MZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen Pemanas
  • MZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen PemanasMZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen Pemanas
  • MZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen PemanasMZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen Pemanas
  • MZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen PemanasMZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen Pemanas
  • MZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen PemanasMZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen Pemanas

MZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen Pemanas

⢠Cepet dadi panas nganti suhu sing dikarepake.
⢠Suhune seragam lan ora nate dadi abang panas, dadi aman banget.
⢠Efek kontrol suhu diri PTC nyegah pemanasan sing berlebihan.
⢠Fungsi kontrol suhu diri PTC njamin irit daya. Sugeng rawuh kanggo tuku MZ9 1000 OHM 230V Surface Mount PTC Thermistor 180C Aluminium Heating Element saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

MZ9 1000 OHM 230V Permukaan Gunung PTC Termistor 180C Aluminium Elemen Pemanas


B59102R0180A010 Cross PTC Termistor Elemen Pemanas 1000 OHM 180C 230V untuk Hot Glue Gun


I Fitur Thermistor PTC


⢠Cepet dadi panas nganti suhu sing dikarepake.

⢠Suhune seragam lan ora nate dadi abang panas, dadi aman banget.

⢠Efek kontrol suhu diri PTC nyegah pemanasan sing berlebihan.

⢠Fungsi kontrol suhu diri PTC njamin irit daya.

⢠Pangguna bisa milih suhu sing dikarepake.

⢠Suhu akurasi dhuwur ing ± 8 â utawa kurang.
⢠Tegangan tahan dhuwur nganti 500VAC utawa luwih.
⢠Spesifikasi lengkap.


II Carane PTC Thermistorworks


Thermistor kanggo pemanas mbutuhake safety lan kinerja irit daya. PTC cepet dadi panas nalika arus mili liwat. Thermistor tekan suhu pemanasan kanthi merata ing kabeh struktur. Suhu pemanasan bisa dikontrol kanthi nyetel konstruksi bahan make-up PTC. Kajaba iku, amarga PTC THERMISTOR njogo suhu pancet thanks kanggo imbangan antarane generasi panas lan boros panas, iku ora bakal ngluwihi suhu panas.



III Aplikasi Thermistor PTC


Sawetara jinis aplikasi sing nggunakake karakteristik termistor PTC sing dipanasake dhewe kalebu:
⢠Pemanas Self-Regulating
⢠Perlindhungan Over-Current
⢠Liquid Level Sensing
⢠Arus konstan
⢠Wektu Tundha
⢠Motor Starting
⢠Arc Suppression

⢠Pemanas tambahan ing kendaraan

⢠Pemanas pijet rai

⢠Pemanas pencegahan kondensasi kanggo peralatan kantor

⢠Pemanas pangatusan sandhangan

⢠Pemanas defrost kanggo kulkas

⢠Kendaraan Listrik

⢠Bus Listrik

⢠Pemanas Cairan

⢠Termostat

⢠Hot Gun

⢠Anget

⢠Obat Nyamuk
⢠Straightener lan curler
⢠AC



Ukuran IV Termistor PTC (mm)

 

MZ9 1000 OHM 230V Surface Mount PTC Thermistor 180C Aluminum Heating Element 2

P/N

MZ9L-180CL35W6.2T2.0-230V1

Panjang L

35±1mm

Jembar W

6,2 ± 0,2 mm

Ketebalan T

2,0 ± 0,06 mm

Ilang pinggiran

â¤0,5 mm

Flatness

â¤0,05 mm



V Spesifikasi Thermistor PTC


Item Syarat Syarat Test QTY AC/AQL
Nilai resistance ing suhu kamar 0.5-1.5KΩ Tes suhu lingkungan: 25±2â

AQL

0.4

Tegangan Rated 230V      
Tegangan Max 265V      
materi elektroda alumunium      
Daya ing voltase 350V / 20S, 450V / 40S  

AQL

0.065

Suhu lumahing 180±5â(Tunggal) Tes suhu lingkungan: 25±2â 4 pc AC = 0
Arus kejut listrik 0.5-1.5A Tes suhu lingkungan: 25±2â 8 pc AC = 0
Adhesi lapisan elektroda Ora aluminium dropped Gunakake pita perekat 3M 10 AC = 0



Pertimbangan Desain VI Thermistor PTC kanggo Pemanas Standar


Nalika milih PTC, sampeyan kudu nimbang faktor ing ngisor iki:

  • Sambungan termal
  • Ngalih Suhu (Ts)
  • Resistance ing 25 °C (R 25)
  • Area lumahing
  • Tegangan Maksimum (Vmax)
Gambar 12: Resistance vs Suhu kanggo PTC

