Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Termistor
  • Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif TermistorDegaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Termistor
  • Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif TermistorDegaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Termistor
  • Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif TermistorDegaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Termistor
  • Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif TermistorDegaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Termistor

Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Termistor

termistor MZ7 PTC digunakake minangka komponen degaussing otomatis ing TV werna lan tampilan werna, lan komponen saiki-matesi ing sirkuit AC. Sugeng tuku Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Termistor


Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM 18OHM 30% 270V Pitch 7.5mm Kanggo TV Warna CRT


Deskripsi Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM

Termistor MZ7 PTC digunakake minangka komponen degaussing otomatis ing TV werna lan tampilan werna, lan komponen saiki-matesi ing sirkuit AC.
 
MZ71, 72, 73 seri PTC termistor lan Degaussing PTC Thermistorare utamané dipigunakaké ing degaussing sirkuit saka TV werna, tampilan lan CRTs liyane, kang èfèktif bisa ngilangke distorsi gambar, werna ora normal utawa gambar ora duwe aturan baku disebabake kothak Magnetik keblasuk, lan nggawe werna Gambar punika luwih cetha lan cetha. Nduweni kaluwihan saka saiki residual kurang lan linuwih apik. Ing saiki, gaya pangembangan termistor PTC degaussing otomatis ukuran cilik, resistance kurang, saiki ampas kurang, resistance impact dhuwur, lan linuwih dhuwur.

Kanggo ngilangi distorsi gambar, warna sing ora normal utawa gambar sing ora teratur sing disebabake dening medan magnet sing keblasuk, sirkuit degaussing otomatis dirancang ing TV warna lan tampilan warna, sing kasusun saka termistor PTC & resistor degaussing lan gulungan degaussing. Ing asas kanggo nambah energi saben wektu nalika mesin diuripake, lan mboko sithik mbusak energi sawise operasi normal, supaya sinar elektron kena pengaruh dening kumparan defleksi tanpa kena pengaruh dening sembarang lapangan Magnetik kesasar external. Nalika mesin diuripake, termistor PTC & resistor degaussing Ing negara resistance kurang, saiki gedhe kawangun ing coil degaussing, lan baris Magnetik kolom luwih saka 350At, kang èfèktif bisa ngilangke pengaruh saka kothak Magnetik keblasuk. Banjur termistor PTC & degaussing resistor lumebu ing negara resistance dhuwur ing pangaribawa saka saiki gedhe, daur ulang saiki otomatis attenuated, saiki ampas cilik banget, lan meh mbukak, lan baris Magnetik kolom suda kanggo ngisor 0,03 Ing, tekan watesan ditrima ing operasi normal.


Ukuran II Termistor PTC Degaussing MZ71-18RM (Unit: mm)


Kode jeneng Syarat Teknis Wangun timbal
D Dhiameter 14,5 maks

â¡Lurus
 
â¡Axis bend
 
â Informing

T kekandelan 6,0 maks
L dawa 3-5 MM
W Pitch 7.5±1.0
d diameteripun timbal 0,7 ± 0,05



III Lapisan The Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM

Lapisan Bahan warna

â Pelapis
â¡Tanpa Coating
 

â¡Resin Phenolikâ Silikon
â¡Resin epoksi â¡Liyané

â Ijo â¡Abang â¡Kuning â¡Ireng â¡Biru



IV Tandha Saka Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM
 

menehi tandha Tuladha

â  Ditandhani
â¡ Tanpa Tandha

MZ71-18RM AC270V



V Lead Wire Saka Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM

â Kawat Baja Kaleng â¡Kawat tembaga kaleng



VI Kinerja Listrik saka Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM


Ora. Item Spec Kondisi Test
4-1 Resistance nominal 18멱30%

Sijine ing 25±2â luwih saka 2 jam,
Test ing voltase ngisor 1.5VDC.

