MZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen Pemanas
  • MZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen PemanasMZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen Pemanas
  • MZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen PemanasMZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen Pemanas
  • MZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen PemanasMZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen Pemanas
  • MZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen PemanasMZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen Pemanas

MZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen Pemanas

Ana telung jinis struktur, kontak listrik ing sisih gedhe, kontak listrik ing sisih siji, digunakake kanggo SMT. Kanggo penak pelanggan, kita nyedhiyakake unsur pemanas sing dirakit: unsur pemanas PTC kanthi insulator lan kabel, unsur pemanas PTC kanthi cangkang, Pemanas udara PTC, PTC kanggo pelurus rambut, PTC kanggo curler, PTC kanthi lapisan resin, PTC kanggo pemanas banyu, ngrujuk menyang kaca web liyane utawa kontak karo dodolan kita. Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

MZ9 Permukaan Gunung Pemanas Pelet 420V PTC Termistor 3.5K Aluminium Elemen Pemanas


Permukaan Gunung Termistor Udara PTC Pemanas Pelet MZ9 3V ~ 420V kanggo Pembunuh Nyamuk

Katrangan


Ana telung jinis struktur, kontak listrik ing sisih gedhe, kontak listrik ing sisih siji, digunakake kanggo SMT. Kanggo penak pelanggan, kita nyedhiyakake unsur pemanas sing dirakit: elemen pemanas PTC kanthi insulator lan kabel, unsur pemanas PTC kanthi cangkang, Pemanas udara PTC, PTC kanggo pelurus rambut, PTC kanggo pengeriting, PTC kanthi lapisan resin, PTC kanggo pemanas banyu, ngrujuk menyang kaca web liyane utawa kontak karo dodolan kita.



Aplikasi Khas


Pengering, pemanas udara, pemanas AC, pembunuh nyamuk, pemanas mobil, humidifier, de-humidifier, piring pemanas, massager, mesin terapi fisik, lem panas, crimper rambut, pelurus rambut, kopi / susu anget, ketel banyu, lan liya-liyane. PTC cocok banget minangka unsur pemanas, yen suhu permukaan ing produk pungkasan ana ing sangisore 260â.


Notifikasi Aplikasi


1) Suhu permukaan ing PTC bisa dikontrol dhewe, supaya sirkuit kontrol lan sirkuit proteksi bisa diilangi ing pirang-pirang peralatan.
2) Bisa digunakake kanggo dadi panas Cairan, lan iku ora masalah tanpa Cairan immerging.
3) Bisa digunakake kanggo panas udhara karo penggemar ndamu, lan iku ora masalah tanpa ndamu.
4) Ana papat lapisan elektroda sing kudu dipilih: nikel + perak, aluminium leleh-jet, cetak layar aluminium + perak, cetak layar seng + perak.
5) PTC kita duwe umur operasi sing apik banget, 10 taun utawa luwih bisa uga.
6) Reliable, liwat suhu ora mungkin.
7) Suhu lumahing mundhak (utawa sudo) bab 8â, nalika voltase diwenehake mundhak (utawa sudo) 2 wektu. 100V kanggo 240V voltase Applied ora bisa kanggo pemanas PTC padha
8) Yen pelanggan mbutuhake PTC kanthi kabel, insulator, utawa cangkang, pilih jinis liyane sing diprodhuksi dening perusahaan kita.
9) Sambungan podo perlu kanggo loro utawa luwih sambungan PTC.
10) Daya stabil bisa beda banget karo kondisi sing ditrapake kanggo PTC sing padha. Sing luwih cepet yaiku konduksi panas, sing luwih dhuwur yaiku daya steady state.
11) Ing kasus paling, jinis loro kontak listrik ing sisih gedhe cocok; nanging ing sawetara piranti, kita nggunakake kontak listrik liyane.



Ana dimensi saka pelet PTC
Ukuran

dawa

/mm

Jembar

/mm

kekandelan

/mm

Tegangan

100~240V

Ukuran

dawa

/mm

Jembar

/mm

kekandelan

/mm

Tegangan

100~240V

Ora.

Tegangan

3~24/V

Nomer

Tegangan

3~24/V

S01 15 9 0.5~2.0 1.8~3.0 S 12 24 15 0.5~2.0 1.8~3.0
S 02 24 6 0.5~2.0 1.8~3.0 S 13 30 6 1.0~2.0 1.8~3.0
S 03 16 10 0.5~2.0 1.8~3.0 S 14 24 16 0.5~2.0 1.8~3.0
S 04 24 8 0.5~2.0 1.8~3.0 S 15 30 10 1.0~2.0 1.8~3.0
S 05 16 11 0.5~2.0 1.8~3.0 S 16 27.6 10.8 0.5~2.0 1.8~3.0
S 06 23.3 13 0.5~2.0 1.8~3.0 S 17 30 13 1.0~2.0 1.8~3.0
S 07 17 13 0.5~2.0 1.8~3.0 S 18 35 6 1.0~2.0 1.8~3.0
S 08 24 13 0.5~2.0 1.8~3.0 S 19 35 10 1.0~2.0 1.8~3.0
S 09 17 14 0.5~2.0 1.8~3.0 S 20 35 9 1.0~2.0 1.8~3.0
S 10 24 10 0.5~2.0 1.8~3.0 S 21 35 13 1.0~2.0 1.8~3.0
S 11 30 5 1.0~2.0 1.8~3.0 S 22 36 13 1.0~2.0 1.8~3.0


Ukuran

Dhiameter

/mm

kekandelan

/mm

Tegangan

100~240V

Ukuran

Dhiameter

/mm

kekandelan

/mm

Tegangan

100~240V

Ora.

Tegangan

6~24/V

Nomer

Tegangan

6~24/V

R01 5 0.5~2.0 1.8~3.0 R06 13 0.5~2.0 1.8~3.0
R02 6.3 0.5~2.0 1.8~3.0 R07 14.5 0.5~2.0 1.8~3.0
R03 8 0.5~2.0 1.8~3.0 R08 16 0.5~2.0 1.8~3.0
R04 10 0.5~2.0 1.8~3.0 R09 18 1.0~2.0 1.8~3.0
R05 10.8 0.5~2.0 1.8~3.0 R10 20 1.0~2.0 1.8~3.0

Cathetan:
1) Sing luwih kenthel yaiku kekandelan, sing luwih dhuwur yaiku tegangan tahan lan dipercaya. Pilih PTC kenthel nalika digunakake kanggo voltase dhuwur banget lan dhuwur dipercaya.
2) Keramik PTC sing gedhe banget gampang retak, mula ora bisa digawe gedhe banget. Sawetara PTC cilik bisa dirakit dadi pemanas sing luwih gedhe, waca kaca web liyane saka perusahaan kita, pemanas PTC terisolasi, pemanas PTC kanthi cangkang.
3) Dimensi khusus pelanggan bisa uga.


Spesifikasi Produk sing Ana - Produk saiki kanthi kontak listrik ing sisih gedhe



Bagian No. lumahing Dhiameter. kekandelan Resistance voltase dirating.
Suhu. /â /mm /mm ing 25â/Ω /V
MZ9-50CD8T3-220VL 50 8 3 500~1500 220
MZ9-75CD13T1-6VL 75 13 1 3~10 6
MZ9-75CD13T1.4-24VL 75 13 1.4 8~20 24
MZ9-75CD13T2.2-220VL 75 13 2.2 500~1500 220
MZ9-110CD9.8T2.5-24VL 110 9.8 2.5 10~25 24
MZ9-130CD8T2.2-220VL 130 8 2.2 500~1500 220
MZ9-155CD13T1.3-24VL 155 13 1.3 50~90 24
MZ9-175CD10.8T2.2-120VL 175 10.8 2.2 150~500 120
MZ9-175CD8T2.2-120VL 175 8 2.2 150~500 120
MZ9-180CD20T1.4-12VL 180 20 1.4 1~5 12
MZ9-180CD8T2.2-220VL 180 8 2.2 500~3000 220
MZ9-230CD13T2.5-220VL 230 13 2.5 800~2K 220


Bagian No. lumahing dawa Jembar kekandelan Resistance voltase dirating.
Suhu. /â /mm /mm /mm ing 25â/Ω /V
MZ9-75CL2W1T0.3-3VL 75 2 1 0.3 80~120 3
MZ9-85CL16W11T2.5-120VL 85 16 11 2.5 300~800 120
MZ9-100CL16W11T2.5-220VL 100 16 11 2.5 600~1500 220
MZ9-110CL23.5W10T2.2-220VL 110 23.5 10 2.2 500~1500 220
MZ9-155CL5W4T1.6-120VL 155 5 4 1.6 2~6K 120
MZ9-215CL30W5T2.1-24VL 215 30 5 2.1 15~70 24
MZ9-215C L30W5T2.1-220VL 215 30 5 2.1 800~3000 220
MZ9-230CL19W12T2.2-220VL 230 19 12 2.2 800~2K 220
MZ9-250CL23.5W10T2.2-120VL 250 23.5 10 2.2 300~1K 120
MZ9-250CL24W15T1.4-12VL 250 24 15 1.4 3~10 12
MZ9-255CL23.5W10T2.2-220VL 255 23.5 10 2.2 800~2K 220
MZ9-255CL36W6T2.3-220VL 255 36 6 2.3 0,5~3K 220
MZ9-280CL24W15T1.4-240VL 280 24 15 1.4 8~20 24
MZ9-280CL24W15T2.5-120VL 280 24 15 2.5 300~800 120
MZ9-280CL24W15T2.5-220VL 280 24 15 2.5 0.8~3.5K 220
MZ9-280CL24W15T3.5-380VL 280 24 15 3.5 3~8K 380
MZ9-300CL24W15T2.5-220VL 300 24 15 2.5 1.5~4K 220

Cathetan:
1) Kita duwe akeh banget pelet liyane sing ora kalebu ing tabel iki. Customer bisa takon sales kita.
2) Tegangan sing ditrapake bisa 3V ~ 420V.
3) Produk sing dibutuhake pelanggan, macem-macem voltase, macem-macem dimensi, bisa uga.



Produk sing ana karo kontak listrik ing sisih siji.



Bagian No. lumahing Dhiameter dawa Jembar Dirating kekandelan Resistance
Suhu /â /mm /mm /mm Tegangan / V /mm ing 25â/Ω
MZ9-75CD13T0.6-6VD 75 13     6 0.6 3~10
MZ9-75CL16W11T2.2-220VD 75   16 11 220 2.2 1~3K
MZ9-155CD16T1.3-24VD 155 13     24 1.3 100~200
MZ9-250CL24W15T1.4-12VD 250   24 15 12 1.4 10~30
MZ9-260CL10W2.8T2.1-220VD 260   10 2.8 220 2.1 2~6K
MZ9-280CL24W15T2.2-120VD 280   24 15 120 2.2 0,5~2K
MZ9-280CL24W15T2.5-220VD 280   24 15 220 2.5 2~5K
MZ9-280CL24W15T2.5-380VD 280   24 15 380 2.5 5~15K

Cathetan:
1) Produk paten model utilitas, jumlah paten: ZL 2011 2 0015949. 0., ZL 201220663462.8,
ZL 201420061000.8;
2)Produk sing dibutuhake pelanggan, macem-macem voltase, macem-macem dimensi, bisa uga.



Ana Product karo loro kontak listrik ing loro sisih cilik


Bagian No. lumahing dawa Jembar kekandelan Resistance Tegangan Rated / V
Suhu /â /mm /mm /mm ing 25â/Ω  
MZ9-75CL24W15T1.5-6VC 75 24 15 1.5 2~10 6
MZ9-75CL24W15T1.5-12VC 75 24 15 1.5 10~30 12
MZ9-75CL24W15T1.5-24VC 75 24 15 1.5 20~50 24
MZ9-150CL24W15T1.5-24VC 150 24 15 1.5 20~50 24
MZ9-150CL24W15T2-120VC 150 24 15 2 200~800 120
MZ9-150CL24W15T2.3-220VC 150 24 15 2.3 1~5K 220
MZ9-200CL24W15T2.0-120VC 200 24 15 2 200~800 120
MZ9-200CL24W15T2.3-220VC 200 24 15 2.3 1~5K 220
MZ9-280CL24W15T1.5-24VC 280 24 15 1.5 30~80 24
MZ9-280CL24W15T2.0-120VC 280 24 15 2 1~5K 120
MZ9-280CL24W15T2.3-220VC 280 24 15 2.3 3~15K 220

Cathetan:
1) Struktur pelet pemanasan PTC iki bisa disolder ing sisih cilik, lan ora mengaruhi konduksi panas;
2) Bisa digunakake ing perakitan SMT.
3) Produk sing dibutuhake pelanggan bisa uga.

4) paten nasional China: ZL 201420061000.8



PTC bisa digunakake ing lapangan ing ngisor iki


a. Nyegah frostbite lan udan: njaba nyegah frostbite kanggo peralatan listrik, pipa banyu, pipa lenga, sirkuit listrik.

b. Pangatusan, humidifying: sepatu, sandhangan, teh panas fan dryer, lemari klambi, lemari buku, shoebox, moistureproof pemanas.

c. Pemanasan banyu nggodhok: reservior water heater, shower bath, liquid heater, water transflux heater, tankless shower water heater, instant water heater, footbath, telung phase voltase, multi-voltage heat tube, inrustant-withstanding, dry-operating heat tube, stainless baja, titanium, 304, 316, tabung pemanas, solar, pemanas banyu energi udara, tabung pemanas panel surya.

d. Tata rambut: pengeriting rambut, sisir panas, pelurus rambut, lilin lilin, moulter, piring gelombang rambut.

e. Peternakan sapiturute: penetasan, wiji budding warmer, teh dryer, warmer kanggo kewan, iwak, tanduran.

f. Mobil, mobil motor: Pemanas udara kanggo mobil, pra-panas kanggo tank diesel, filter, pipa, pemanas kanggo karburator, pra-panas baterei, sistem pemanas kanggo mobil listrik, kendaraan energi hibrida.

g. Pemanasan, perawatan kesehatan: luwih anget kanggo tangan, sikil, rai, pinggul, luwih anget nganggo utawa tanpa kipas kanggo jedhing, kamar turu, toko, kondisi hawa, pijet, adus sauna, wamer infra merah, radiator anget nganggo banyu mlaku, lenga, luwih anget nganggo pipa lemah , luwih anget ing amben mattes.

f. Perkakas omah: pembunuh nyamuk, wesi travel, vaporator wangi parfum.

i. Mesin, alat: wesi listrik, senapan lem panas, dadi panas kanggo sensor, piring pemanasan suhu konstan kanggo PCB, lapisan film foto, capper kantong plastik, kamar pangatusan, mesin pengikat buku, peleburan plastik, oven, pemanasan kanggo udara kompres, gerbong kereta api , plating bath, teflong, 2520, 800 incoloy, tabung panas, AC lan DC dadi panas, dadi panas karo baterei lithium, daya dhuwur tabung panas, piring panas mini.

j. Panganan, ngombe: boiler lan wamer kanggo kopi, banyu ngombe, teh, anggur, susu, susu kacang kedelai, panganan, pembuat kopi lan warmer, roaster pangan, botol susu, kasus fermentasi kanggo panganan, susu acidophilus, ngombe saler otomatis, gula lan coklat leleh.

k. Uap: adus sauna, vaporator kulit, humidifier, wetting pasuryan.

o. Perawatan medis: terapi fisik, perawatan medis, pemanas utama, peralatan terapi fisik inframerah, pengering obat tanduran.

p. Liyane: saklar suhu, saklar tundha, rokok elektronik.


Hot Tags: MZ9 Surface Mount Heater Pellet 420V PTC Thermistor 3.5K Aluminium Heating Element, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Daftar Harga, Kutipan