SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu
  • SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor SuhuSS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu
  • SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor SuhuSS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu
  • SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor SuhuSS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu
  • SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor SuhuSS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu

SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu

Ampfort nawakake rakitan probe Stainless sing cocog kanggo macem-macem aplikasi penginderaan suhu. Yen dimensi lan karakteristik listrik ing prodhuk iki ora cocog karo kabutuhan sampeyan, hubungi kita kanggo pitulung luwih lanjut. Sugeng tuku SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu


Stainless Steel Perumahan Sensor Suhu Chip NTC Termistor 50 K 1% 3950 100 MM

 

Aku Deskripsi Thermistor Suhu Perumahan Stainless Steel NTC

 

Ampfort nawakake rakitan probe Stainless sing cocog kanggo macem-macem aplikasi penginderaan suhu. Yen dimensi lan karakteristik listrik ing prodhuk iki ora cocog karo kabutuhan sampeyan, hubungi kita kanggo pitulung luwih lanjut.

1. Fitur probe suhu konektor XH2.54-2P lan dawane 15.7 inci (40cm).

2.Utama digunakake ing kondisioner hawa kanggo ngawasi suhu, nduweni kacepetan reaksi cepet.

3. Aplikasi: kontrol termostatik, sistem industri, produk konsumen, termometer, sistem sensitif termal.


 

 

II Fitur Thermistor Suhu Housing Stainless Steel NTC

 

Toleransi Nyenyet

Tahan Kelembapan

PVC Insulated Zip Kabel

105°C Suhu Operasi Maks

Perumahan stainless steel food grade

Housing logam mesin khusus lan standar kasedhiya ing kuningan, stainless steel, aluminium, lan paduan eksotis

Dhukungan teknik global kanggo solusi desain khusus

Materiral rakitan sing dirating UL kanggo aplikasi HVACR

 

 

III Dimensi Sakabèhé saka Chip Sensor Suhu Perumahan Stainless Steel NTC Thermistor (mm)

 

SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Temperature Sensor 1

 

 

IV Informasi Bahan saka Chip Sensor Suhu Perumahan Stainless Steel NTC Thermistor

 

NO Jeneng Material Barang/PN asale
2-1. Kawat timbal UL2651#26AWG*2C 105â 300V Putih KL
2-2. Thermistor R25=50KΩ±1% B25/50=3950K±1% MF58 SH
2-3. Resin Epoksi Kab J105 / J106B / J05X Ireng DB
2-4 cangkang Φ5.0*25 Kepala Bulat Cangkang baja tahan karat XDL

 

 

 

V Performances saka Thermistor Suhu Housing Stainless Steel Chip NTC

 

NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
4-1. Resistance ing 25â R25

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

49.5 50 50.5 KΩ
4-2. Nilai B B25/50   3910.5 3950 3989.5 k
4-3. Faktor disipasi σ Ta=25±0,5â 2.5   / mw/â
4-4. Wektu konstan τ Ta=25±0,5â / / 20 sek
4-5. Resistance insulasi / 500VDC 100 / / MΩ
4-6 Tes Insulasi voltase dhuwur / 1500VAC 5     Sek
4-7 Operating temp.range / / -30 / 100

 

 

VI Model sing padhaOf Thermistor Suhu Perumahan Stainless Steel Chip NTC

 

SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Temperature Sensor 2

 

 

VII Model Liyane Saka Chip Sensor Suhu Perumahan Stainless Steel NTC Thermistor

 

SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Temperature Sensor 3

 

 

VIII Termistor

 

Thermistor minangka jinis resistor sing tumindak minangka unsur sensor suhu, umume digawe saka keramik

utawa polimer. Thermistors nuduhake owah-owahan gedhe ing resistance proporsional kanggo owah-owahan cilik ing suhu.
Thermistor kasedhiya ing rong jinis umum:


NTC (Negative Temperature Coefficient) thermistor â Ing thermistor iki resistance mudhun minangka

suhu mundhak. NTC biasane digunakake minangka sensor suhu, utawa ing seri karo sirkuit minangka

inrush limiter saiki.


Thermistor PTC (Koefisien Suhu Positif) â Ing termistor kasebut resistensi mundhak nalika

suhu mundhak. Thermistor PTC umume dipasang ing seri karo sirkuit, lan digunakake kanggo nglindhungi

marang kahanan overcurrent, minangka resettable sekring.

Hot Tags: SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Temperature Sensor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah , Price, dhaftar Price, Penawaran