Silikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif Resistor
  • Silikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif ResistorSilikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif Resistor
  • Silikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif ResistorSilikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif Resistor
  • Silikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif ResistorSilikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif Resistor
  • Silikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif ResistorSilikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif Resistor

Silikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif Resistor

PTC126A yaiku model termistor PTC: Koefisien Suhu Positif 126A: 12 Ohm 6ATtermistor dipérang dadi termistor koefisien suhu positif (PTC) lan termistor koefisien suhu negatif (NTC). Sugeng tuku Silicone Coated MZ126A 25C PTC Thermistor 10MM Resistor Koefisien Suhu Positif saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Silikon Dilapisi MZ126A 25C PTC Termistor 10MM Koefisien Suhu Positif Resistor


Silikon Dilapisi PTC Thermistor MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A Kanggo Mesin Las Listrik
 
Deskripsi PTC Thermistor MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A
 
PTC126A yaiku model termistor PTC: Koefisien Suhu Positif 126A: 12 Ohm 6A
Thermistor dipérang dadi termistor koefisien suhu positif (PTC) lan termistor koefisien suhu negatif (NTC). Saiki, PTC utamane kalebu bahan polimer PTC lan PTC keramik, lan PTC keramik nduweni toleransi overvoltage sing luwih dhuwur. PTC bahan molekul apik, nanging kecepatan respon PTC bahan polimer luwih cepet tinimbang PTC keramik. Umumé, PTC keramik ora bisa entuk resistance kurang, lan PTC resistance kurang nggunakake bahan polimer.

Hello! MZ6 minangka termistor koefisien suhu positif sing umum digunakake ing industri. Ukuran sirah produk yaiku 6MM, lan paramèter spesifik produk ora bisa dideleng. Jinis produk iki utamané kalebu ngoper suhu, resistance, lan overcurrent Proteksi isih digunakake ing lampu hemat energi. We are specialized ing prodhuksi produk kuwi, lan ngarep-arep kanggo mbantu.


II Dimensi Sakabèhé PTC Thermistor MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A
 
 

 
Dmax

10 mm
Hmax 5 mm
F 5 mm
d Ketebalan 0,5 mm
h 4 mm



III Pelapisan Termistor PTC MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A
 

Bahan warna

â¡Resin fenolik
â Resin Silikon

â Ijo
â¡Kuning
â¡Ireng
â¡Grey



IV Kinerja Listrik Termistor PTC MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A
 

Ora. Item Syarat Kondisi lan metode tes
5.1 Nilai resistance nominal 12Ω±30%3 Ing kondisi 25â, nilai resistance DC termistor diukur kanthi konsumsi daya sing cukup sithik.
5.2

Arus kerja
(Ora ana tumindak saiki)

25â / 170mA
60â / 130mA
Ora ana tumindak sajrone 60 menit

Sambungake ammeter ing seri karo daur ulang test, banjur simpen produk ing suhu tartamtu (25°C), aplikasi saiki tartamtu (140mA) lan voltase (220V), lan mirsani owah-owahan saiki ditampilake dening ammeter ing wektu tartamtu. .
5.3

Operasi saiki
(Arus proteksi)

25â 340mA
ï¼300 detik tumindak

Sambungake ammeter kanthi seri karo sirkuit uji, banjur simpen produk ing suhu sing ditemtokake (25°C), gunakake arus sing ditemtokake (340mA) lan voltase (220V), lan deleng owah-owahan saiki sing ditampilake ing ammeter sajrone wektu tartamtu. .
5.4

Tahan kemampuan saiki
(Arus maksimum)

2.0A
ÎR/Rnâ¤20%

Tegangan sumber daya 220VAC, saiki 2.0A, lan daya diuripake siji menit lan daya dipateni sepuluh menit. Tingkat owah-owahan resistance ora ngluwihi syarat.
5.5 Tahan voltase

â¥270V
ÎR/Rnâ¤20%

Aplikasi voltase maksimum sing ditemtokake kanggo sampel, lan tingkat owah-owahan resistance ora ngluwihi nilai kasebut.



V Prinsip Kerja PTC Thermistor MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A
 
Sambungake termistor PTC ing seri ing sirkuit mbukak. Nalika sirkuit ing kondisi apa normal, saiki liwat termistor PTC kurang saka saiki dirating. The termistor PTC ing negara normal lan resistance cilik, kang ora mengaruhi normalitas saka sirkuit dilindhungi. proyek. Nalika sirkuit gagal, saiki nemen ngluwihi saiki dirating (2 kaping saka saiki apa normal), lan termistor PTC dumadakan heats munggah, nuduhake negara resistance dhuwur, supaya sirkuit ing relatif "mati" negara kanggo pangayoman. tujuan. Nalika fault dibusak, termistor PTC kanthi otomatis bali menyang negara impedansi kurang lan sirkuit nerusake operasi normal.


