MF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC Thermistor
  • MF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC ThermistorMF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC Thermistor
  • MF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC ThermistorMF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC Thermistor
  • MF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC ThermistorMF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC Thermistor
  • MF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC ThermistorMF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC Thermistor

MF58 100K Daya NTC Thermistor Presisi 3950 Kaca Encapsulated NTC Thermistor

Welcome to tuku MF58 100K Power NTC Thermistor Precision 3950 Kaca Encapsulated NTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjalukan saka pelanggan lagi mangsuli ing 24 jam.MF58 Kaca disegel termistor dirancang kanggo aplikasi suhu dhuwur lan nganti 250C, ukuran cilik lan bisa kawangun utawa tape ing ammo.The MF58 punika NTC termistor kang diprodhuksi nggunakake kombinasi saka teknik keramik lan semikonduktor. Iki dilengkapi karo timah sumbu tinned lan banjur kebungkus karo kaca diresiki.MF58 kaca encapsulated thermistor seri nawakake pelanggan stabilitas long-term banget lan linuwih nanging luwih cilik ing ukuran kanggo aplikasi ngendi papan diwatesi. Sensor suhu beroperasi saka -55 ° C nganti + 300 ° C. Industri kayata Otomasi Bangunan, Kontrol Industri, Peralatan lan Pangolahan lan Penanganan Pangan nggunakake sensor iki kanggo akeh aplikasi pangukuran lan kontrol suhu.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kaca Disegel Presisi Dioda DO-35 NTC Termistor MF58 100K 3950 untuk Microwave Oven

 

I Ringkesan Kaca Dioda Presisi DO-35 NTC Thermistors MF58

 

MF58 Termistor kaca sing disegel dirancang kanggo aplikasi suhu dhuwur lan nganti 250C, ukuran cilik lan bisa dibentuk utawa direkam ing amunisi. MF58 minangka termistor NTC sing diprodhuksi nggunakake kombinasi teknik keramik lan semikonduktor. Iki dilengkapi karo timah sumbu tinned lan banjur kebungkus karo kaca diresiki.MF58 kaca encapsulated thermistor seri nawakake pelanggan stabilitas long-term banget lan linuwih nanging luwih cilik ing ukuran kanggo aplikasi ngendi papan diwatesi. Sensor suhu beroperasi saka -55 ° C nganti + 300 ° C. Industri kayata Otomasi Bangunan, Kontrol Industri, Perkakas lan Pangolahan lan Penanganan Pangan nggunakake sensor iki kanggo akeh aplikasi pangukuran lan kontrol suhu.

 

 

II Fitur Produk Kaca Disegel Presisi Dioda DO-35 NTC Thermistors MF58

 

⦠Kaca enkapsulasi

⦠Tahan panas

⦠Miniatur dirancang

⦠Stabilitas lan linuwih dhuwur

⦠Bisa dipercaya lan irit

⦠MF58 seri ing wangun kaca aksial encapsulated.

⦠Wide resistance range: 0.1~5000Kâ¦

⦠Resistansi tliti dhuwur lan nilai B.

⦠Kaca encapsulated, bisa operate ing suhu dhuwur lan lingkungan lembab.

⦠Ukuran cilik, padhet, trep kanggo instalasi otomatis.

⦠Kisaran suhu operasi: -45 ~ +250C

 

 

III Aplikasi Dioda Presisi Kaca Disegel DO-35 NTC Thermistors MF58

 

⦠Rice cooker listrik

⦠Tukang roti

⦠Oven elektromagnetik

⦠Disinfektor

⦠Banyu mancur

⦠Cuci piring

⦠Peralatan industri kimia

⦠Pangolahan panganan

⦠Termometer lan kontrol termal

⦠Baterei lan pangisi daya seluler

 

 

IV Parameter Teknis Utama Dioda Presisi Kaca Disegel DO-35 NTC Termistor MF58

 

Paramèter Range parameter Kondisi tes
R25 nominal resistance 500 Ωï½1M Ω Suhu konstan
50â± 0,05 â
Panyimpangan R25 sing diidini (%) ± 1 ,± 2 ,± 3
± 5 ,± 10
Suhu konstan
50â± 0,05 â

B25/50 (koefisien material)

(indeks sensitif termal)

2500ï½5000K Suhu konstan
25 â± 0,05 â
Suhu konstan
50â± 0,05 â
Diijini B25/50 deviasi(%) ± 0,05 , ± 1 , ± 2 Suhu konstan
25 â± 0,05 â
Suhu konstan
50â± 0,05 â
(faktor dissipation) ⥠1,5 mw/ â Ing udhara isih
(konstanta wektu termal) ⤠17S Ing udhara isih
TA (suhu kerja) ï¼55 âï½ï¼250 â  
PN (rating daya) 50 mw Ing suhu kerja maksimum

 

 

Dimensi V (mm) Dioda Presisi Kaca Disegel DO-35 NTC Termistor MF58

 

MF58 100K Power NTC Thermistor Precision 3950 Glass Encapsulated NTC Thermistor 1

MF58 100K Power NTC Thermistor Precision 3950 Glass Encapsulated NTC Thermistor 2

 

 

VI Contoh Aplikasi Dioda Presisi Kaca Disegel DO-35 NTC Termistor MF58- AC

 

 

Kondhisi hawa nyuda suhu kamar kanthi nyerep panas lan nyediakake hawa adhem karo unit njero ruangan lan ngeculake panas sing diserap liwat unit ruangan. Kanggo ngontrol suhu, termistor digunakake ing unit njero ruangan lan ruangan.

MF58 100K Power NTC Thermistor Precision 3950 Glass Encapsulated NTC Thermistor 3

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, termistor penting banget kanggo urip modern kita.

Akeh produk sing dikembangake lan diprodhuksi kanggo nanggepi panjaluk modern saka wong sing golek gaya urip sing luwih makmur. Mulane, kabutuhan kanggo pangrasa suhu saya tambah akeh.

Minangka Produsèn anjog saka termistor, Shiheng bakal tetep ketemu kabutuhan umur.

Ampfort Electronics seneng nawakake macem-macem unsur Thermistor kanthi nilai resistensi wiwit saka 100 ohm nganti 5M ohm lan toleransi kayata ± 1%, ± 2%, lan liya-liyane malah akurat nganti ± 0,1 ° C. Milih sensor suhu ora tau gampang!

Termistor Badan Kaca suhu dhuwur kita ditawakake ing konfigurasi timbal aksial lan radial nalika pilihan termistor gaya Epoxy Coated kita duwe kabel timbal radial sing ora diisolasi, utawa kabel timbal kanthi insulasi Kynar lan Teflon. Bahan insulasi liyane kayata PVC, lan liya-liyane kasedhiya.

Penawaran termistor Surface Mount kalebu termistor Chip End-Banded lan MELF suhu dhuwur ing sawetara ukuran paket.

 

Tags: Power NTC Thermistors | Pangukuran Suhu NTC Thermis| Shiheng NTC Thermistors| Kaca Encapsulated| Termistor Timbal Axial| Kaca Encapsulated Thermistor| Pengukuran Suhu Cangkang Kaca | NTC Thermistor| NTC| Thermistors timbal

Hot Tags: MF58 100K Daya NTC Thermistor Precision 3950 Kaca Encapsulated NTC Thermistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan