MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC Thermistor
  • MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC ThermistorMF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC Thermistor
  • MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC ThermistorMF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC Thermistor
  • MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC ThermistorMF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC Thermistor
  • MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC ThermistorMF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC Thermistor

MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Arus Catu Daya 5A Tipe NTC Thermistor

Inrush Current Limiters digunakake kanggo nyuda arus inrush sing kedadeyan nalika piranti listrik diuripake. Arus inrush dhuwur minangka asil saka arus input cepet maksimum sing ditarik dening piranti listrik nalika wiwitan wiwitan. Nalika teknologi terus maju, umume sistem saiki mlaku kanthi efisien lan njaga impedansi sing sithik, sing nyebabake arus inrush sing dhuwur. Welcome to tuku MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Saiki Power Supply 5A NTC Type Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Inrush Limiter Arus Daya NTC Thermistor MF72 5D-13 5Ohm 13mm 5A Kanggo Power Supply

 

IIIDeskripsi Termistor Daya NTC

 

Inrush Current Limiters digunakake kanggo nyuda arus inrush sing kedadeyan nalika piranti listrik diuripake. Arus inrush dhuwur minangka asil saka arus input cepet maksimum sing ditarik dening piranti listrik nalika wiwitan wiwitan. Nalika teknologi terus maju, umume sistem saiki mlaku kanthi efisien lan njaga impedansi sing sithik, sing nyebabake arus inrush sing dhuwur.

 

II Ukuran Daya Termistor NTC (mm)

 

MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Current Limiter Power Supply 5A NTC Type Thermistor 1

menehi tandha

NTC

5D-13

D kurang saka 15,5 mm
T kurang saka 7.0mm
F 7.5+/-1.0mm
d 0.75+/-0.06mm
L 5.0+/-0.5mm
Lapisan Resin PF Kab
warna ireng
timbal Kawat Baja Berlapis Timah
Wangun Timbal Ngabari

 

 
III Parameter Listrik Daya NTC Thermistor

 

Dirating Zero-Power Resistance 5 ohm
Bahan Konstan B25/85 2800 K
Maks. Arus Steady State 5 A
Konstan disipasi termal Luwih saka 13mW/°C
Thermal Wektu Constant Kurang saka 70 detik
Kisaran Suhu Operasi -40~+150C

 

 

Spesifikasi Seri IV Thermistor NTC Daya

 

Bagian NO. R25
(Ω)
Maks.
Arus Steady State
(A)
Kira-kira R saka Max.Cur
(Ω)
Dissi, Kab.
(mW/â)
Wektu termal Konstan
(S)
Maks. Muatan
Kapasitansi
ing uF

Operasi

Temp.
(â)

120 VAC 240 VAC
MF72-5D5 5 1 0.353 6 20 188 47 -55 kanggo +200
MF72-10D5 10 0.7 0.771 6 20 188 47
MF72-60D5 60 0.3 1.878 6 18 188 47
MF72-200D5 200 0.1 18.70 6 18 88 22
MF72-5D7 5 2 0.283 10 30 224 56
MF72-8D7 8 1 0.539 9 28 224 56
MF72-10D7 10 1 0.616 9 27 224 56
MF72-12D7 12 1 0.816 9 27 224 56
MF72-16D7 16 0.7 1.003 9 27 224 56
MF72-22D7 22 0.6 1.108 9 27 224 56
MF72-33D7 33 0.5 1.485 10 28 188 47
MF72-200D7 200 0.2 11.65 11 28 188 47
MF72-3D9 3 4 0.120 11 35 272 68
MF72-4D9 4 3 0.190 11 35 272 68
MF72-5D9 5 3 0.210 11 34 272 68
MF72-6D9 6 2 0.315 11 34 272 68
MF72-8D9 8 2 0.400 11 32 400 100
MF72-10D9 10 2 0.458 11 32 400 100
MF72-12D9 12 1 0.652 11 32 400 100
MF72-16D9 16 1 0.802 11 31 400 100
MF72-20D9 20 1 0.864 11 30 600 150
MF72-22D9 22 1 0.950 11 30 600 150
MF72-30D9 30 1 1.022 11 30 600 150
MF72-33D9 33 1 1.124 11 30 600 150
MF72-50D9 50 1 1.252 11 30 600 150
MF72-60D9 60 0.8 1.502 11 30 600 150
MF72-80D9 80 0.8 2.010 11 30 272 68
MF72-120D9 120 0.8 3.015 11 30 272 68
MF72-200D9 200 0.5 5.007 11 32 188 47
MF72-400D9 400 0.2 30.30 11 32 188 47
MF72-2.5D11 2.5 5 0.095 13 43 600 150
MF72-3D11 3 5 0.100 13 43 600 150
MF72-4D11 4 4 0.150 13 44 600 150
MF72-5D11 5 4 0.156 13 45 600 150
MF72-6D11 6 3 0.240 13 45 800 220
MF72-8D11 8 3 0.255 14 47 800 220
MF72-10D11 10 3 0.275 14 47 800 220
MF72-12D11 12 2 0.462 14 48 800 220
MF72-16D11 16 2 0.470 14 50 800 220
MF72-20D11 20 2 0.512 15 52 800 220
MF72-22D11 22 2 0.563 15 52 800 220
MF72-30D11 30 1.5 0.667 15 52 800 220
MF72-33D11 33 1.5 0.734 15 52 800 220
MF72-50D11 50 1.5 1.021 15 52 800 220
MF72-60D11 60 1.5 1.215 15 52 800 220
MF72-80D11 80 1.2 1.656 15 52 600 150
MF72-1.3D13 1.3 7 0.062 13 60 880 220
MF72-1.5D13 1.5 7 0.073 13 60 880 220
MF72-2.5D13 2.5 6 0.088 13 60 880 220
MF72-3D13 3 6 0.092 14 60 880 220
MF72-4D13 4 5 0.120 15 67 880 220
MF72-5D13 5 5 0.125 15 68 880 220
MF72-6D13 6 4 0.170 15 65 880 220
MF72-7D13 7 4 0.188 15 65 1320 330
MF72-8D13 8 4 0.194 15 60 1320 330
MF72-10D13 10 4 0.206 15 65 1320 330
MF72-12D13 12 3 0.316 16 65 1320 330
MF72-15D13 15 3 0.335 16 60 1320 330
MF72-16D13 16 3 0.338 16 60 1320 330
MF72-20D13 20 3 0.372 16 65 1320 330
MF72-30D13 30 2.5 0.517 16 65 1320 330
MF72-47D13 47 2 0.810 17 65 880 220
MF72-120D13 120 1.2 2.124 16 65 880 220
MF72-1.3D15 1.3 8 0.048 18 68 1320 330
MF72-1.5D15 1.5 8 0.052 19 69 1320 330
MF72-3D15 3 7 0.075 18 76 1320 330
MF72-5D15 5 6 0.112 20 76 1880 470
MF72-6D15 6 5 0.155 20 80 1880 470
MF72-7D15 7 5 0.173 20 80 1880 470
MF72-8D15 8 5 0.178 20 80 1880 470
MF72-10D15 10 5 0.180 20 75 1880 470
MF72-12D15 12 4 0.250 20 75 1880 470
MF72-15D15 15 4 0.268 21 85 1880 470
MF72-16D15 16 4 0.276 21 70 1880 470
MF72-20D15 20 4 0.288 17 86 1880 470
MF72-30D15 30 3.5 0.438 18 75 1320 330
MF72-47D15 47 3 0.680 21 86 1320 330
MF72-120D15 120 1.8 1.652 22 87 1320 330
MF72-0.7D20 0.7 11 0.018 25 89 1880 470
MF72-1.3D20 1.3 9 0.037 24 88 1880 470
MF72-3D20 3 8 0.055 24 88 1880 470
MF72-5D20 5 7 0.087 23 87 2240 560
MF72-6D20 6 6 0.113 25 103 2240 560
MF72-8D20 8 6 0.142 25 105 2240 560
MF72-10D20 10 6 0.162 24 102 2240 560
MF72-12D20 12 5 0.195 24 100 2720 680
MF72-16D20 16 5 0.212 25 100 2720 680
MF72-0.7D25 0.7 12 0.014 30 120 2240 560
MF72-1.5D25 1.5 10 0.027 30 121 2240 560
MF72-3D25 3 9 0.044 32 124 2240 560
MF72-5D25 5 8 0.070 32 125 2720 680
MF72-8D25 8 7 0.114 33 125 2720 680
MF72-10D25 10 7 0.130 32 125 2720 680
MF72-12D25 12 6 0.156 32 126 3280 820
MF72-16D25 16 6 0.160 35 126 3280 820

 

 

V Aplikasi Daya NTC Thermistor

 

  • Bisa diinstal ing sirkuit daya saka:
  • Penyetor daya lan inverter
  • Pasokan Daya Uninterruptible
  • Lampu hemat energi
  • Ballast Elektronik Kab
  • Filament Protection saka macem-macem jinis lampu
  • Sawetara jinis pemanas

 

 

VI Kemasan Daya NTC Thermistor

 

Seri Jumlah / polybag
MF72-D5 1000
MF72-D7 1000
MF72- D9 1000
MF72-D11 500
MF72- D13 500
MF72-D15 500
MF72-D20 250
MF72- D25 250

 


VII OCP Overcurrent Protection

 

Sekring
Link Sekring
Thermistor




Pitakonan sing Sering Ditakoni

 

Q: Apa sampeyan produsen?

A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.

 

P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?

A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China

 

P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?

A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.

 

Q: Apa sampeyan nampa custom made?

A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.

 

P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?

A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.

 

P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?

A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.

 

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T, Paypal etc.

 

P: Apa mata uang sing bisa ditampa?

A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina

 

P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?

A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / kapal.

 

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Umumé, MOQ punika 1000pcs lan beda kanggo model khusus.



Hot Tags: MF72 5D-13 5ohm NTC Inrush Limiter Saiki Power Supply 5A NTC Type Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Kurang rega, Price, dhaftar Price, Penawaran