MF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mm
  • MF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mmMF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mm
  • MF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mmMF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mm
  • MF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mmMF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mm
  • MF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mmMF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mm

MF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Termistor 2.5Ohm 25mm

Welcome to tuku MF74 25A NTC Negative Temperature Coefficient Thermistor sensor 2.5Ohm 25mm saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Perusahaan wis lulus Sistem Manajemen Mutu ISO9001:2008, Sistem Manajemen Mutu TS16949, Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001:2004 lan sistem manajemen properti intelektual GB/T29490. Perusahaan duwe rating kredit AAA, merek Shiheng dianugerahi "merek terkenal provinsi Jiangsu" lan "produk merek terkenal Nanjing". Minangka perusahaan kunci industri, sing ditunjuk dening asosiasi industri, melu nyusun "Rencana telulas lima" nasional.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Koefisien Suhu Negatif Super Power NTC Thermistor MF74 2.5/25 2.5 OHM 25A

 

DeskripsiThermistor NTC Ultra Big Power MF73

 

Perusahaan wis lulus Sistem Manajemen Mutu ISO9001:2008, Sistem Manajemen Mutu TS16949, Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001:2004 lan sistem manajemen properti intelektual GB/T29490. Perusahaan duwe rating kredit AAA, merek Shiheng dianugerahi "merek terkenal provinsi Jiangsu" lan "produk merek terkenal Nanjing". Minangka perusahaan kunci industri, sing ditunjuk dening asosiasi industri, melu nyusun "Rencana telulas lima" nasional.

 

 

II Aplikasi TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

â Konversi daya, ngalih daya, daya UPS
â Kabeh jinis lampu super-daya
â Pemanas listrik

MF74 25A NTC Negative Temperature Coefficient Thermistor sensor 2.5Ohm 25mm 1

 

 

III Dimensi TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

MF74 25A NTC Negative Temperature Coefficient Thermistor sensor 2.5Ohm 25mm 2

 

 

IV Spesifikasi Thermistor NTC Ultra Big Power MF73

 

P/N R25±20%(Ω) Arus stabil maks Imax(A) Kira-kira R saka Max saiki Rmax(Ω) Konstanta wektu termal (mW/C) Konstanta wektu termal (s)
MF74-0.5/40 0.5 40 0.00875 118 340
MF74-1/32 1 32 0.0137 118 340
MF74-2/25 2 25 0.024 120 340
MF74-5/21 5 21 0.0364 123 350
MF74-10/18 10 18 0.0555 125 360
MF74-20/15 20 15 0.0745 125 345

MF74 25A NTC Negative Temperature Coefficient Thermistor sensor 2.5Ohm 25mm 3

 

V Karakteristik TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

â Konfigurasi sing dipercaya lan cicilan sing trep
â Nduwe kemampuan sing paling kuat kanggo nglindhungi arus surge
â Arus operasi steady state maksimum
â Persistnat operasi nalika ngliwati arus sing luwih ajeg

 

 

VI Ampfort Advantage Of TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

* Produk R&D lan Basis Produksi
* Mung jendhela marketing langsung pabrik
* Atas jenenge tuku, inspeksi, pangiriman, pembayaran
* Low cost shippment advisor
* Nyedhiyakake dhukungan teknis & saran kanthi gratis kanggo kabeh kursus

 

 

VII Keuntungan Utama TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

 

* Keuntungan Utama NTC Termistor Daya Tinggi:
* Diakoni dening Laboratorium Underwriters Kanggo Keamanan Dijamin
* Dirancang Kanggo Nahan Arus Sate Mantep Dhuwur
* Nyerep lan Nyilikake Energi Input Dhuwur
* Biaya Efektif Solusi Siji Komponen Kanggo Inrush Saiki
* Wide Suhu Range Operasi

 

 

VIII Babagan AMPFORTO TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

MF74 25A NTC Negative Temperature Coefficient Thermistor sensor 2.5Ohm 25mm 4

Ampfort Electronics, National Hi-Tech Enterprise lan anggota penyusun âNational Thirteen Five Planâ, khusus ing manufaktur unsur sensitif minangka termistor NTC/PTC, sensor suhu NTC lan varistor oksida logam. Kanthi proses unik lan teknologi majeng, produk diprodhuksi kanthi presisi dhuwur, linuwih dhuwur, stabilitas dhuwur etc kaluwihan pinunjul, dadi tingkat anjog ing industri. Adhedhasar jinis daya standar saiki MF72 termistor NTC lan âInsinyur lan pusat teknologi riset bahan keramik termistor NTC â, ditrapake karo bahan anyar / teknologi / proses / peralatan, uga upaya tanpa wates, MF73T, MT73, inovasi, MF74,MF75 etc. jinis daya anyar NTC thermistor lan produksi massal kanggo diwujudake, teknologi tombol wis entuk terobosan gedhe lan kinerja wis tambah akeh. Kita duwe hak properti intelektual dhewe lan puluhan paten, bisa menehi perlindungan inrush. ing aplikasi tingkat industri lan asale ing domestik!

MF74 25A NTC Negative Temperature Coefficient Thermistor sensor 2.5Ohm 25mm 5

Sekilas ing bengkel lan pusat R&D

16 taun pengalaman pusat R&D lan pabrik modern nyakup area 120 mu .

 

 

VIIII Rincian Paket TheUltra Big Power NTC Thermistor MF73

 

kothak cilik: 18*11.5*8cm

Ukuran box: 28*19*7 cm

kothak Clamshell: 28.3*19*7.3cm 0.002CBM

Dhuwur kothak: 28*19.5*11.5cm 0.004CBM

kothak Clamshell: 28.3*19*7.3 0.004CBM

kothak cilik: 30*22*24.5cm 0.004CBM

kothak amba: 40.5*31*24.5cm 0.031CBM

Kotak kepang: Kotak kepangcm 0,052CBM

 

Hot Tags: MF74 25A NTC Koefisien Suhu Negatif Sensor Thermistor 2.5Ohm 25mm, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan