Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC Thermistor
  • Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC ThermistorMesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC Thermistor
  • Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC ThermistorMesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC Thermistor
  • Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC ThermistorMesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC Thermistor
  • Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC ThermistorMesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC Thermistor

Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC Thermistor

Sensor Suhu ing mesin cuci sampeyan nyambung menyang unsur pemanas, sing njamin mesin cuci sampeyan ana ing suhu sing bener nalika ana siklus. Yen mesin cuci sampeyan ora nindakake kanthi maksimal, bisa uga ana sensor suhu sing salah. Dadi ganti dina iki nganggo spare iki lan mesin cuci sampeyan bisa digunakake kanthi lengkap maneh. Sugeng rawuh kanggo tuku Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Temperature Sensor 3966K Precision NTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC Thermistor


Mesin Cuci Universal Thermostat NTC Thermistor Sensor Suhu Kanggo Pengering Sandhangan

 

Deskripsi Thermostat Mesin Cuci Universal NTC Thermistor

 

Sensor Suhu ing mesin cuci sampeyan nyambung menyang unsur pemanas, sing njamin mesin cuci sampeyan ana ing suhu sing bener nalika ana siklus. Yen mesin cuci sampeyan ora nindakake kanthi maksimal, bisa uga ana sensor suhu sing salah. Dadi ganti dina iki nganggo cadangan iki lan mesin cuci sampeyan bisa digunakake maneh.


II Fitur Thermostat Mesin Cuci Universal NTC Thermistor

 

â Stainless steel lembab lan tahan karat, lan utamané digunakake ing peralatan reresik kluwarga. Kajaba iku, voltase tahan standar tambah, lan voltase sensor kisaran saka 1500V kanggo 3750V.

â Standar tahan voltase tambah, lan voltase paling dhuwur yaiku AC 3750V. Sensor luwih aman kanggo paparan jangka panjang menyang lingkungan sing bisa kontak cairan.

â Tipe sekrup, jinis kotak logam, lan sensor jinis kasus plastik kasedhiya, lan sensor bisa disesuaikan.

â Macem-macem karakteristik listrik kasedhiya kanggo pilihan sampeyan.

â Umume sensor digawe saka stainless steel, lan sensor bisa direndhem ing deterjen kanggo dangu amarga stainless steel lembab lan tahan karat.



III Aplikasi Thermostat Mesin Cuci Universal NTC Thermistor

 

â Sensor dipasang ing saluran angin pengering sandhangan kanggo ndeteksi suhu udara asupan lan hawa exhaust.

â Sensor disaranake kanggo mesin cuci, lan umume dipasang ing jejere pipa pemanas kanggo deteksi suhu banyu.

â Sensor utamane digunakake ing mesin cuci, pengering sandhangan, mesin cuci lan pengering kabeh-ing-siji, lsp.

Mesin cuci, mesin cuci, mesin cuci, mesin cuci lan pengering, mesin cuci

 

 

IV Ukuran Eksterior Termostat Mesin Cuci Universal NTC Thermistor (Unit: mm)



V Informasi Material Thermostat Mesin Cuci Universal NTC Thermistor

 

nomer seri Jeneng materi

Spesifikasi / Model

Tekstur materi

2-1.

THERMISTOR

MFB482X3950FB

(R60=1,204KΩ±2% B25/85=3966K±1,5%)

 
2-2. KAB 10.0X14.5X30.5 SUS (DES1410001 A-0) SUS304
2-3. ISI EPOXY G-308: GU-308: G-008X Ireng  
2-4.

TERMINAL

6.3 Tipe Konektor PBTB Black PBTB

 

 

VI Karakteristik Listrik Thermostat Mesin Cuci Universal NTC Thermistor

 

nomer seri

Item

Simbol

Syarat Test

Min.

Nor.

Maks.

Unit

3-1.

Resistance Ing 0â

R0

Ta=0±0,05â

PTâ¦0.1mw

15.031 15.768 16.505 kΩ
3-2.

Resistance Ing 25â

R25

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

4.661 4.828 4.995 kΩ
3-3.

Resistance Ing 30â

R30

Ta=30±0,05â

PTâ¦0.1mw

3.764 3.89 4.016 kΩ
3-4.

Resistance Ing 40â

R40

Ta=40±0,05â

PTâ¦0.1mw

2.5 2.573 2.645 kΩ
3-5.

Resistance Ing 60â

R60

Ta=60±0,05â

PTâ¦0.1mw

1.18 1.204 1.228 kΩ
3-6.

Resistance Ing 83â

R83

Ta=83±0,05â

PTâ¦0.1mw

0.538 0.554 0.569 kΩ
3-7.

Resistance Ing 85â

R85

Ta=85±0,05â

PTâ¦0.1mw

/ 0.52    
3-8. Nilai B B25/85   3906.5 3966 4025.5 k
3-9. Konstan disipasi termal δ T1=85±0,2â,Ta=25±1â / 5.0 / mw/â
3-10.

Wektu Respon

τ

T1=47,1±0,2â, T2=85±0,2â Ta=25±1â

/ 16 / sek
3-11. Tes isolasi / 500VDC 1 detik 100 / / MΩ
3-12. Tes Hi-Pot / AC3750V 1 detik / / 0.5 Sek
3-13. Produk Kerja Temp.Range / / -20 / +130
3-14. Rating Daya Maks ing 25â / 200 / / / mW

 

 

VII Cara Panyimpenan Thermostat Mesin Cuci Universal NTC Thermistor


Kahanan Panyimpenan

Suhu sekitar: -10âï½+40â

Kelembapan Relatif: â¦75%RH

Tetep adoh saka atmosfer korosif lan suryo srengenge

Periode Panyimpenan: 1 taun

Hot Tags: Mesin Thermostat 1.204K NTC Thermistor Suhu Sensor 3966K Precision NTC Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan