UL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cm
  • UL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cmUL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cm
  • UL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cmUL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cm
  • UL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cmUL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cm
  • UL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cmUL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cm

UL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cm

Sugeng rawuh kanggo tuku UL2651 3218 5KOHM Thermistor Suhu Sensor Probe Sensor Suhu 40cm saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.
Defrost Temp Sensor nawakake linuwih banget ing desain kompak, kasar, biaya-efektif.
Sensor kasebut uga minangka pemain sing wis kabukten kanggo nglindhungi kelembapan lan siklus beku-thaw.
Kabel timbal bisa disetel kanggo dawa lan warna apa wae sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

UL2651 3218 5KOHM Sensor Suhu Termistor Sensor Suhu Probe 40 cm


I Katrangan Saka Kulkas Defrost Thermistor Suhu Sensor

 

Defrost Temp Sensor nawakake linuwih banget ing desain kompak, kasar, biaya-efektif.

Sensor kasebut uga minangka pemain sing wis kabukten kanggo nglindhungi kelembapan lan siklus beku-thaw.

Kabel timbal bisa disetel kanggo dawa lan warna apa wae sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Cangkang plastik bisa digawe saka PP, PBT, PPS, utawa plastik apa wae sing dibutuhake kanggo aplikasi sampeyan.

Unsur termistor internal bisa dipilih kanggo nyukupi kurva lan toleransi suhu resistance.



II Saka Kulkas Defrost Thermistor Suhu Sensor Kompatibel karo


RS2533VK/XAA, RB215BSSB/XAA-00, RT21M6215SG/AA-00, RS2534BB/XAA,

RB1944SL/XAA, RB2155SH/XAA, RS2666SL/XAA, RS2623WW/XAA,

RB2055SW/XAA,RS2530BWP/XAA-00,RF217ACPN/XAA-00,RS2530BBP/XAA-00,RS2623VQ/XAA,RB1955SH/XAA,RS2577SW/XAA,RS2622SW/XAA/RB20

RS2623SL/XAA,RB195BSSW/XAA-00,RB215BSBB/XAA-00,RB1955VQ/XAA,RB1855BB/XAA,

RB215ABPN/XAA-00,RS2534WW/XAA,RS2578BB/XAA,RS2577SL/XAA,RSG309AARS/XAA-01,

RB1855SL/XAA,RSG309AARS/XAA-02,RS2777SL/XAA,RB2044SW/XAA


Sensor suhu iki (nomer bagean DA32-00006W) kanggo kulkas
Iki minangka substitusi pabrikan. Bagean bisa beda-beda ing tampilan nanging padha karo fungsi kanggo bagean sadurunge kalebu; DA32-00006C,DA32-00006G,DA32-00006L,DA32-00006M,DA32-00006U,DA32-00006B,DA32-00006D,DA32-10105P
Copot kulkas lan simpen panganan sing bisa rusak nalika daya mati sadurunge nginstal bagean iki



Gambar Dimensi III saka Kulkas Defrost Thermistor Suhu Sensor




IV Bahan Sensor Suhu Defrost Thermistor Kulkas

 

NO Jeneng Material Barang/PN
2-1. unsur R0=13,251KΩ±2% B0/50=3218±1%
2-2. omah Φ7×25 ABS (Putih)
2-3. Lapisan Epoksi
2-4. Kawat Timbal UL2651 AWG26# 105â 300V (Kuning)
2-5. Terminal Konektor 35965-0200 (Putih/Biru)



V Parameter Listrik saka Kulkas Defrost Thermistor Suhu Sensor


NO Item mlebu Syarat Test Min. Nilai normal Maks. Unit
4-1. Resistance ing 0â R0

Ta=25±0,05â

PTâ¦0.1mw

13.015 13.251 13.514 kΩ
Resistance ing 25â R25 4.95 5 5.05
4-2. Nilai B B0/50   3185.82 3218.0 3250.18 k
4-3. Faktor disipasi σ Ta=25±0,5â â¦3.0 mW/â
4-4. Wektu konstan τ Ta=25±0,5â â§2 sek
4-5. Operating temp.range / / -40 / +80
4-6 Resistance insulasi / 500 V DC > 100 MΩ
4-7. Tes voltase tahan / 1000V AC, 1mA, 1 mnt Ora Abnormal Sek



VI Apa fungsi sensor defrost kulkas?


Sensor defrostâuga disebut termostat bi-metal defrostâpateni pemanas defrost yen pemanas dadi panas cukup kanggo ngrusak evaporator. ... Frost mbangun munggah ing evaporator lan clogs online peranganing liwat evaporator ing.

Hot Tags: UL2651 3218 5KOHM Thermistor Suhu Sensor Probe Sensor Suhu 40cm, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Rega dhaftar, Kutipan