4-2 R-T karakteristik Waca Fig. 2 Penguji khusus karakteristik R-T.
4-3 Tegangan Rated 220 vrm Kisaran suhu operasi: -10â~+60â
4-4 Tegangan Max 270 vrm
4-5 Min degaussing coil resistance 12Ω  
4-6

Karakteristik pembusukan saiki:
Mbukak menyang
Sawise 3 detik
Sawise 30 detik

 
 
> 20 Ap-p
<180 mAp-p
<10 mArms

Suhu: 25±2â,
Tes ing udara sing tenang,
Test sirkuit: minangka ditampilake ing Fig. 1
Tes tegangan: 220Vrms (50-60Hz)

4-7 Suhu Curie 60±7â  



VII Test Circuit Saka Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM






VIII Kauntungan saka Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM
 
1. Nduwe arus inrush gedhe;
2. Saiki residual kurang;
3. Kekuwatan voltase tahan dhuwur banget;
4. Resistance impact dhuwur;
5. linuwih dhuwur;
6. Kualitas produk sing dipercaya;
7. konsumsi daya kurang;
8. Ukuran cilik cocok kanggo PCB;
9. Ora ana kontak, ora ana swara, umur produk sing dawa;
10. Karakteristik produk dhewe bisa ngontrol arus tanpa pengontrol liyane.
11. Patuh karo syarat RoHS.


VIIII Nomer Bagean Saka Degaussing PTC Thermistor MZ71-18RM
 
1. Seri: tabung gambar warna degaussing PTC termistor, degaussing resistor-MZ7 seri
2. Kategori:
1- Welding timbal jinis degaussing resistance;
2-jinis cangkang (monolitik) degaussing resistor;
3-jinis cangkang (double-chip) degaussing resistor.
3. Dirating nul daya resistance: 18R-18Ω, 9R-9Ω.
4. Toleransi resistance: M-+/-20%, V-+/-25%, X-+ 30%/-20%.
5. Tegangan kerja: 270-270VAC 140-140VAC
6. Kode khusus: R-Coply karo syarat RoHS (kayata timbal-free).
Ana macem-macem specifications kanggo milih saka, lan uga bisa selaras miturut syarat khusus customer


Suku Cadang Mesin Las Inverter X- Termistor PTC Degaussing MZ71-18RM


Mesin welding inverter luwih populer ing saindenging jagad amarga teknoloy dibutuhake kanggo manufaktur, nanging, proteksi sing apik bisa njamin mesin las inverter bisa digunakake kanthi apik kanggo jangka panjang. Kita bisa nyedhiyakake
kabeh set komponen kanggo pangayoman overcurrent / proteksi overvoltage. Ing ngisor iki dhaptar sing nyedhiyakake pelanggan kanggo ref sampeyan:

Varistor 07D361K
10D471K 10D681K
14D330K 14D151K 14D221K 14D391K
20D820K 20D102K 20D121K 20D121K 20D391K 20D471K
25D431K 25D751K 25D681K 25D821K
32D431K 25D751K 32D681K 32D821K
Termistor PTC Kab 126A 15P 16P 16P5R0M265 08M12RM265 05M120-180 19P MZ72-18ROM MZ11-13N13-20 MZ12-16P2R1H140,MZ12-16P4RM7H16P4RM7 -16P6R0H265,MZ11-16P7R0H265,MZ11-16P10RH265,MZ11-16P12RH265,MZ72-18RM
NTC Thermistor 2.5D-20 5D-20 8D-20 47D-15 2.5D-15 47D-20
Sekring Sekering kaca/sekering Keramik 3.6x10mm/5x20mm/6.35x31.8mm/10x38mm STP/SFP/BTC/BFC/BMT/BMF/PTU/PFU
Sekring Mikro MTS/MFS/NTS/NFS/TMS/FMS 8x4x8mm
Sekring Mount Permukaan 6125 2410 SET/SEF/SFE/STE/SST/SSF
Hot Tags: Degaussing MZ71 18OHM Keramik PTC Thermistor 7.5MM Koefisien Positif Termistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan