8000
MF73-5/30 5 3000 30 0.025 6800
MF73-10/24 10 3200 24 0.032 4700
Dhiameter awak Φ50mm
P/N R25±20%(Ω) Indeks sensitif termal B±10%(K) Arus stabil maks Imax(A) Kira-kira R saka Max saiki Rmax(Ω) Disipasi daya maksimal Pmax (W) Konstanta wektu termal (mW/C) Konstanta wektu termal (s) Kapasitas impuls maksimal (uF) 240VAC
MF73-0.2/80 0.2 2600 80 0.004 36 â¥90 â¤650 15000
MF73-0.5/60 0.5 2600 60 0.006 11500
MF73-1/56 1 2600 56 0.008 11500
MF73-3/40 3 2800 40 0.015 11500
MF73-5/35 5 3000 35 0.022 8000
MF73-6.8/32 6.8 3000 32 0.025 8000
MF73-10/27 10 3200 27 0.03 6800

 

 

V Karakteristik TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

â Konfigurasi sing dipercaya lan cicilan sing trep

â Nduwe kemampuan paling kuat kanggo proteksi arus lan panyerepan energi

â Arus operasi steady state maksimum

â Umur dawa layanan, linuwih dhuwur

 

 

VI Ampfort Advantage Of TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

* Produk R&D lan Basis Produksi
* Mung jendhela marketing langsung pabrik
* Atas jenenge tuku, inspeksi, pangiriman, pembayaran
* Low cost shippment advisor
* Nyedhiyakake dhukungan teknis & saran kanthi gratis kanggo kabeh kursus

 

 

VII Keuntungan Utama TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

 

* Keuntungan Utama NTC Termistor Daya Tinggi:
* Diakoni dening Laboratorium Underwriters Kanggo Keamanan Dijamin
* Dirancang Kanggo Nahan Arus Sate Mantep Dhuwur
* Nyerep lan Nyilikake Energi Input Dhuwur
* Biaya Efektif Solusi Siji Komponen Kanggo Inrush Saiki
* Wide Suhu Range Operasi

 

 

VIII Babagan AMPFORTO TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 


Ampfort Electronics, National Hi-Tech Enterprise lan anggota penyusun âNational Thirteen Five Planâ, khusus ing manufaktur unsur sensitif minangka termistor NTC/PTC, sensor suhu NTC lan varistor oksida logam. Kanthi proses unik lan teknologi majeng, produk diprodhuksi kanthi presisi dhuwur, linuwih dhuwur, stabilitas dhuwur etc kaluwihan pinunjul, dadi tingkat anjog ing industri. Adhedhasar jinis daya standar saiki MF72 termistor NTC lan âInsinyur lan pusat teknologi riset bahan keramik termistor NTC â, ditrapake karo bahan anyar / teknologi / proses / peralatan, uga upaya tanpa wates, MF73T, MT73, inovasi, MF74,MF75 etc. jinis daya anyar NTC thermistor lan produksi massal kanggo diwujudake, teknologi tombol wis entuk terobosan gedhe lan kinerja wis tambah akeh. Kita duwe hak properti intelektual dhewe lan puluhan paten, bisa menehi perlindungan inrush. ing aplikasi tingkat industri lan asale ing domestik!


VIIII Rincian Paket TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

kothak cilik: 18*11.5*8cm

Ukuran box: 28*19*7 cm

kothak Clamshell: 28.3*19*7.3cm 0.002CBM

Dhuwur kothak: 28*19.5*11.5cm 0.004CBM

kothak Clamshell: 28.3*19*7.3 0.004CBM

kothak cilik: 30*22*24.5cm 0.004CBM

kothak amba: 40.5*31*24.5cm 0.031CBM

Kotak kepang: Kotak kepangcm 0,052CBM

Hot Tags: Big Power MF73 50A Power NTC Thermistor Radial Leaded NTC Thermistor Resistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Low price, Price , Daftar Harga, Kutipan