VI Aplikasi Thermistor PTC MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A
 
Mesin welding inverter luwih populer ing saindenging jagad amarga teknologi dibutuhake kanggo manufaktur, nanging proteksi sing apik bisa njamin mesin las inverter bisa digunakake kanthi apik kanggo jangka panjang. Kita bisa nyuplai kabeh komponen kanggo proteksi overcurrent / overvoltage. Ing ngisor iki dhaptar sing nyedhiyakake pelanggan kanggo ref sampeyan:
 

Varistor

07D361K
10D471K 10D681K
14D330K 14D151K 14D221K 14D391K
20D820K 20D102K 20D121K 20D121K 20D391K 20D471K
25D431K 25D751K 25D681K 25D821K
32D431K 25D751K 32D681K 32D821K

Termistor PTC Kab 126A 15P 16P 16P5R0M265 08M12RM265 05M120-180 19P MZ72-18ROM MZ11-13N13-20 MZ12-16P2R1H140,MZ12-16P4RM7H16P4RM7 -16P6R0H265,MZ11-16P7R0H265,MZ11-16P10RH265,MZ11-16P12RH265,MZ72-18RM
NTC Thermistor 2.5D-20 5D-20 8D-20 47D-15 2.5D-15 47D-20
Sekring

Sekering kaca/sekering Keramik 3.6x10mm/5x20mm/6.35x31.8mm/10x38mm STP/SFP/BTC/BFC/BMT/BMF/PTU/PFU
Sekring Mikro MTS/MFS/NTS/NFS/TMS/FMS 8x4x8mm
Fuse Mount Permukaan 6125 2410 SET/SEF/SFE/STE/SST/SSF




VII Proses Pembuatan Termistor PTC MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A
 
Timbangan â Ball Milling â Presintering â Granulasi â Forming â Sintering â Tambah elektroda â Resistance
sorting â Garis tekanan â Paket isolasi â Perakitan â Tahan deteksi tegangan â Resistansi
Inspeksi â Inspeksi pungkasan â Kemasan â Lebokake ing gudang.


VIII Nomer bagean liyane PTC Thermistor MZ126A 12 OHM 30% 270V 2A


MZ11-10N12RH250,MZ11-10N18RH265,MZ11-10N22RH265,MZ11-10P15RH265,MZ11-10P39RH265
SPMZB-9H25RH265,SPMZB-9Z1R0H15,SPMZB-9Z1R2H15,SPMZB-9Z1R8H15
WMZ12A-10RM180, WMZ12A-10RM220, WMZ12A-12RM090, WMZ12A-12RM170, WMZ12A-15RM070,
WMZ12A-15RM130, WMZ12A-15RM145, WMZ12A-15RM160, WMZ12A-15RM200, WMZ12A-18RM150,
WMZ12A-20RM070, MZ212A-20RM085, MZ23-20RM100, MZ25-20RM145, WMZ12A-22RM100,
WMZ12A-22RM120, WMZ12A-22RM130, WMZ12A-22RM180, MZ25-25RM055, MZ25-25RM060,
WMZ12A-25RM065, MZ25-25RM085, MZ25-25RM100, MZ25-25RM120, WMZ12A-33RM110, WMZ12A-35RM060,
MZ23-35RM090, WMZ12A-39RM085, WMZ12A-39RM100, MZ23-40RM080, WMZ12A-47RM055, WMZ12A-47RM090,
WMZ12A-50RM060, MZ23-50RM070, MZ23-50RM075, WMZ12A-55RM060-MZ23-55RM070, WMZ12A-62RM050,
WMZ12A-62RM075, WMZ12A-68RM045, WMZ12A-68RM050, WMZ12A-68RM055, WMZ12A-68RM060,
WMZ12A-75RM045, WMZ12A-82RM040, WMZ12A-68RM060, WMZ12A-101M030, WMZ12A-101M035,
WMZ12A-101M040, WMZ12A-101M045, WMZ12A-101M050, WMZ12A-101M055, WMZ12A-121M030,
WMZ12A-121M035, WMZ12A-121M050, WMZ12A-151M025, WMZ12A-151M030, WMZ12A-151M035,
WMZ12A-151M040, WMZ12A-221M020, WMZ12A-221M025, WMZ12A-471M006, WMZ12A-681M005,
WMZ12A-102M004, WMZ12A-152M003, WMZ12A-222M002

Hot Tags: Silicone Coated MZ126A 25C PTC Thermistor 10MM Resistor Koefisien Suhu Positif, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan