Preheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas Arus
  • Preheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas ArusPreheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas Arus
  • Preheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas ArusPreheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas Arus
  • Preheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas ArusPreheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas Arus
  • Preheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas ArusPreheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas Arus

Preheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas Arus

Sugeng tuku Preheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas Arus saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Wektu tundha lan hemat energi kasedhiya kanggo lampu elektronik lan ballast.
Salah siji saka matesi saiki nyawiji ing multimeter digital pangayoman sirkuit AC.
Suhu lingkungan: -10 ~ +125â

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Preheating Starting MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Pembatas Arus


Preheating Starting PTC Thermistor MZ3 800 ~ 1200 Ohm 800V 75C Kanggo Lampu Hemat Energi

Deskripsi Thermistor PTC Starting Preheating MZ3


Wektu tundha lan hemat energi kasedhiya kanggo lampu elektronik lan ballast.

Salah siji saka matesi saiki nyawiji ing multimeter digital pangayoman sirkuit AC.

Suhu lingkungan: -10 ~ +125â

Kelembapan relatif: 93% (-40±2â)

Frekuensi geter: 10-55Hz

Akselerasi: 98m/s2

Cofficient tuwa dhuwur

Superior voltase tahan oksidasi-resistance.



Ukuran II Preheating Starting PTC Thermistor MZ3 (Unit: mm)

 

Nomer

jeneng

Syarat Teknis

Nuntun

D

Dhiameter

4,8 maks

â¡ Lurus

 

â¡ Axis Kawangun

 

â  In-Forming

T

kekandelan

4,8 maks
L

Lead Length

Min20
W

Jarak antarane sekring

5.0±0.5
d

Dhiameter timbal

0,5 ± 0,05



III Rincian Pelapisan Saka Thermistor PTC Wiwitan Preheating MZ3

 

Lapisan Bahan warna

â¡ Ora ana lapisan

â  Lapisan

â  resin PF

â¡ silikon

 

â  Kuning

â¡ Ijo

 



IV Kinerja Listrik saka Thermistor PTC Miwiti Preheating MZ3

 

Nomer

barang

Syarat Teknis

Syarat Test

3-1

Tahan kanggo Zero

Daya Rated

800-1200Ω

Suhu Atmosfer: 25±2â

Akurasi Tes: ± 0,5%

3-2

Swara Tegangan

Tahan

â¥800V

ÎR/Rnâ¤20%

Ora ana karusakan visual

 

Miwiti Saiki: â¥200mA, Mulai Tegangan: 220VAC, tahan 7 detik, banjur ganti dadi voltase dhuwur 800VAC, 6 detik. banjur mriksa Rn maneh.

3-3

Swara Saiki

tahan

 

â¥200mA

ÎR/Rnâ¤20%

Ora ana karusakan visual

Miwiti Saiki: â¥200mA, Tegangan 220VAC, uripake sirkuit 1 menit sawise saben 5 menit, mateni, lan baleni operasi iki kaping 20. Sijine ing kondisi suhu lan asor biasa kanggo 4-5 jam lan banjur mriksa Rn maneh

3-5 Suhu Curie 75â

Priksa suhu ing 2 kaping Rn.



V APLIKASI SIRCUIT saka Preheating Wiwit PTC Thermistor MZ3

 



VI Kinerja Liyane Saka Preheating Miwiti PTC Thermistor MZ3

 

Nomer

 

barang

Teknis

Syarat

Syarat Test

4-1

Penampilan

Ora ana cacat sing katon,

kayata, umpluk lan

bolongan mikro lsp; NO

karusakan katon sing

bisa nyuda kinerja; simbol iku cetha

Priksa Visual

4-2

Welding

Wis kaleng rata

lan kanthi las sing mulus,

lan area tinned 95%

Apa test miturut GB2423-28 saka Ta, sijine welding sepindah ing mburi faze lan direndhem menyang solusi timah 230â karo mung 5mm kadohan kanggo awak PTC ndhuwur solusi, lan njaga kanggo 3-5s.

4-3

Tahan panas

Priksa variasi

tingkat resistance

sadurunge lan sawise

tes

ÎR/Rnâ¤20%

Apa test miturut GB2423-28 saka Tb stsy ing suhu biasa lan asor kanggo 4-5 jam, lan banjur mriksa Rn maneh.Dipping terminal kanggo ambane 15mm ing adus soldering saka 255â±10â, lan kanggo panggonan 6mm adoh saka PTC boby kanggo 3±0,5s

4-4

Intensitas terminal

Priksa variasi

tingkat resistance

sadurunge lan sawise

tes

ÎR/Rnâ¤20%

Ora Karusakan Visual

Ora break metu

Nindakake tes miturut GB2423-29 U

Test Ua: Cepet awak lan aplikasi pasukan mboko sithik kanggo saben timbal nganti 10N lan terus kanggo 10sec.hold awak lan aplikasi pasukan kanggo saben timbal nganti 90 ° alon-alon ing 5N ing arah sumbu timbal banjur keey kanggo 10sec, lan nindakake iki ing arah ngelawan mbaleni kanggo terminal liyane.



VII KARAKTERISTIK Thermistor PTC Starting Preheating MZ3




VIII Instrumen seri proteksi arus cilik Spesifikasi

 

Item tegangan tahan (V) Saiki nalika ora operate ing 40 â(mA) Arus operasi (mA)

Resistance nalika suhu ing 25â

(ohm)

Titik Curie (â) Diameter Ontologi (Dmax) (mm) ketebalan (Tmax) (mm) Jarak timbal (W) (mm) Diameter terminal (phi d) (mm)
MZ3B03D75C2500RM 800 4 8 2.5K±30% 75 4.5 4.5 5.0 0.5
MZ3B03D75C2000RM 800 5 10 2.0K±30% 75 4.5 4.5 5.0 0.5
MZ3B03D75C1500RM 800 6 12 1,5K±20% 75 4.5 4.5 5.0 0.5
MZ3B03D75C1000RM 800 8 16 1.0K±20% 75 4.5 4.5 5.0 0.5
MZ3B03D75C500RM 800 10 20 500±20% 75 4.5 4.5 5.0 0.5
MZ3B03D75C400RM 800 12 24 400±20% 75 4.5 4.5 5.0 0.5
MZ5B05D75C300RM 800 15 30 300±20% 75 5.0 4.5 5.0 0.5
MZ5B05D75C250RM 800 20 40 250±20% 75 5.0 4.5 5.0 0.5
MZ6B06D120C400RM 800 25 50 400±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ6B06D120C200RM 800 30 60 200±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ6B06D120C150RM 800 35 70 150±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ6B06D120C100RM 600 40 80 100±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ6B06D120C90RM 600 45 90 90±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ6B06D120C80RM 500 50 100 80±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ6B06D120C70RM 500 55 110 70±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ6B06D120C60RM 400 60 120 60±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ6B06D120C50RM 400 65 130 50±20% 120 6.0 4.5 5.0 0.6
MZ8B08D120C55RM 400 70 140 55±20% 120 8.0 4.5 5.0 0.6
MZ8B08D120C45RM 400 80 160 45±20% 120 8.0 4.5 5.0 0.6
MZ8B08D120C30RM 350 90 180 30±20% 120 8.0 4.5 5.0 0.6
MZ8B08D120C25RM 300 100 200 25±20% 120 8.0 4.5 5.0 0.6

MOQ>/= 1000PCS, Resistance bisa disetel dening pelanggan saka sawetara, ing asas ora kurang saka 20%.

Amarga watesan ruang, sing kasebut ing ndhuwur mung model sing umum digunakake, perusahaan miturut klien nyedhiyakake macem-macem jinis produk.

Hot Tags: Preheating Miwiti MZ3 1200 Ohm PTC Thermistor 800V 75C PTC Limiter Saiki, China, Produsen, Suppliers, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Low price, Price , Daftar Harga, Kutipan