Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif
  • Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu PositifBallast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif
  • Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu PositifBallast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif
  • Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu PositifBallast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif
  • Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu PositifBallast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif

Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif

Termistor PTC seri MZ5 digunakake ing kabeh jinis ballast elektronik lampu neon lan lampu hemat energi elektronik. Ora perlu ngganti sirkuit lan produk langsung disambungake menyang rong ujung kapasitor resonansi tabung lampu, sing bisa ngganti ballast elektronik lan lampu hemat energi elektronik. Wiwitan hard yaiku wiwitan preheating, lan wektu preheating filamen yaiku 0.4 ~ 2 detik, sing bisa ngluwihi umur lampu luwih saka kaping 4. Sugeng rawuh kanggo tuku Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Thermistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif saka Aolittle . Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Termistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif


Vishay Cross Silicon Coating PTC Thermistor MZ5 105C 300R 265V Kanggo Ballast Elektronik

Deskripsi Vishay Cross Silicon Coating PTC Thermistor MZ5


Termistor PTC seri MZ5 digunakake ing kabeh jinis ballast elektronik lampu neon lan lampu hemat energi elektronik. Ora perlu ngganti sirkuit lan produk langsung disambungake menyang rong ujung kapasitor resonansi tabung lampu, sing bisa ngganti ballast elektronik lan lampu hemat energi elektronik. Wiwitan hard yaiku wiwitan preheating, lan wektu preheating filamen yaiku 0.4 ~ 2 detik, sing bisa ngluwihi umur lampu luwih saka 4 kali.

Seri MZ5 sing diprodhuksi dening Ampfort Electronics nyakup kabeh seri saka 3 watt nganti 85 watt, lan bisa ngembangake spesifikasi khusus termistor PTC miturut syarat pelanggan.



II Aplikasi termistor PTC ing kontrol sirkuit lan sensor

 

Sirkuit kompensasi suhu transistor, pangukuran suhu lan sirkuit kontrol suhu, sirkuit proteksi overheat, inkubator, penggemar listrik, cuci rol warna, ketel, pemanas banyu listrik, selimut listrik, lampu neon, lampu hemat energi, ngisi baterei, belitan trafo, pemanas, penunda, Kompresor, TV warna, tampilan warna, keamanan over-current, kontrol level cair, ballast elektronik, saklar kontrol program, stasiun penuaan komponen elektronik



III Aplikasi termistor PTC ing peralatan pemanas listrik


Heater, pemanas ruangan, pengering (kabinet), mesin pengering, pengering tangan, pengering rambut, pengeriting rambut, alat kecantikan uap, penanak nasi, obat nyamuk, penghangat tangan, pengering sepatu, pressure cooker, lemari desinfeksi, Tungku gasifikasi minyak batu bara, listrik wesi, wesi soldering listrik, gun welding plastik, mesin sealing



IIII Aplikasi termistor PTC ing mobil


Piranti perlindungan kakehan listrik, pemanas hibrida, pemanas wiwitan suhu rendah, pemanas bahan bakar, pemanas honeycomb, indikator level bahan bakar, meja deteksi suhu banyu pendinginan mesin



IV PRINSIP OPERASIThe Vishay Cross Silicon Coating PTC Thermistor MZ5

 

Waca Fig.1: Sanalika sawise daya diuripake, PTCR kadhemen lan resistance iku adoh luwih murah tinimbang C2.

Arus liwat C1 lan Rt mbentuk sirkuit bali kanggo preheat filamen. Kira-kira 0.4-2s mengko, suhu panas joule Rt ngluwihi titik Curie Tc lan PTCR bakal ngalih. Resistance luwih dhuwur tinimbang C2.

Saiki ngliwati C1 lan C2 kanggo mbentuk sirkuit bali, sing nyebabake resonansi LC lan ngasilake voltase dhuwur kanggo madhangi tabung neon.



Spesifikasi Seri V 56/80V saka Vishay Cross Silicon Coating PTC Thermistor MZ5

 

Item MAX. TEGANGAN (V) SAIKI SAIKI ORA OPERASI ING 60â(mA) nuduhke saiki nalika ing -10 â (mA) arus maksimum (A) Resistance nalika 25 â (ohm) Titik Curie (â) Diameter Ontologi (Dmax) (mm) ketebalan (Tmax) (mm) Jarak timbal (W) (mm) Diameter terminal (phi d) (mm)
MZ8B08D120C22RM56V 56 90 240 1.0 22 ± 20% 120 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B08D120C8R2M56V 56 130 350 1.0 8,2 ± 20% 120 8.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B10D120C15RM56V 56 150 400 1.2 15 ± 20% 120 10.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B11D120C3R9M56V 56 210 550 2.0 3,9 ± 20% 120 11.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B10D120C4R7M56V 56 270 700 2.0 4,7 ± 20% 120 10.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B11D120C3R9M56V 56 300 800 2.0 3,9 ± 20% 120 11.0 4.0 5.0 0.6
MZ8B15D120C3R3M56V 56 380 980 2.5 3,3 ± 20% 120 15.0 4.0 5.0 0.6
MZ6B06D120C55RN80V 80 50 135 0.7 55 ± 25% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ8B08D120C25RN80V 80 110 300 1.0 25 ± 25% 120 8.0 4.5 5.0 0.6
MZ8B10D120C9R4N80V 80 190 530 3.0 9,4 ±25% 120 10.0 4.5 5.0 0.6
MZ8B12D120C5R6N80V 80 270 760 4.3 5,6 ± 25% 120 12.0 4.5 5.0 0.6

 

Cathetan:
1. 75â, 85âlan 105â seri PTCR biasane digunakake.
2. Data mung kanggo referensi, sampeyan bisa nerusake syarat rinci yen bisa.
3. Kita wis entuk laporan tes SGS babagan isi Lead, Cadmium, Mercury, Hexavalent Chromium,PBBs,PBDEs ing PTCR seri MZA.

Hot Tags: Ballast Elektronik MZ5 105C PTC Thermistor 300R PTC Koefisien Suhu Positif, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan