MF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor Suhu
  • MF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor SuhuMF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor Suhu
  • MF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor SuhuMF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor Suhu
  • MF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor SuhuMF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor Suhu
  • MF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor SuhuMF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor Suhu

MF57 2400 B Nilai Disc Tipe Thermistor 1% Water Tank Sensor Suhu

Welcome to tuku MF57 2400 B Nilai Disc Type Thermistor 1% Water Tank Sensor Suhu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Iku utamané Applied minangka komponèn suhu-sensing digunakake ing urutan-titik suhu ngukur ing sistem cooling saka mobil, mesin pembakaran, engine daya listrik ageng, trafo lenga lan ing, uga saged Applied ing pangukuran suhu ing kahanan liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Disc NTC Thermistor MF57 Kanggo Automotive Engine Coolant Water Tank Sensor Suhu

 

Aplikasi saka Disc NTC Thermistor MF57

 

Utamane ditrapake minangka komponen sensor suhu sing digunakake ing suhu urutan-titik

ngukur ing sistem cooling mobil, mesin pembakaran, daya listrik ageng

engine, trafo lenga lan ing, uga bisa Applied ing pangukuran suhu

ing kahanan liyane.

1, Baterei lan CPU sing bisa diisi ulang.
2, LCD, osilator Kristal
3, Kompensasi suhu
4, Sensor suhu kanggo macem-macem jinis sirkuit.



II Karakteristik saka Disc NTC Thermistor MF57
Kisaran toleransi cilik kanggo resistensi lan nilai B, koherensi lan pertukaran sing apik


Bisa cocog karo kabeh jinis meter otomatis ora preduli mobil merek domestik utawa mobil merek luar negeri.

Termistor Seri MF57 digunakake kanggo elektronik otomotif (lokomotif diesel, motor gedhe,

trafo kecemplung lenga) saka sistem pendinginan kanggo penginderaan suhu titik tetep

unsur, pangukuran suhu uga bisa Applied kanggo panggonan liyane.

 

 

 

III Ukuran Disk NTC Termistor MF57(mm)

 

MF57 2400 B Value Disc Type Thermistor 1% Water Tank Temperature Sensor 1

 

 

IV Spesifikasi Disk NTC Thermistor MF57

 

Nomer bagean Rated Resistance R25 Nilai B

Daya Rated

(W)

Konstanta wektu termal

(sek)

Dissi. Coef.

(mW/â)

Suhu Operasi

(â)

Range (Ω) Toleransi (ï¼) Nilai Rated (K) Toleransi (ï¼)
MF57A 0,22K~10K

± 1ï¼

±3ï¼

± 5ï¼

2700~4700 (25/50â)

± 1ï¼

±3ï¼

± 5ï¼

0.3

0.4

0.5

â¤60 6~13 -40~+125
MF57B 0.4K~10K

± 1ï¼

± 10ï¼

±20ï¼

3600~4500 (25/85â)

± 1ï¼

±2ï¼

±3ï¼

0.2 â¤50 â¥3.5
MF57C 0,4K~2K

± 5ï¼

± 10ï¼

±20ï¼

2400~3000 (25/50â)

± 5ï¼

 

 

Model Rated Resistance R25 Nilai B (25/50) Daya Rated (W) Daya Pengukuran (mW) Konstanta wektu tema (S) Dissi. Coet. (mW/â) Suhu Operasi (â)
Range (Ω) Toleransi Nilai (Ω) Toleransi
MF57â¡â¡â¡2700 220-630

± 1%

± 3%

± 5%

2700

± 1%

± 3%

± 5%

0.3

0.5

â¤0.5 â¤60 6-13 -55-+125
MF57â¡â¡â¡3000 270-5.1K 3000
MF57â¡â¡â¡3300 270-5.1K 3300
MF57â¡â¡â¡3600 270-5.1K 3600
MF57â¡â¡â¡3900 270-5.1K 3900
MF57â¡â¡â¡4100 330-6.8K 4100
MF57â¡â¡â¡4300 330-6.8K 4300
MF57â¡â¡â¡4700 330-10K 4700

Cathetan: Desain khusus kanggo kurva RT sing beda lan konfigurasi sing dipasang

 

 

V Sertifikat saka Disc NTC Thermistor MF57

 

MF57 2400 B Value Disc Type Thermistor 1% Water Tank Temperature Sensor 2

 

VI DESIGNOf Disc NTC Thermistor MF57


Pilihan saka resistance Yen aplikasi kanggo ngukur suhu watara titik ditetepake, resistance nominal unik bisa milih (contone, antarane nilai standar saka produk sawetara ND presented ing kaca 20 kanggo 24).
Yen dibutuhake kanggo ngukur suhu ing kisaran sing dipilih T1 âT2, T2 âT3, ..., resistensi sing cocog R1, R2, R3, ..., kudu kaya sing bisa ditemokake ing Karakteristik R (T) saka materi NTC sing ana (contone ing antarane bahan standar sing R (T) ditampilake ing kaca 29 nganti 33).
Resistansi uga kudu cocog karo resistivitas materi lan dimensi termistor.

Hot Tags: MF57 2400 B Value Disc Type Thermistor 1% Water Tank Temperature Sensor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Daftar Harga, Kutipan