Wektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Cahya
  • Wektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo CahyaWektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Cahya
  • Wektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo CahyaWektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Cahya
  • Wektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo CahyaWektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Cahya
  • Wektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo CahyaWektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Cahya

Wektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Cahya

Seri MZ31 saka PTC Thermistor ditrapake kanggo macem-macem jinis lampu neon, ballast elektronik lan lampu hemat energi elektronik. PTC bisa disambungake ing resonator lampu tanpa ngganti sirkuit. Sugeng rawuh kanggo tuku Wektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Lampu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Wektu Tundha Mulai 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Cahya


Wektu Tundha Mulai MZ31 PTC Thermistor MZ6 75C 800 ~ 1200 Ohm Diameter 6mm Kanggo Cahya

 

Katrangan Wektu Tundha Wiwit MZ31 PTC Thermistor MZ6

 

Seri MZ31 saka PTC Thermistor ditrapake kanggo macem-macem jinis lampu neon, ballast elektronik lan lampu hemat energi elektronik. PTC bisa disambungake ing resonator lampu tanpa ngganti sirkuit. Bisa ngganti wiwitan hard ballast lan lampu hemat energi elektronik kanggo wiwitan preheated lan wektu preheating filamen bisa teka nganti 0.4-2 detik, kang bakal ngluwihi gesang layanan saka tabung neon dening liwat 3 kaping.

Thermistor adhedhasar keramik sing digawe panas langsung duwe koefisien suhu positif lan utamane kanggo proteksi kakehan. Iki kalebu pelet keramik sing disolder ing antarane rong kabel CCS tinned lan dilapisi karo lacquer silikon hard suhu dhuwur UL 94 V-0.



II Aplikasi Wektu Tundha Wiwit MZ31 PTC Thermistor MZ6


Aplikasi saka termistor PTC kanggo entuk wiwitan preheated minangka nderek: Sanalika sawise daya diuripake, Rt ing negara suhu normal lan resistance iku adoh luwih murah tinimbang resistance C2.
Arus liwat C1 lan Rt mbentuk sirkuit bali kanggo preheat filamen. Sawise udakara 0,4-2 detik, suhu panas Rt joule ngluwihi titik Curie Tsw lan mlumpat menyang negara tahan dhuwur sing luwih dhuwur tinimbang resistensi C2. Saiki ngliwati C1 lan C2 kanggo mbentuk sirkuit bali, sing nyebabake resonansi L lan ngasilake tegangan dhuwur kanggo madhangi tabung neon.



III Fitur Wektu Tundha Miwiti MZ31 PTC Thermistor MZ6


⢠Ukuran cilik
⢠Tegangan dhuwur (800 ~ 1000VAC luwih akeh)
⢠Urip dawa (luwih saka 10.000 saklar daya)
⢠Boros daya kurang

⢠Arus trip lan non-trip: Saka 11 mA nganti 800 mA
⢠Rasio cilik antarane arus trip lan non-trip (It/Int = 1,5 ing 25 °C)
⢠Arus inrush maksimum dhuwur (nganti 5,5 A)
⢠Bagean timbal tahan tekanan mekanik lan geter



Ukuran IV Wektu Tundha Wiwiti MZ31 PTC Thermistor MZ6 (Unit:mm)

 

Nomer jeneng Syarat Teknis Nuntun
D Dhiameter 6,0 maks

â¡ Lurus

 

â¡ Axis Kawangun

 

â  In-Forming

T kekandelan 4,5 maks
L Lead Length Min20
W Jarak antarane sekring 5.0±0.5
d Dhiameter timbal 0,5 ± 0,05



Rincian Lapisan V Wektu Tundha Wiwit MZ31 PTC Thermistor MZ6

 

Lapisan Bahan warna

â¡ Ora ana lapisan

â  Lapisan

â¡ resin PF

â  Silikon

 

â  Kuning

â  Ijo

 



VI Kinerja Listrik Wektu Tundha Wiwit MZ31 PTC Thermistor MZ6

 

Nomer barang Syarat Teknis Syarat Test
3-1

Tahan kanggo Zero

Daya Rated

800-1200Ω

Suhu Atmosfer: 25±2â

Akurasi Tes: ± 0,5%

3-2

Swara Tegangan

Tahan

â¥800V

ÎR/Rnâ¤20%

Ora ana karusakan visual

 

Miwiti Saiki: â¥200mA, Mulai Tegangan: 220VAC, tahan 7 detik, banjur ganti dadi voltase dhuwur 800VAC, 6 detik. banjur mriksa Rn maneh.
3-3

Swara Saiki

tahan

 

â¥500mA

ÎR/Rnâ¤20%

Ora ana karusakan visual

Miwiti Saiki: â¥200mA, Tegangan 220VAC, uripake sirkuit 1 menit sawise saben 5 menit, mateni, lan baleni operasi iki kaping 20. Sijine ing kondisi suhu lan asor biasa kanggo 4-5 jam lan banjur mriksa Rn maneh
3-5 Suhu Curie 75â Priksa suhu ing 2 kaping Rn.



VII 125/140V Seri Wektu Tundha Mulai MZ31 PTC Thermistor MZ6


Item

MAX. VOLTAGE

(V)

SAIKI SAIKI ORA OPERASI ING 60â(mA) nuduhke saiki nalika ing -10 â (mA) arus maksimum (A) Resistance nalika 25 â (ohm) Titik Curie (â) Diameter Ontologi (Dmax) (mm) ketebalan (Tmax) (mm) Jarak timbal (W) (mm) Diameter terminal (phi d) (mm)
MZ6B06D120C180RM125V 125 30 75 0.3 180 ± 20% 120 6.0 5.0 5.0 0.6
MZ8B08D120C75RM125V 125 65 165 0.3 75 ± 20% 120 8.0 6.0 5.0 0.6
MZ8B10D120C47RM125V 125 90 230 0.5 47 ± 20% 120 10.0 5.5 5.0 0.6
MZ8B10D120C22RM125V 125 135 340 0.8 22 ± 20% 120 10.0 5.5 5.0 0.6
MZ8B13D120C15RM125V 125 175 440 1.0 15 ± 20% 120 13.0 5.5 5.0 0.6
MZ8B15D120C10RM125V 125 220 550 1.2 10 ± 20% 120 15.0 5.5 5.0 0.6
MZ8B17D120C6R8M125V 125 300 750 1.4 6,8 ± 20% 120 17.0 5.5 5.0 0.6
MZ8B17D120C4R7M125V 125 360 900 1.7 4,7 ± 20% 120 17.0 5.5 5.0 0.6
MZ8B17D120C3R3M125V 125 420 1050 2.0 3,3 ± 20% 120 17.0 5.5 5.0 0.6
MZ8B08D120C33RM140V 140 100 230 0.5 33 ± 20% 120 8.0 6.0 5.0 0.6
MZ8B10D120C22RM140V 140 140 330 1.0 22 ± 20% 120 10.0 6.0 5.0 0.6
MZ8B12D120C15RM140V 140 170 400 1.0 15 ± 20% 120 12.0 6.0 5.0 0.6
MZ8B13D120C10RM140V 140 220 510 1.0 10 ± 20% 120 13.0 6.0 5.0 0.6
MZ8B15D120C6R8M140V 140 290 670 1.0 6,8 ± 20% 120 15.0 6.0 5.0 0.6
MZ8B17D120C5R6M140V 140 340 780 2.0 5,6 ± 20% 120 17.0 6.0 5.0 0.6



VIII MOUNTING Wektu Tundha Wiwit MZ31 PTC Thermistor MZ6


Termistor PTC bisa dipasang kanthi gelombang, reflow, utawa solder tangan. Tingkat saiki wis ditemtokake
miturut syarat IEC 60738. Cara sing beda kanggo masang utawa nyambungake termistor bisa mengaruhi
prilaku termal lan listrik. Operasi standar ing udhara isih, sembarang pot utawa enkapsulasi termistor PTC ora
dianjurake lan bakal ngganti karakteristik operasi.



VIIII Soldering Khas Wektu Tundha Wiwit MZ31 PTC Thermistor MZ6


235 °C; durasi: 5 s (Timbal (Pb)-bantalan)
245 °C, durasi: 5 s (Bebas timah (Pb))
Resistance kanggo Soldering Panas
260 °C, durasi: maksimal 10 detik.

Hot Tags: Wektu Tundha Miwiti 75C 1200OHM MZ31 PTC Thermistor Resistance Kanggo Cahya, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan