DS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital Probe
  • DS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital ProbeDS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital Probe
  • DS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital ProbeDS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital Probe
  • DS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital ProbeDS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital Probe
  • DS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital ProbeDS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital Probe

DS18B20 26AWG Kabel Daya NTC Termistor 15m Sensor Suhu Digital Probe

Probe detektor suhu Ampfort DS18b20 nganggo chip sensor suhu DS18B20 sing anyar lan asli, chip merek Cina, GX18B20 diprodhuksi dening Beijing Zhongke Galaxy Core Technology Co., Ltd. milik sumber teknologi riset ilmiah Institut mikroelektronik, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina yen sampeyan duwe tekanan biaya. Sugeng tuku DS18B20 26AWG Kabel Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Waterproof Dallas Maxim DS18B20 Stainless Steel Sensor Suhu Digital Probe 15m

 

Deskripsi Sensor Suhu Digital Dallas Maxim DS18B20 Stainless Steel

 

Probe detektor suhu Ampfort DS18b20 nganggo chip sensor suhu DS18B20 sing anyar lan asli, chip merek Cina, GX18B20 diprodhuksi dening Beijing Zhongke Galaxy Core Technology Co., Ltd. milik sumber teknologi riset ilmiah Institut mikroelektronik, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina yen sampeyan duwe tekanan biaya.


Saben pin chip dipisahake karo tabung nyusut panas kanggo nyegah sirkuit cendhak, lan disegel ing jero kanggo anti banyu lan lembab. Transmisi digital "One line Bus" langsung ningkatake kemampuan sistem anti-jamming, cocok kanggo pangukuran suhu lapangan ing lingkungan sing atos.
Ing wektu sing padha, disegel karo konduktivitas termal dhuwur saka sealing strip karet, kanggo mesthekake sensor suhu sensitivitas dhuwur, karo wektu tundha suhu cilik banget. Rentang suhu sing diukur yaiku saka -55â nganti +125â, ing kisaran -10â~ +85â, akurasie ± 0.5â.
Nalika nguji, kudu nyambungake ujung sinyal (garis kuning) sensor menyang port Digital mikrokontroler, sauntara, kudu nambah resistor narik ing ujung Sinyal, utawa tes kasebut bakal gagal.

 

 

Dimensi sakabèhé saka Dallas Maxim DS18B20 Stainless Steel Digital Suhu Sensor (Unit: mm)

 

DS18B20 26AWG Cable Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe 1

 

 

Fitur Sensor Suhu Digital Dallas Maxim DS18B20 Stainless Steel

 

* 3.0V ~ 5.5V sumber daya
* 9 kanggo 12 résolusi luwes
* Kisaran suhu amba saka -55 â ~ +125 â
* Ora ana komponen eksternal, antarmuka bus tunggal sing unik
* Abang (VCC), kuning (DATA), ijo (GND)
* Output lead: abang (VCC), putih (DATA), ireng (GND)

* Saben pin chip disegel lan dipisahake dening tabung nyusut panas. Apik kanggo insulasi lan nyegah sirkuit cendhak. 3 garis output, * * * * * * VCC/DATA/GND. Eksterior digawe saka tabung plastik PVC, sing aman, tahan nyandhang lan anti banyu.
* Probe stainless steel 304 kualitas dhuwur, tahan suhu dhuwur, konduksi panas sing cepet lan maca akurat.
* Sensor duwe nomer unik lan piranti akuisisi suhu ngenali sensor suhu sing cocog miturut nomer.
* Suhu lapangan langsung ditularaké ing cara digital saka 1-Wire bus, ora perlu komponen external lan nemen mbenakake anti-gangguan sistem. Cocog kanggo lingkungan sing atos.

 

 

Diagram Pengkabelan Internal Sensor Suhu Digital Dallas Maxim DS18B20 Stainless Steel

 

DS18B20 26AWG Cable Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe 2

Pin 1 Soldering menyang GND ireng;
Pin 2 Soldering kanggo putih DQ;
Pin 3 Soldering kanggo VDD abang;

 

 

Katrangan materi saka Dallas Maxim DS18B20 Stainless Steel Sensor Suhu Digital

 

NO Jeneng Material Barang/PN
2-1. Chip Chip sensor digital DS18B20
2-2. resin epoksi J105/J106B/J05X G208/GU01 putih
2-3. cangkang Ф6.0*50 Cangkang baja tahan karat
2-4. tabung 1.5 Black pindho tembok tabung shrinkage termal L=15mm * 3
2-5. Kawat timbal 3C-FEP (abang putih ireng)OD4.3mm ireng + Silika gel ecderon + tameng
2-6 tabung Φ6.4Pipa tembok pindho ireng sing bisa nyusut panas L=30mm

 

 

Waca lampiran saka sensor digital DS18B20 bahan Inggris.

 

DS18B20 26AWG Cable Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe 3

 

 

Tampilan Product saka Dallas Maxim DS18B20 Stainless Steel Sensor Suhu Digital

 

DS18B20 26AWG Cable Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe 4

DS18B20 26AWG Cable Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe 5

DS18B20 26AWG Cable Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe 6

DS18B20 26AWG Cable Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe 7

Hot Tags: DS18B20 26AWG Cable Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan