MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance
  • MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor ResistanceMZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance
  • MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor ResistanceMZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance
  • MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor ResistanceMZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance
  • MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor ResistanceMZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance

MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance

MZ21 Type Thermistor digunakake kanggo pangayoman overcurrent ing telekomunikasi lan sirkuit AC.
Nomer Model: MZ31 series 15P,16P,19P type
Fungsi: PTC Thermistor Khusus kanggo liwat saiki, kakehan pangayoman saka welding machines.Welcome kanggo tuku MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance


MZ31 MZ32 PTC Thermistor SY 16P 5 OHM 120C 900mA Kanggo Mesin Las Inverter


Deskripsi Thermistor PTC MZ31 MZ32 SY 16P

MZ21 Type Thermistor digunakake kanggo pangayoman overcurrent ing telekomunikasi lan sirkuit AC.


Nomer Model: MZ31 series 15P,16P,19P type

Fungsi: PTC Thermistor Khusus kanggo over current, overload proteksi mesin las.

Parameter teknis proteksi kakehan mesin las PTC Thermistor:

16P nominal R25 resistance: konvensional 6 Ω, uga 3.7 Ω, 5 Ω, 7 Ω, 10 Ω, 12 Ω, 15 Ω

Resistansi nominal 15P, 19P: Konvensional 15P 101R-100Ω, 19P 101R-100Ω, uga 39 Ω, 50 Ω, 120 Ω

Allow R25 resistance deviation: 100 Ω ± 30%, liyane: ± 25 %

Dirating daya: 0.5 W


Telu model ing ndhuwur kabeh digunakake kanggo overcurrent overload pangayoman saka mesin welding, mung beda ukuran mesin welding nggunakake PTC thermistor Model beda.



II Pengenalan Singkat Termistor PTC MZ31 MZ32 SY 16P

 

MZ31 seri 15P, 16P, 19P termistor PTC minangka termistor keamanan jutaan wektu saka proteksi sirkuit otomatis, bisa dipulihake, nggunakake bola-bali, lan ora ana pemicu, gangguan utawa komponen protèktif sing bisa nglindhungi lan mulihake saka suhu ora normal lan saiki kanthi otomatis, sing diarani "mulihake otomatis." sekring "lan" sekring sepuluh-ewu-wektu".Recoverability, nggunakake bola-bali, lan ora pemicu, gangguan utawa sparks.



III Prinsip Kerja Termistor PTC MZ31 MZ32 SY 16P


Nalika sirkuit ing negara normal, saiki liwat termistor PTC kurang saka saiki dirating, lan termistor PTC normal lan resistance cilik. Ora mengaruhi operasi normal saka sirkuit dilindhungi. Nalika sirkuit gagal lan saiki nemen ngluwihi saiki dirating, termistor PTC dumadakan heats munggah lan ing negara resistance dhuwur. Sirkuit dicopot kanggo nglindhungi sirkuit saka karusakan. Nalika Gagal wis ngilangi, termistor PTC kanthi otomatis bali menyang negara resistance kurang lan sirkuit bali menyang operasi normal.



IV Dimensi Sakabèhé Saka MZ31 MZ32 PTC Thermistor SY 16P

Bagian No

DMAX W±1.0 TMAX Φd±0.05
MZ21- P500RMN 18.0 5.0 5.0 0.8



Kurva Karakteristik V Thermistor PTC MZ31 MZ32 SY 16P




VI Kinerja Listrik Saka MZ31 MZ32 PTC Thermistor SY 16P

bagean no

dirating

resistance

(25â±1â)

ngalih

suhu

(±7â)

rusak

voltase

Ac

arus non-operasi

(ing 40â)

arus trip khas

Kisaran suhu sekitar operasi

MZ21- P500RMN 5Ω±20% 120â 300 V 450 mA 900 mA -10~+45â



VII Kaluwihan Saka MZ31 MZ32 PTC Thermistor SY 16P


1. pangayoman sirkuit otomatis, bisa nerusake ajeg,

2. tanpa kontak, noiseless lan flameless,

3. Reaksi cepet,

4. kanthi kinerja proteksi overvoltage sing luwih apik,

5. sawetara voltase operasi sudhut,

6. resistance anteng cilik,

7. Dirating saiki kurang,

8. resistensi cilik, ukuran cilik,

9. stabil kanggo dangu,

10. Ora perlu kanggo ngreset sumber sawise pangayoman kakehan,

11. Kisaran suhu operasi sudhut, 0 ~ + 60 ° C (V = Vmax), -25 ~ + 125 ° C (V = 0),

12. RoHS tundhuk.

Termistor PTC khusus kanggo proteksi kakehan mesin Welding

Katon lan Dimensi (In: mm)

15P Termistor:

diameteripun produk rampung 15.5-16 .0 mm, ukuran jamur 16mm.

Jarak sikil 7,5 ± 0,5 mm.

Dawane sikil: dawane sikil sing dipotong yaiku 5mm.


16P Thermistor: diameteripun produk rampung 17-17 .5 mm, ukuran jamur 20 mm.

Jarak kaki 5 ± 0,5 mm.

Dawane sikil: dawane sikil sing dipotong yaiku 8mm.


Termistor 19P:

diameteripun produk rampung 17.5-18 .0 mm, ukuran jamur 20mm.

Jarak sikil 7,5 ± 0,5 mm.

Dawane sikil: dawane sikil sing dipotong yaiku 6mm.


16P luwih tipis tinimbang 15P lan 19P luwih kenthel tinimbang 15P lan 16P.


VIII Aplikasi Saka MZ31 MZ32 PTC Thermistor SY 16P

Mesin welding inverter luwih populer ing saindenging jagad amarga teknoloy dibutuhake kanggo manufaktur, nanging, proteksi sing apik bisa njamin mesin las inverter bisa digunakake kanthi apik kanggo jangka panjang. Kita bisa nyedhiyakake kabeh komponen kanggo proteksi overcurrent / overvoltage. Ing ngisor iki dhaptar sing nyedhiyakake pelanggan kanggo ref sampeyan:
 

Varistor

07D361K
10D471K 10D681K
14D330K 14D151K 14D221K 14D391K
20D820K 20D102K 20D121K 20D121K 20D391K 20D471K
25D431K 25D751K 25D681K 25D821K
32D431K 25D751K 32D681K 32D821K

Termistor PTC Kab 126A 15P 16P 16P5R0M265 08M12RM265 05M120-180 19P MZ72-18ROM MZ11-13N13-20 MZ12-16P2R1H140,MZ12-16P4RM7H16P4RM7 -16P6R0H265,MZ11-16P7R0H265,MZ11-16P10RH265,MZ11-16P12RH265,MZ72-18RM
NTC Thermistor 2.5D-20 5D-20 8D-20 47D-15 2.5D-15 47D-20
Sekring

Sekering kaca/sekering Keramik 3.6x10mm/5x20mm/6.35x31.8mm/10x38mm STP/SFP/BTC/BFC/BMT/BMF/PTU/PFU
Sekring Mikro MTS/MFS/NTS/NFS/TMS/FMS 8x4x8mm
Fuse Mount Permukaan 6125 2410 SET/SEF/SFE/STE/SST/SSF



VIIII Proses Pembuatan Termistor PTC MZ31 MZ32 SY 16P
 
Timbangan â Ball Milling â Presintering â Granulasi â Forming â Sintering â Tambah elektroda â Resistance
sorting â Garis tekanan â Paket isolasi â Perakitan â Tahan deteksi tegangan â Resistansi
Inspeksi â Inspeksi pungkasan â Kemasan â Lebokake ing gudang.
 
 
X Nomer bagean liyane Saka MZ31 MZ32 PTC Thermistor SY 16P


MZ11-10N12RH250,MZ11-10N18RH265,MZ11-10N22RH265,MZ11-10P15RH265,MZ11-10P39RH265
SPMZB-9H25RH265,SPMZB-9Z1R0H15,SPMZB-9Z1R2H15,SPMZB-9Z1R8H15
WMZ12A-10RM180, WMZ12A-10RM220, WMZ12A-12RM090, WMZ12A-12RM170, WMZ12A-15RM070,
WMZ12A-15RM130, WMZ12A-15RM145, WMZ12A-15RM160, WMZ12A-15RM200, WMZ12A-18RM150,
WMZ12A-20RM070, MZ212A-20RM085, MZ23-20RM100, MZ25-20RM145, WMZ12A-22RM100,
WMZ12A-22RM120, WMZ12A-22RM130, WMZ12A-22RM180, MZ25-25RM055, MZ25-25RM060,
WMZ12A-25RM065, MZ25-25RM085, MZ25-25RM100, MZ25-25RM120, WMZ12A-33RM110, WMZ12A-35RM060,
MZ23-35RM090, WMZ12A-39RM085, WMZ12A-39RM100, MZ23-40RM080, WMZ12A-47RM055, WMZ12A-47RM090,
WMZ12A-50RM060, MZ23-50RM070, MZ23-50RM075, WMZ12A-55RM060-MZ23-55RM070, WMZ12A-62RM050,
WMZ12A-62RM075, WMZ12A-68RM045, WMZ12A-68RM050, WMZ12A-68RM055, WMZ12A-68RM060,
WMZ12A-75RM045, WMZ12A-82RM040, WMZ12A-68RM060, WMZ12A-101M030, WMZ12A-101M035,
WMZ12A-101M040, WMZ12A-101M045, WMZ12A-101M050, WMZ12A-101M055, WMZ12A-121M030,
WMZ12A-121M035, WMZ12A-121M050, WMZ12A-151M025, WMZ12A-151M030, WMZ12A-151M035,
WMZ12A-151M040, WMZ12A-221M020, WMZ12A-221M025, WMZ12A-471M006, WMZ12A-681M005,
WMZ12A-102M004, WMZ12A-152M003, WMZ12A-222M002

Hot Tags: MZ31 16P Koefisien Suhu Positif Thermistor 18MM PTC Thermistor Resistance, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Rega dhaftar, Kutipan