Ditape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor
  • Ditape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount ThermistorDitape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor
  • Ditape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount ThermistorDitape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor
  • Ditape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount ThermistorDitape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor
  • Ditape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount ThermistorDitape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor

Ditape Ing Reel 0805 100K Daya NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor

NTC (Negative Temperature Coefficient) termistor, sing biasane kasusun saka oksida logam, diprodhuksi kanggo njupuk wangun disk, rod, chip lan wangun liyane. Wangun sing luwih umum, SMD (perangkat gunung lumahing), digunakake digunakake ing proses soldering reflow standar. Sugeng tuku Taped In Reel 0805 100K Power NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ditape ing Reel Akurasi Dhuwur 0805 Monolitik Multilayer NTC Thermistor 100K 5% 4250
 
Deskripsi TheMultilayer NTC Thermistor 0805
 
Standard Surface Mount NTC Thermistor kasedhiya ing paket 0805.


NTC (Negative Temperature Coefficient) termistor, sing biasane kasusun saka oksida logam, diprodhuksi kanggo njupuk wangun disk, rod, chip lan wangun liyane. Wangun sing luwih umum, SMD (perangkat gunung lumahing), akeh digunakake ing proses solder reflow standar. Nilai lan toleransi sing beda-beda sing ditawakake industri ngidini akeh rendering ukuran paket ing watesan dimensi standar EIA. Senajan standar SMD EIA nemtokake dhuwur komponèn maksimum, ing paling kasus minimal ora, saéngga Produsèn luwih keluwesan ing kurban nilai beda ing NTC. Buletin iki bakal fokus ing cara lan bahan dianjurake kanggo lampiran komponèn liwat soldering tangan kanggo construction prototipe utawa reflow / operasi soldering gelombang kanggo produksi normal.

 
 
II Aplikasi TheMultilayer NTC Thermistor 0805

 

· Sensor suhu, kontrol lan deteksi

· Kompensasi suhu transistor, IC lan osilator kristal ing seluler

· Elektronika konsumen

· Elektronika otomotif

· Kontrol LCD

· Peralatan otomatisasi kantor

· Piranti komunikasi

· Peralatan IT

· Piranti seluler

· Paket baterei

· Pangisi daya baterei

· IC hibrida

· Peralatan AV

 
 
Gambar Dimensi III Termistor NTC Multilayer 0805 (unit: mm)
 
Taped In Reel 0805 100K Power NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor 1
 
 
IV Parameter Tekno Utama (ing udara statis) Thermistor NTC Multilayer 0805
 

P/N Resistance (25â) Nilai B(25/50â)(K) Nilai B(25/85â)(K) Arus Operasi (25â)(mA) Faktor Disipasi (mW/â) Konstanta Wektu Termal (s)
(kΩ)
QN0805X102F3650FB 1 3650±1% 3700 1.4 2 <5
QN0805X152F3950FB 1.5 3950±1% 3987 1.1
QN0805X222F3450FB 2.2 3450±1% 3500 0.9
QN0805X222F3950FB 2.2 3950±1% 3987 0.9
QN0805X302F3450FB 3 3450±1% 3500 0.75
QN0805X302F3950FB 3 3950±1% 3987 0.75
QN0805X332F3450FB 3.3 3450±1% 3500 0.7
QN0805X332F3950FB 3.3 3950±1% 3987 0.7
QN0805X472F3500FB 4.7 3500±1% 3545 0.65
QN0805X472F3950FB 4.7 3950±1% 3987 0.65
QN0805X502F3500FB 5 3500±1% 3545 0.63
QN0805X502F3950FB 5 3950±1% 3987 0.63
QN0805X682F3500FB 6.8 3500±1% 3545 0.55
QN0805X682F3950FB 6.8 3950±1% 3987 0.55
QN0805X103F3380FB 10 3380±1% 3435 0.44
QN0805X103F3450FB 10 3450±1% 3500 0.44
QN0805X103F3570FA 10 3520 3570±1% 0.44
QN0805X103F3900FB 10 3900±1% 3935 0.44
QN0805X103F3950FB 10 3950±1% 3987 0.44
QN0805X153F3950FB 15 3950±1% 3987 0.36
QN0805X223F3950FB 22 3950±1% 3987 0.3
QN0805X223F4050FB 22 4050±1% 4100 0.3
QN0805X333F4050FB 33 4050±1% 4100 0.24
QN0805X473F4050FB 47 4050±1% 4100 0.2
QN0805X473F3960FA 47 3920 3960±1% 0.2
QN0805X473F4150FB 47 4150±1% 4210 0.2
QN0805X503F4150FB 50 4150±1% 4210 0.19
QN0805X683F4150FB 68 4150±1% 4210 0.16
QN0805X104F3590FB 100 3535 3590±1% 0.14
QN0805X104F3950FB 100 3950±1% 3987 0.14 2 <5
QN0805X104F4100FA 100 4050 4100±1% 0.14
QN0805X104F4250FB 100 4250±1% 4310 0.14
QN0805X154F4250FB 150 4250±1% 4310 0.11
QN0805X154F4500FB 150 4500±1% 4582 0.11
QN0805X224F4300FB 220 4300±1% 4343 0.08
QN0805X224F4500FB 220 4500±1% 4582 0.08
QN0805X334F3950FB 330 3950±1% 3987 0.07
QN0805X334F4300FB 330 4300±1% 4343 0.07
QN0805X474F4000FB 470 4000±1% 4045 0.05
QN0805X474F4500FB 470 4500±1% 4582 0.05
QN0805X684F4100FB 680 4100±1% 4135 0.03
QN0805X684F4500FB 680 4500±1% 4582 0.03
QN0805X135F4500FB 1300 4500±1% 4582 0.02

