Oven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu Makanan
  • Oven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu MakananOven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu Makanan
  • Oven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu MakananOven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu Makanan
  • Oven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu MakananOven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu Makanan
  • Oven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu MakananOven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu Makanan

Oven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Probe Suhu Makanan

Aman pangan minangka salah sawijining tema sing paling penting saiki lan kepiye kita bisa njamin panganan sing dimasak bisa dipangan. Probe daging bisa mbantu sampeyan ngerti kapan bisa mangan panganan sing aman. Sugeng tuku Oven PT1000 4070K Thermistor Suhu Sensor 100KOHM Food Temperature Probe saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Waterproof Pointed Range Oven Food PT1000 Daging Probe Thermistor Sensor Suhu

 

Aplikasi Pangan PT1000 Daging Probe Thermistor Sensor Suhu

 

* BBQ

* Kompor

* Range Oven

* Perokok

* Panggangan

* Panggangan



II Deskripsi Pangan PT1000 Daging Probe Thermistor Sensor Suhu

 

Aman pangan minangka salah sawijining tema sing paling penting saiki lan kepiye kita bisa njamin panganan sing dimasak bisa dipangan. Probe daging bisa mbantu sampeyan ngerti kapan bisa mangan panganan sing aman. Probe daging digawe saka stainless steel food grade 304 ing jero termistor ntc akurasi dhuwur lan disambungake karo kabel suhu dhuwur, uga konektor ditambahake kanggo nyambungake karo piranti liyane, uga bisa nirkabel dening bluetooth etc teknologi dhuwur lan kita bisa ngukur suhu pangan gampang , banjur sampeyan bisa seneng nedha bengi éca.



III Fitur Pangan PT1000 Daging Probe Thermistor Sensor Suhu

 

⦠Akurasi Dhuwur

⦠Titik pangukuran tunggal utawa titik pangukuran multi

⦠Food grade SUS304

⦠Steady NTC Thermistor digunakake, malah Jepang diimpor

⦠Kustomisasi kasedhiya

⦠Dhukungan teknis sing kuwat

⦠Pengiriman singkat

⦠Pilihan kabel suhu dhuwur

⦠Kabeh jinis konektor sing kudu dipilih

 

 

IV Parameter Pangan PT1000 Daging Probe Thermistor Sensor Suhu

 

Oven PT1000 4070K Thermistor Temperature Sensors 100KOHM Food Temperature Probe 1

Ora. KOMPONEN BAHAN LAN SPESIFIKASI Q'TY TETEMBUNGANE
5 UNSUR ACU CHIP 1  
4 Omah Probe Baja Tahan Karat (S304) Φ4 1  
3 tabung PTFE 12T 1 abu-abu
2 KABEL LEAD Kabel Jalinan AWG26 380â 1340  
1 KONEKTOR Konektor mono plug, 2.5mm 1 ireng

 

 

V Pertunjukan Pangan PT1000 Daging Probe Thermistor Sensor Suhu

 

RESISTANCE ing 25â (ohms) B KOSTANT (25-85) SUHU â KONSTANT WAKTU TERMAL (SEC.) KONSTANT DISIPASI TERMA (Mw/â) Seri H17
NOMER BAGIAN:
R25:100KΩ ±1% 4070 -40â ï½ 350â Maks. 8 â§2.5 CWFB1104FC-142M

 

 

VI Model Liyane Saka Food PT1000 Daging Probe Thermistor Sensor Suhu



Pitakonan sing Sering Ditakoni

Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.

P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China

P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.

Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.

P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.

P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.

P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina

P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / kapal.

Q: Apa MOQ sampeyan?
A: Umumé, MOQ punika 1000pcs lan beda kanggo model khusus.
Hot Tags: Oven PT1000 4070K Sensor Suhu Termistor 100KOHM Food Temperature Probe, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Rega dhaftar, Kutipan