Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%
  • Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%
  • Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%
  • Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%
  • Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%

Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%

Thermistor cakram ukuran cilik regane murah, divisi cakram dilapisi epoksi. Padha dirancang kanggo sensing kontrol suhu lan uga sirkuit rugi suhu. Cocog kanggo kisaran suhu saka-20â nganti +130â, piranti kasebut minangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi elektronik Otomotif lan pelanggan. Seri kasebut nawakake macem-macem nilai ohmic standar kanthi nilai konstan boros saka 2.0mW / â nganti 7.5mW / â Nilai resistensi khusus lan toleransi bisa digawe kanggo nyukupi syarat pelanggan tartamtu. Sugeng rawuh kanggo tuku DSC 3PHI 5PHI Korea Asli Ukuran cilik Disc NTC Thermistor 3mm 5mm 10K Ohm 5% saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%


Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Disk NTC Termistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%

 

â· Pambuka Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Cilik NTC Thermistor Asli


Thermistor cakram ukuran cilik regane murah, divisi cakram dilapisi epoksi. Padha dirancang kanggo sensing kontrol suhu lan uga sirkuit rugi suhu. Cocog kanggo kisaran suhu saka-20â nganti +130â, piranti kasebut minangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi elektronik Otomotif lan pelanggan. Seri kasebut nawakake macem-macem nilai ohmic standar kanthi nilai konstan boros saka 2.0mW / â nganti 7.5mW / â Nilai resistensi khusus lan toleransi bisa digawe kanggo nyukupi syarat pelanggan tartamtu.


â· Fitur Thermistor NTC DSC 3PHI 5PHI Asli Korea

 

* Biaya murah & kualitas dhuwur

* Epoxy encapsulated lan solderable ndadékaké.

* Rating daya dhuwur.

* Wide sawetara nilai resistance standar lan adat.

* Kasedhiya ing tape.

* Kasedhiya ing ± 1%, ± 3% lan ± 5% toleransi ing nilai R25.

 

 

â· Ukuran Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil NTC Thermistor

 

Original Korea DSC 3PHI 5PHI Small Size Disc NTC Thermistor 3mm 5mm 10K Ohm 5% 0

Seri D T l d P (pitik) W H1 H2 H3 H4
S / O I L maks.
2 maks. 3.0 maks. 3.0 min 25.0 Ø0.50 ± 0.02 2.5 5 2.5 3.0 5.0 7.0 7.0 6.5
3 maks. 3.8 maks. 3.2 -0.2 -0.2 5.0 3.0 7.0 8.5 8.5 7.0
5 maks. 6.0 maks. 3.5 +0.5 +0.5 5.0 3.0 8.0 9.0 9.0 8.0

* P: spasi kabel timah

** W: dawa lapisan timbal

*** Dawane potong timbal beda-beda miturut panyuwunan L = min.3.0 ~ max.8.0mm

 


â· Aplikasi Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Disc Ukuran Kecil NTC Thermistor

 

* Deteksi lan kontrol suhu kanggo peralatan AC.

* Elektronika Otomotif.

* Kompensasi suhu kanggo transistor lan sirkuit elektronik.

* Elektronika Konsumen.

* Peralatan pangolahan data elektronik.

* Sirkuit tundha.

 

 

â· Spesifikasi Kelistrikan Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Disk Ukuran Kecil NTC Thermistor

 

DSC 2PHI SERIES

 

Diameter nominal (mm) Bagian No. Resistansi Nominal ing 25â(ohms) R. Toleransi ±(%) Nilai Beta (K, 25/85â) Dirating Daya ing 25â(mW) Konstanta Dissipasi (mW/â) Konstanta Wektu (Sec.) Maks. Suhu Operasi (â)
Ø2 DC102 â¡ 2ââ³ 1.000 1,2,3,5,10 3500 100 2.0 8 120
DC202 â¡ 2ââ³ 2.000 1,2,3,5,10 3550 100 2.0 8 120
2.000 1,2,3,5,10 3620 100 2.0 8 120
DC302 â¡ 2ââ³ 3.000 1,2,3,5,10 3750 100 2.0 8 120
DC402 â¡ 2ââ³ 4.000 1,2,3,5,10 3800 100 2.0 8 120
DC472 â¡ 2ââ³ 4.700 1,2,3,5,10 3850 100 2.0 8 120
DC502 â¡ 2ââ³ 5.000 1,2,3,5,10 3850 100 2.0 8 120
5.000 1,2,3,5,10 3910 100 2.0 8 120
DC103 â¡ 2ââ³ 10.000 1,2,3,5,10 3435 100 2.0 8 120
10.000 1,2,3,5,10 3500 100 2.0 8 120
10.000 1,2,3,5,10 3950 100 2.0 8 120
DC123 â¡ 2ââ³ 12.000 1,2,3,5,10 3970 100 2.0 8 120
DC153 â¡ 2ââ³ 15.000 1,2,3,5,10 4000 100 2.0 8 120
DC203 â¡ 2ââ³ 20.000 1,2,3,5,10 4050 100 2.0 8 120
DC253 â¡ 2ââ³ 25.000 1,2,3,5,10 4050 100 2.0 8 120
DC303 â¡ 2ââ³ 30.000 1,2,3,5,10 4100 100 2.0 8 120
DC333 â¡ 2ââ³ 33.000 1,2,3,5,10 4100 100 2.0 8 120
DC473 â¡ 2ââ³ 47.000 1,2,3,5,10 4150 100 2.0 8 120
DC503 â¡ 2ââ³ 50.000 1,2,3,5,10 4200 100 2.0 8 120
DC683 â¡ 2ââ³ 68.000 1,2,3,5,10 4200 100 2.0 8 120
DC104 â¡ 2ââ³ 100.000 1,2,3,5,10 4350 100 2.0 8 120
DC154 â¡ 2ââ³ 150.000 1,2,3,5,10 4400 100 2.0 8 120
DC204 â¡ 2ââ³ 200.000 1,2,3,5,10 4500 100 2.0 8 120
DC224 â¡ 2ââ³ 220.000 1,2,3,5,10 4500 100 2.0 8 120
DC404 â¡ 2ââ³ 400.000 1,2,3,5,10 4750 100 2.0 8 120

â¡ = R. Toleransi : F = ± 1%; G = ± 2%; H = ± 3%; J = ± 5%; K = ± 10%;

â=Tipe Lead; â³=Formulir Taping

 

DSC 3PHI SERIES

 

â· Nomer bagean lan Spesifikasi
Nominal Bagian No. Resistance R. Toleransi Beta Dirating Dissipation Wektu Maks
Dhiameter   ing 25â (%) pancet Daya ing pancet pancet Operasi
(ã)   (â¦)   (K,25/85â) 25â (ã½) (ã½/â) (Sek.) Temp. (â)
3 101 3 100 1, 2, 3, 5, 10 3180 200 2.8 14 120
121 3 120 1, 2, 3, 5, 10 3180 200 2.8 14 120
151 3 150 1, 2, 3, 5, 10 3180 200 2.8 14 120
201 3 200 1, 2, 3, 5, 10 3200 200 2.8 14 120
501 3 500 1, 2, 3, 5, 10 3430 200 2.8 14 120
102 3 1000 1, 2, 3, 5, 10 3600 200 2.8 14 120
152 3 1500 1, 2, 3, 5, 10 3650 200 2.8 14 120
1500 1, 2, 3, 5, 10 4150 200 2.8 14 120
202 3 2000 1, 2, 3, 5, 10 3750 200 2.8 14 120
2000 1, 2, 3, 5, 10 4200 200 2.8 14 120
222 3 2200 1, 2, 3, 5, 10 3750 200 2.8 14 120
252 3 2500 1, 2, 3, 5, 10 3750 200 2.8 14 120
272 3 2700 1, 2, 3, 5, 10 3800 200 2.8 15 120
302 3 3000 1, 2, 3, 5, 10 3850 200 2.8 15 120
332 3 3300 1, 2, 3, 5, 10 3850 200 2.8 15 120
402 3 4000 1, 2, 3, 5, 10 3850 200 2.8 15 120
472 3 4700 1, 2, 3, 5, 10 3900 200 2.8 15 120
502 3 5000 1, 2, 3, 5, 10 3450 200 2.9 15 120
5000 1, 2, 3, 5, 10 3900 200 2.9 15 120
682 3 6800 1, 2, 3, 5, 10 3900 200 2.9 15 120
103 3 10000 1, 2, 3, 5, 10 3450 200 3 15 120
10000 1, 2, 3, 5, 10 3970 200 3 15 120
10000 1, 2, 3, 5, 10 4040 200 3 15 120
123 3 12000 1, 2, 3, 5, 10 3970 200 3 15 120
153 3 15000 1, 2, 3, 5, 10 4050 200 3 15 120
15000 1, 2, 3, 5, 10 4150 200 3 15 120
203 3 20000 1, 2, 3, 5, 10 4100 200 3 16 120
223 3 22000 1, 2, 3, 5, 10 4100 200 3 16 120
253 3 25000 1, 2, 3, 5, 10 4150 200 3 16 120
303 3 30000 1, 2, 3, 5, 10 4150 200 3 16 120
333 3 33000 1, 2, 3, 5, 10 4150 200 3 16 120
403 3 40000 1, 2, 3, 5, 10 4200 200 3 16 120
473 3 47000 1, 2, 3, 5, 10 4250 200 3 16 120
503 3 50000 1, 2, 3, 5, 10 4280 200 3 16 120
683 3 68000 1, 2, 3, 5, 10 4350 200 3 16 120
104 3 100000 1, 2, 3, 5, 10 4350 200 3 16 120
100000 1, 2, 3, 5, 10 4500 200 3 16 120
154 3 150000 1, 2, 3, 5, 10 4600 200 3 16 120
204 3 200000 1, 2, 3, 5, 10 4700 200 3 16 120
224 3 220000 1, 2, 3, 5, 10 4720 200 3 16 120
244 3 240000 1, 2, 3, 5, 10 4450 200 3 16 120
304 3 300000 1, 2, 3, 5, 10 4800 200 3 16 120
334 3 330000 1, 2, 3, 5, 10 4800 200 3 16 120
404 3 400000 1, 2, 3, 5, 10 4900 200 3 16 120
474 3 470000 1, 2, 3, 5, 10 4750 200 3 16 120
470000 1, 2, 3, 5, 10 5000 200 3 16 120
504 3 500000 1, 2, 3, 5, 10 5050 200 3 16 120
105 3 1000000 1, 2, 3, 5, 10 5300 200 3 16 120

R. toleransi : F (±1ï¼), G (±2ï¼), H (±3ï¼), J (±5ï¼), K (±10ï¼)

 

â·DSC 5PHI SERIES

 

â· Nomer bagean lan Spesifikasi
Nominal Bagian No. Resistance R. Toleransi Beta Dirating Dissipation Wektu Maks
Dhiameter   ing 25â (%) pancet Daya ing pancet pancet Operasi
(ã)   (â¦)   (K,25/85â) 25â (ã½) (ã½/â) (Sek.) Temp. (â)
5 100 5 10 1, 2, 3, 5, 10 3100 450 7.2 18 120
150 5 15 1, 2, 3, 5, 10 3100 450 7.2 18 120
200 5 20 1, 2, 3, 5, 10 3100 450 7.2 18 120
330 5 33 1, 2, 3, 5, 10 3150 450 7.2 18 120
450 5 45 1, 2, 3, 5, 10 3180 450 7.2 18 120
500 5 50 1, 2, 3, 5, 10 3180 450 7.2 18 120
700 5 70 1, 2, 3, 5, 10 3200 450 7.2 18 120
850 5 85 1, 2, 3, 5, 10 3230 450 7.2 18 120
900 5 90 1, 2, 3, 5, 10 3230 450 7.2 18 120
101 5 100 1, 2, 3, 5, 10 3260 450 7.2 18 120
121 5 120 1, 2, 3, 5, 10 3300 450 7.2 18 120
201 5 200 1, 2, 3, 5, 10 3400 450 7.2 18 120
221 5 220 1, 2, 3, 5, 10 3400 450 7.2 18 120
251 5 250 1, 2, 3, 5, 10 3450 450 7.2 18 120
301 5 300 1, 2, 3, 5, 10 3500 450 7.2 18 120
351 5 350 1, 2, 3, 5, 10 3500 450 7.2 18 120
401 5 400 1, 2, 3, 5, 10 3550 450 7.2 18 120
501 5 500 1, 2, 3, 5, 10 3600 450 7.2 18 120
601 5 600 1, 2, 3, 5, 10 3600 450 7.2 18 120
681 5 680 1, 2, 3, 5, 10 3650 450 7.2 18 120
801 5 800 1, 2, 3, 5, 10 3750 450 7.2 18 120
901 5 900 1, 2, 3, 5, 10 3750 450 7.2 18 120
102 5 1000 1, 2, 3, 5, 10 3750 450 7.3 18 120
1000 1, 2, 3, 5, 10 3850 450 7.3 18 120
142 5 1400 1, 2, 3, 5, 10 3800 450 7.3 18 120
152 5 1500 1, 2, 3, 5, 10 3800 450 7.3 18 120
202 5 2000 1, 2, 3, 5, 10 3850 450 7.3 18 120
222 5 2200 1, 2, 3, 5, 10 3850 450 7.3 18 120
252 5 2500 1, 2, 3, 5, 10 3900 450 7.3 18 120
272 5 2700 1, 2, 3, 5, 10 3900 450 7.3 19 120
302 5 3000 1, 2, 3, 5, 10 3900 450 7.3 19 120
332 5 3300 1, 2, 3, 5, 10 3900 450 7.3 19 120
352 5 3500 1, 2, 3, 5, 10 3900 450 7.3 19 120
402 5 4000 1, 2, 3, 5, 10 3950 450 7.3 19 120
452 5 4500 1, 2, 3, 5, 10 3950 450 7.3 19 120
472 5 4700 1, 2, 3, 5, 10 4000 450 7.3 19 120
502 5 5000 1, 2, 3, 5, 10 4050 450 7.3 19 120
682 5 6800 1, 2, 3, 5, 10 4050 450 7.3 19 120
103 5 10000 1, 2, 3, 5, 10 4050 450 7.5 19 120
10000 1, 2, 3, 5, 10 4150 450 7.5 19 120
10000 1, 2, 3, 5, 10 4250 450 7.5 19 120
123 5 12000 1, 2, 3, 5, 10 4150 450 7.5 19 120
153 5 15000 1, 2, 3, 5, 10 4200 450 7.5 19 120
203 5 20000 1, 2, 3, 5, 10 4260 450 7.5 20 120
253 5 25000 1, 2, 3, 5, 10 4300 450 7.5 20 120
303 5 30000 1, 2, 3, 5, 10 4400 450 7.5 20 120
333 5 33000 1, 2, 3, 5, 10 4400 450 7.5 20 120
403 5 40000 1, 2, 3, 5, 10 4450 450 7.5 20 120
473 5 47000 1, 2, 3, 5, 10 4550 450 7.5 20 120
503 5 50000 1, 2, 3, 5, 10 4450 450 7.5 20 120
50000 1, 2, 3, 5, 10 4600 450 7.5 20 120
104 5 100000 1, 2, 3, 5, 10 4750 450 7.5 20 120
154 5 150000 1, 2, 3, 5, 10 4900 450 7.5 20 120
204 5 200000 1, 2, 3, 5, 10 4638 450 7.5 20 120
200000 1, 2, 3, 5, 10 5000 450 7.5 20 120
224 5 220000 1, 2, 3, 5, 10 5000 450 7.5 20 120
334 5 330000 1, 2, 3, 5, 10 5050 450 7.5 20 120
404 5 400000 1, 2, 3, 5, 10 5200 450 7.5 20 120
474 5 470000 1, 2, 3, 5, 10 5100 450 7.5 20 120
470000 1, 2, 3, 5, 10 5350 450 7.5 20 120
504 5 500000 1, 2, 3, 5, 10 5350 450 7.5 20 120

R. toleransi : F (±1ï¼), G (±2ï¼), H (±3ï¼), J (±5ï¼), K (±10ï¼)

 

 

â· Ketahanan - Grafik Suhu Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Disc Ukuran Cilik NTC Thermistor

 

Original Korea DSC 3PHI 5PHI Small Size Disc NTC Thermistor 3mm 5mm 10K Ohm 5% 1

 

 

â· Gambar Produk Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Ukuran Kecil Termistor NTC



â· DSC Pambuka

 

Teknologi sintesis materi unik & kawruh babagan manufaktur NTC Thermistor wis spesialisasi sajrone 15 taun lan kita wis nyediakake termistor kanggo Korea & pasar Elektronik ing saindenging jagad. Produk kita wis disetujoni dening UL & CUL lan kita uga duwe sertifikasi ISO 9001 kanggo kualitas paling apik. Laboratorium kita ngobong lenga tengah wengi kanggo entuk teknologi sing luwih apik lan luwih dhuwur saben dina.
Kita wis ngotomatisasi pabrik lan nggawe pabrik China kanggo nyuda biaya manufaktur lan nambah produktivitas. Dadi, kita bisa nyedhiyakake NTC kanthi rega, kualitas lan pangiriman sing paling apik kanggo para pelanggan. Tujuan pungkasan yaiku nggawe pelanggan seneng & marem. Bubar, kita sijine spurs kanggo gawé sensor termistor miniaturized kanggo melu ing pasar telekomunikasi.


Hot Tags: Asli Korea DSC 3PHI 5PHI Disc Ukuran Cilik NTC Thermistor 3mm 5mm 10K Ohm 5%, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Penawaran