 

 

Aplikasi sampel V: Deteksi suhu kanggo mikrokontroler

 

Mikrokontroler smartphone lan piranti liyane kudu direksa saka overheating kanggo njamin linuwih operasi. Diagram ing ngisor iki nuduhake sirkuit pangreksan suhu mikrokontroler sing nggunakake sirkuit pamisah voltase sing kasusun saka kombinasi termistor NTC lan resistor tetep RS. Nalika overcurrent mili, suhu termistor NTC mundhak lan resistance mudhun, saéngga nyuda voltase drive mikrokontroler. Kanggo entuk pangayoman suhu sing efektif, termistor lan resistor SMD NTC cilik dipasang ing papan sirkuit utawa bagean ngasilake panas.


Gambar 4: Deteksi suhu kanggo mikrokontroler

 

Taped In Reel 0805 100K Power NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor 2

 

  
VI Kaluwihan Saka Thermistor NTC Multilayer 0805
 
Termistor NTC minangka unsur resistor sensitif suhu nggunakake keramik semikonduktor kanthi koefisien suhu negatif (NTC). Tegese resistensi mudhun kanthi eksponensial kanthi suhu sing mundhak. Sing luwih curam kurva RT, sing luwih gedhe owah-owahan ing resistance ing sawetara suhu tartamtu. Kanthi properti iki, asring digunakake minangka sensor suhu lan uga digunakake minangka piranti proteksi suhu kanggo tujuan kayata pangukuran suhu lan ganti rugi suhu.

 


VII SOLDER TANGAN NTC Thermistor Multilayer 0805

 

Amarga sifat bahan lan konstruksi, termistor NTC bisa rapuh banget, mbutuhake penanganan sing alus, utamane nalika operasi soldering tangan. Komposisi kasebut ndadekake dheweke rawan banget kanggo anomali stres tarik nalika tetep kuwat ing kompresi. Sajrone operasi solder reflow, suhu awak komponen diijini mundhak alon-alon sadurunge reflow solder, nanging ing operasi solder tangan, biasane ora ana preheat lan komponen kasebut kena kejut termal sing bisa nyebabake komponen pecah. Yen soldering tangan perlu, prabédan suhu luwih saka 150ËC antarane termistor lan wesi soldering ora dianjurake sadurunge kontak wesi solder. Pra-panas komponen kudu nyuda kemungkinan kejut termal. Yen solder tangan kanggo tujuan prototipe dibutuhake, priksa preheat komponen sing tepat lan solder suhu rendah (maks 230ËC) digunakake.

 

 

VIII REFLOW SOldering TheMultlayer NTC Thermistor 0805

 

⢠AMPFORT SMDs ora cocog kanggo dipasang ing substrat fleksibel utawa ing konfigurasi sing bisa ngemot beban ing awak. Pertandhingan CTE sing ora cocog utawa lentur papan bakal nyebabake kegagalan piranti.

⢠Cahya panas solder nyebabake owah-owahan sing ora bisa dibalèkaké ing resistance dhasar piranti, mula ora dianjurake kanggo nggarap ulang. Iki gedhene shift iki gumantung ing piranti, hubungi AMPFORT kanggo informasi luwih lengkap.

⢠Piranti pasang permukaan AMPFORT PTC ora cocok kanggo solder suhu dhuwur (>230ËC).

 


VIIIII Pitakonan sing Sering Ditakoni


Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita produsen lan distributor merek terkenal kayata Littelfuse.


P: Ing kutha ngendi pabrik sampeyan?
A: Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China


P: Apa aku bisa ngerti wektu kerja sampeyan?
A: Wektu kerja resmi yaiku 8:00 ~ 12:00 AM, 1:30 ~ 5:30 PM. Nanging, dodolan ing departemen luar negeri bakal nindakake kerja lembur lan 7x24 jam online.


Q: Apa sampeyan nampa custom made?
A: Ya, kita profesional ing model pangaturan dhewe adhedhasar pengalaman sugih lan engineering profesional. Iku mbiyantu yen sampeyan bisa nyedhiyani drawing utawa specifications rinci kudu.


P: Apa aku bisa ngerti wektu timbal sampeyan?
A: Wektu timbal yaiku 7 dina kanggo model standar lan wektu timbal sing tepat gumantung karo syarat sing rinci yen model khusus dipilih.


P: Apa aku bisa nampa conto sadurunge pesenan?
A: Ya, umume conto gratis nanging biaya sampel kudu dikenani biaya yen jumlahe akeh banget, biaya produk akeh banget utawa biaya cetakan anyar dibutuhake.


P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Paypal etc.


P: Apa mata uang sing bisa ditampa?
A: Utamané dolar AS lan Yuan Cina


P: Apa metode paket sampeyan aman kanggo transportasi?
A: Ya, paket kita bakal dadi 10 ~ 1000pcs saben kantong plastik -> macem-macem tas saben kothak -> macem-macem kothak saben karton lan aman kanggo pengiriman ekspres / udara / kapal.

Hot Tags: Taped In Reel 0805 100K Power NTC Thermistor 5% 4250 Surface Mount Thermistor, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah , Price, dhaftar Price, Penawaran