SMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu Negatif
  • SMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu NegatifSMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu Negatif
  • SMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu NegatifSMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu Negatif
  • SMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu NegatifSMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu Negatif
  • SMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu NegatifSMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu Negatif

SMT 4250 NTC Termistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu Negatif

NTC Thermistors sing kasar, dipercaya, lan stabil, lan padha dilengkapi kanggo nangani kahanan lingkungan nemen lan kakebalan gangguan luwih saka jinis sensor suhu liyane. Sugeng tuku SMT 4250 NTC Thermistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu Negatif saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1206 100K 4250 Koefisien Suhu Negatif SMT NTC Termistor 3216 10K 3450
 
I Keuntungan saka SMT NTC Thermistor 1206
 
NTC Thermistors sing kasar, dipercaya, lan stabil, lan padha dilengkapi kanggo nangani kahanan lingkungan nemen lan kakebalan gangguan luwih saka jinis sensor suhu liyane.


  1. Ukuran kompak: Opsi kemasan ngidini bisa digunakake ing papan sing cilik utawa nyenyet; mangkono njupuk munggah kurang real estate ing Papan sirkuit dicithak.
  2. Wektu nanggepi cepet: Dimensi cilik ngidini respon cepet kanggo owah-owahan ing suhu, sing penting yen umpan balik langsung dibutuhake.
  3. Irit biaya: Ora mung termistor sing luwih murah tinimbang jinis sensor suhu liyane; yen termistor dituku wis kurva RT bener, ora kalibrasi liyane perlu sak instalasi utawa liwat urip operasional.
  4. Pertandhingan titik: Kemampuan kanggo entuk resistensi tartamtu ing suhu tartamtu.
  5. Pertandhingan kurva: Termistor sing bisa diganti kanthi akurasi +0.1ËC nganti +0.2ËC.

 
 
II Aplikasi Thermistor SMT NTC 1206

 

⢠Kompensasi LCD

⢠Paket baterei

⢠Ponsel

⢠pamuter CD

⢠Sistem pemanas

⢠Sistem AC

⢠Kontrol suhu Suplai Daya Mode Ngalih

⢠Kompensasi sensor tekanan

⢠Proteksi transistor daya ing macem-macem sirkuit elektronik

 
 
Gambar Dimensi III Termistor SMT NTC 1206 (unit:mm)
 
SMT 4250 NTC Thermistor 10k 1206 100K Negative Temperature Coefficient Resistor 1
 
 
IV Parameter Tekno Utama (ing udara statis) Termistor SMT NTC 1206
 

P/N Resistance (25â) Nilai B(25/50â)(K) Nilai B(25/85â)(K) Arus Operasi (25â)(mA) Faktor Disipasi (mW/â) Konstanta Wektu Termal (s)
(kΩ)
QN1206X103F3450FB 10 3450±1% 3500 0.66 3 <8
QN1206X104F4250FB 100 4250±1% 4310 0.21

 

 

Aplikasi sampel V: Deteksi suhu kanggo sistem lampu LED


Ing pirang-pirang solusi elektronik portabel, dioda pemancar cahya (LED) akeh digunakake ing cahya umum lan lampu otomotif, ing ngendi padhange dhuwur dadi saya populer. Solusi kasebut yaiku LED kecerahan dhuwur (HBLED), sing menehi akeh kaluwihan tinimbang lampu konvensional, nanging kaya piranti semikonduktor liyane, dheweke ngasilake panas. Salah sawijining tantangan yaiku manajemen termal. Umumé, LED kualitas dhuwur minangka piranti sing kuat sing bisa digunakake luwih saka 100.000 jam nalika ditangani kanthi bener. Nanging, suhu dhuwur bisa nyepetake umure lan duwe pengaruh negatif marang padhange. Kanggo njamin umur maksimal, pabrikan LED biasane nyaranake yen derating saiki diwiwiti ing suhu antarane 50 °C lan 80 °C. Tanpa kontrol suhu, desainer kudu mesthekake yen suhu ora tau ngluwihi ambang derating LED sing disaranake, utawa mbatesi arus kanthi resistor nganti 57% saka rating maksimal, sing ngorbanake padhange LED lengkap. Sing ndadekake termistor NTC dadi pilihan sing disenengi kanggo sensing suhu lan kontrol ing cahya amarga rasio rega / kinerja sing menarik. Iki ngidini LED bisa digunakake kanthi kemampuan operasi lengkap sajrone umur tartamtu, tegese arus sing luwih dhuwur ing suhu sekitar sing luwih murah lan arus sing luwih murah nalika suhu mundhak. Iki ora mung nambah umur LED, iki uga njamin output lumen sing apik. Kanggo kinerja sing paling apik, termistor penginderaan NTC kudu cedhak karo LED utawa ing hotspot papan LED.

 

Topologi beda bisa digunakake adhedhasar driver IC LED tartamtu. Thermistor NTC bisa operate ing jaringan resistor ing ngendi voltase rasa bisa ngontrol arus LED kanthi pengaruh rasio modulasi lebar pulsa (PWM). Pilihan liyane ditampilake ing diagram ing ngisor iki. Ing kene termistor NTC digunakake ing cabang pangertèn saiki LED kanggo pengaruhe sinyal umpan balik ing suhu sing luwih dhuwur. Ing konfigurasi iki kudu NTC disambungake menyang sumber voltase pancet, f.eks. voltase output referensi diwenehake dening driver.


Gambar 5: Deteksi suhu kanggo sistem lampu LED

 

SMT 4250 NTC Thermistor 10k 1206 100K Negative Temperature Coefficient Resistor 2

 

  
VI Kaluwihan Saka SMT NTC Thermistor 1206
 
Termistor NTC minangka unsur resistor sensitif suhu nggunakake keramik semikonduktor kanthi koefisien suhu negatif (NTC). Tegese resistensi mudhun kanthi eksponensial kanthi suhu sing mundhak. Sing luwih curam kurva RT, sing luwih gedhe owah-owahan ing resistance ing sawetara suhu tartamtu. Kanthi properti iki, asring digunakake minangka sensor suhu lan uga digunakake minangka piranti proteksi suhu kanggo tujuan kayata pangukuran suhu lan ganti rugi suhu.


 


VII SOLDER TANGAN SMT NTC Thermistor 1206

 

Amarga sifat bahan lan konstruksi, termistor NTC bisa rapuh banget, mbutuhake penanganan sing alus, utamane nalika operasi soldering tangan. Komposisi kasebut ndadekake dheweke rawan banget kanggo anomali stres tarik nalika tetep kuwat ing kompresi. Sajrone operasi solder reflow, suhu awak komponen diijini mundhak alon-alon sadurunge reflow solder, nanging ing operasi solder tangan, biasane ora ana preheat lan komponen kasebut kena kejut termal sing bisa nyebabake komponen pecah. Yen soldering tangan perlu, prabédan suhu luwih saka 150ËC antarane termistor lan wesi soldering ora dianjurake sadurunge kontak wesi solder. Pra-panas komponen kudu nyuda kemungkinan kejut termal. Yen solder tangan kanggo tujuan prototipe dibutuhake, priksa preheat komponen sing tepat lan solder suhu rendah (maks 230ËC) digunakake.

 

 

VIII REFLOW SOldering Thermistor SMT NTC 1206

 

⢠AMPFORT SMDs ora cocog kanggo dipasang ing substrat fleksibel utawa ing konfigurasi sing bisa ngemot beban ing awak. Pertandhingan CTE sing ora cocog utawa lentur papan bakal nyebabake kegagalan piranti.

⢠Cahya panas solder nyebabake owah-owahan sing ora bisa dibalèkaké ing resistance dhasar piranti, mula ora dianjurake kanggo nggarap ulang. Iki gedhene shift iki gumantung ing piranti, hubungi AMPFORT kanggo informasi luwih lengkap.

⢠Piranti pasang permukaan AMPFORT PTC ora cocok kanggo solder suhu dhuwur (>230ËC).

 

 

VIIII Kurva Karakteristik R-T Termistor SMT NTC 1206

 

SMT 4250 NTC Thermistor 10k 1206 100K Negative Temperature Coefficient Resistor 3

 


X Pitakonan sing Sering Ditakoni


Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.


P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China


P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.


Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.


P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.


P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.


P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.


P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina


P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / kapal.

Hot Tags: SMT 4250 NTC Thermistor 10k 1206 100K Resistor Koefisien Suhu Negatif, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan