Kaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor Suhu
  • Kaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor SuhuKaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor Suhu
  • Kaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor SuhuKaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor Suhu
  • Kaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor SuhuKaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor Suhu
  • Kaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor SuhuKaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor Suhu

Kaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor Suhu

Sensor dipasang ing permukaan metalik kanggo deteksi suhu, lan sensor kasebut biasane dipasang ing kompor induksi, kompor pemanasan induksi, lan sink panas saka peralatan pawon. Sugeng rawuh kanggo tuku Kaca Disegel 3950 100k Ohm NTC Thermistor 2 Pin NTC Thermistor Suhu Sensor saka Aolittle . Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kaca Disegel 3950 100 K Ohm NTC Termistor 2 Pin NTC Termistor Sensor Suhu


Kaca Disegel NTC Termistor Suhu Sensor 100 K 3950 2Pin untuk Kompor Induksi

 

Deskripsi Sensor Suhu Termistor NTC Kaca Disegel 100K 3950 2Pin

 

Sensor dipasang ing permukaan metalik kanggo deteksi suhu, lan sensor biasane dipasang ing kompor induksi, kompor pemanasan induksi, lan sink panas saka peralatan pawon.


Fitur Sensor Suhu Termistor NTC Kaca Disegel 100K 3950 2Pin

 

Resistance: 100k ohm; Jumlah Pin: 2 pin
Sensitivitas dhuwur, kerja ing lingkungan suhu utawa kelembapan sing dhuwur.
Pengganti sensor suhu omah kanggo kompor induksi 2P 100k termostat Sekering Termostat Saklar kontrol suhu
Utamane digunakake kanggo kompor induksi, kualitas apik

Pangukuran suhu akurat, kacepetan induksi cepet.


Bahan dan Ukuran Sensor Suhu Termistor NTC Kaca Disegel 100K 3950 2Pin

 

NO. jeneng Katrangan
1 Thermistor R25=100KΩ±1% B25/50=3950±1%
2 omah Kuningan 2×0.3mm , Φ28×18.5 Silica Gel (Coklat)
3 Casing Φ2 L=15mm casing bisa nyusut panas (Ireng)
4 kabel L=300mm AWG26 200â kawat plastik fluorine (Ireng)
5 Konektor XH-2Y/ XH-2.54 (Putih)

 

 

Pertunjukan Sensor Suhu Termistor NTC Kaca Disegel 100K 3950 2Pin

 

Resistance ing 25â 100KΩ±1%
B25/50 3950±1%
Faktor Dissipation 2.5mW/C
Thermal Wektu konstan 10 sek
Operating temp.range -40~+250C
Resistance insulasi 100MOhm ing 500VDC
Tes voltase tahan 10 detik ing 1500VAC

 

 

Cara ndeteksi termistor NTC ing kompor induksi

 

Termistor NTC utamane nduweni peran kanggo ngontrol suhu ing kompor induksi. Nalika suhu tekan nilai tartamtu, piranti dadi panas otomatis pedhot. Termistor MCU disambungake menyang antarmuka MCU saka papan kontrol pemanasan induksi, lan MCU ndeteksi owah-owahan tingkat lan nggawe efek protèktif sing cocog.



Dadi carane ndeteksi termistor NTC ing kompor induksi?

 

Njupuk metu sensor ing kawitan, lan banjur nggunakake multimeter ing sisih ngelawan saka pangukuran sensor kanggo sensor owah-owahan resistance panas ing wektu sing padha, karo Rising saka Kurangé populasi resistance suhu punika thermistor koefisien suhu negatif. (Tabel pointer nggunakake file 1K lan tabel digital nggunakake file 200K). Ing suhu kamar, Nilai resistance termistor punika 100K, kang cedhak karo piring Keramik, lan kontak antarane loro bisa ditutupi karo grease silikon lenga-konduktif, kang bisa nambah sensitivitas kontrol.



Thermistor minangka jinis unsur sensitif. Fungsi utama yaiku ngukur suhu lan kompensasi suhu. Miturut koefisien suhu sing beda, dipérang dadi termistor koefisien suhu positif (PTC) lan termistor koefisien suhu negatif (NTC). Karakteristik khas termistor yaiku sensitif marang suhu lan nuduhake nilai resistensi sing beda ing suhu sing beda. Koefisien suhu positif (PTC) resistensi termistor nalika suhu sing luwih dhuwur, luwih gedhe koefisien suhu negatif (NTC) resistensi termistor nalika suhu sing luwih dhuwur luwih murah, loro-lorone kalebu piranti semikonduktor.

Hot Tags: Kaca Disegel 3950 100k Ohm NTC Thermistor 2 Pin NTC Thermistor Temperature Sensor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Daftar Harga, Kutipan