Pemanas PTC keramik biasane paling efisien nalika warata lan tipis lan nduweni permukaan sing mulus. Kanggo PTC bisa digunakake minangka pemanas, kudu duwe cara kanggo ngilangi panas menyang medium, kanthi konveksi (aliran udara utawa cairan) utawa konduksi. Salah siji cara sing umum yaiku nggunakake kontak spring minangka sambungan listrik lan mekanik (Waca Gambar 13). Salah sawijining kauntungan saka teknik "clamping" iki yaiku ngidini ekspansi termal tanpa stres. Teknik liya kalebu nggunakake epoksi konduktif listrik utawa sambungan solder kanggo nyambungake PTC menyang penyebar panas.

Suhu switch (Ts ing Figure 12) penting banget amarga, ing paling aplikasi pemanas, suhu lumahing maksimum PTC mung sawetara derajat ndhuwur suhu switch sawijining. Mangkono, suhu maksimum medium sing bakal digawe panas langsung ana hubungane karo suhu switch Ts saka PTC.

Gambar 13: Pemanas PTC - Transfer

R25 saka pemanas PTC biasane ora dadi faktor desain sing paling penting. Sampeyan ngirim ora dadi kurang sing nimbulaké masalah saiki inrush, nanging ora dadi dhuwur sing ana ora cukup daya kasedhiya kanggo panas PTC kanggo kondisi ngalih. Nanging, resistance kadhemen PTC bakal mengaruhi tingkat panas-munggah saka medium amarga resistance ngisor ngidini kanggo panas I2R dhisikan luwih.

Area lumahing pemanas PTC mengaruhi tingkat panas-munggah lan adhem-mudhun saka medium uga daya sing ilang. Multiple PTC asring digunakake ing desain pemanas kanggo entuk asil sing dikarepake. Kaya aplikasi termistor PTC, desain pemanas ngirim ora ngluwihi rating voltase maksimum sing disaranake. Tegangan maksimum (Vmax) sing ditemtokake ing lembar data MS mung kanggo DC utawa 60Hz AC.



VII Spesifikasi Model Liyane Thermistor PTC


Model L (mm) W (mm) T (mm) Ts (â) Vr(VDC)
MZ43W240-100(220) 17 10 2.4 110±8 220
MZ43R210-260(110) 25 4.7 2.1 270±8 110
MZ45T250-255(110/220) 27 16.5 2.5 260±8 110/220
MZ45E230-200(220) 30 15 2.3 210±8 220
MZ45S290-100(220) 35 8.8 2.9 110±8 220
MZ45M240-272(220) 27.5 14.7 2.4 285±8 220
MZ43A245-272(110) 34.5 6 2.45 285±8 110
MZ43F245-212(220) 36 7.8 2.45 220±8 220



VIII Kemasan Thermistor PTC


Massal, 10K saben karton, 22..5kg saben karton, 25 * 25 * 25cm


Gambaran Elemen Pemanas XI PTC Termistor PTC

 

unsur panas PTC nuduhake kontrol suhu otomatis PTC unsur panas keramik, materi keramik khusus. Proses produksie kaya ing ngisor iki:

Timbangan penggilingan >> >> >> granulated pra-sintered
Sintered ngecor >> >> >> >> resistance ing pamisahan elektroda
>> Crimping paket perakitan >> >> >> tahan test voltase merek dagang
>> >> Deteksi ketahanan pengujian pungkasan >> Kemasan >> panyimpenan

Prinsip pemanasan termostat PTC yaiku: nalika unsur pemanas PTC diuripake, amarga resistensi suhu kamar cilik, mula arus wiwitan gedhe, nggawe unsur pemanas PTC dadi panas kanthi cepet, ndadékaké kenaikan nilai resistensi kanthi cepet menyang zona transisi, kang nalika saiki liwat unsur panas PTC cilik banget, supaya PTC suhu lumahing unsur panas tansah maintained pancet, suhu mung karo unsur panas PTC saka suhu Curie lan voltase Applied, lan mesti sawijining saka suhu sekitar. .


Pitakonan sing Sering Ditakoni

 

Q: Apa sampeyan produsen?

A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.

 

P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?

A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China

 

P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?

A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.

 

Q: Apa sampeyan nampa custom made?

A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.

 

P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?

A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.

 

P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?

A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.

 

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T, Paypal etc.

 

P: Apa mata uang sing bisa ditampa?

A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina

 

P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?

A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / prau.

 

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Umumé, MOQ punika 1000pcs lan beda kanggo model khusus.


Hot Tags: MZ9 1000 OHM 230V Surface Mount PTC Thermistor 180C Aluminium Heating Element, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan