Zodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor Suhu
  • Zodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor SuhuZodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor Suhu
  • Zodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor SuhuZodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor Suhu
  • Zodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor SuhuZodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor Suhu
  • Zodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor SuhuZodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor Suhu

Zodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor Suhu

Sensor suhu biasa iki dirancang kanggo nggunakake Zodiac Jandy Legacy LRZE, kolam renang LRZM lan model pemanas spa 125, 175, 250, 325, 400 lan uga kompatibel karo kolam renang Zodiak Jandy LXi Low NOx lan model pemanas spa 250, 300, 400. lengen lan gasket.Welcome kanggo tuku Zodiak R0456500 3.5M Thermistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor Suhu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Zodiac R0456500 3.5M Termistor Suhu Probe 20KOHM Hot Tub Sensor Suhu


Zodiak R0456500 Pengganti Sensor Suhu Termistor Kanggo Pemanas Kolam Renang lan Spa

 

Katrangan saka Zodiak R0456500 Thermistor Suhu Sensor Panggantos

 

Sensor suhu biasa iki dirancang kanggo nggunakake Zodiac Jandy Legacy LRZE, kolam renang LRZM lan model pemanas spa 125, 175, 250, 325, 400 lan uga kompatibel karo kolam renang Zodiak Jandy LXi Low NOx lan model pemanas spa 250, 300, 400. lengen lan gasket.




Ringkesan saka Zodiak R0456500 Thermistor Suhu Sensor Panggantos

 

Ngganti Part No: R0456500, 6204-209.

Kompatibilitas: Pemanas Jandy LRZE, Pemanas Jandy LRZM, Pemanas Jandy LXi, Pemanas Jandy JXi (Model 200, 260, 400).

Kalebu lengan lan gasket.

Pengganti Sensor Suhu kanggo Jandy LXI & Kolam Warisan & Pemanas Spa
Cocog karo Jandy LXI & Pemanas Kolam Warisan
Diprodhuksi dening Ampfort



Rincian Panggantos Sensor Suhu Termistor Zodiak R0456500

 

Ongkos kirim Gumantung ing QTY
Pembawa UPS/FedEx/DHL/E-PAKET
Nomer Produsen R0456500
Garansi Bebas saka bahan lan cacat pabrikan
Kasedhiyan Simpenan Ing Simpenan
Produsen AMPFORT
Jeneng produk 15 - Jandy & reg; Penggantian Sensor Suhu LRZ lawas (biasa) (R0456500)
SKU AFT-R0456500-4343
Aktifake Singidaken Price Ora



Referensi silang

 

AFT No. jeneng P/N kita Amazon / Ebay OE#
AFT1 Sensor Suhu CWFB0103FC2-612XSP12b TS5L
AFT2 Sensor Suhu CWFB0103FC2-462XSP12b 7790
AFT3 Sensor Suhu CWFB0103FC-612XSP7 520272
AFT4 Sensor Suhu CWFB1802JD8-650T2I 42002-0024S
AFT5 Sensor Suhu CWFB1503HD3-301S2M1 MaxRed ME 10000
AFT6 Sensor Suhu CWFB0502FA4-401S7C DA32-00006W
AFT7 Sensor Suhu CWF0103FC2-152T6C 471566
AFT8 Sensor Suhu Pt102B-55-6D97L WHIRLPOOL W10131825
AFT9 Sensor Suhu Pt102B-160-5D82L WHIRLPOOL 12001655
AFT10 Sensor Suhu Pt102B-160-6D97L + 2 x kabel harness WHIRLPOOL 12001656
AFT11 Sensor Suhu CWFB0103FC2-352S15XSP R0456500
AFT12 Sensor Suhu CWFB0103FC2-71I6A630 42001-0053S Tembaga
AFT13 Sensor Suhu CWFB0103FC2-71I2B630 42001-0053S Stainless
AFT14 Sensor Suhu CWFB0103FC2-152T2CSP Hayward FDXLTER1930
AFT15 Sensor Suhu CWFB0103FC2-102T2C IDXLTER1930

 


Solusi Sensing Pool & Spa


Pangukuran sensing suhu sing dipercaya lan akurat penting kanggo operasi efisien sistem pemanasan lan filtrasi sing ana gandhengane karo kolam lan spa.
Saka Sensor Ampfort, Thermometrics nyedhiyakake macem-macem produk sensing kanggo aplikasi kolam renang lan spa. Kabeh mau kalebu NTC Thermistors sing misuwur ing donya, nyedhiyakake akurasi lan stabilitas sing dhuwur, nyetel standar kinerja ing industri.



Testing Spa Sensor Suhu


Mateni kabeh daya kanggo spa ing breaker lan paket spa
Setel meter Ohm menyang setelan 20K
Goleki ujung kabel lan copot plug saka papan
Selehake mimpin meter menyang kabel ijo lan abang
Mbandhingake wacan kanggo Resistance Termistor vs Grafik Suhu
Paling spa lan bak panas watesan dhuwur, alias termistor, Cut-off termal lan sensor suhu - bakal duwe maca resistance watara 10000 ing 77 derajat Fahrenheit. Banyu sing luwih adhem ngasilake bacaan sing luwih dhuwur nganti 50K, dene banyu 100 ° F sing luwih anget bakal ngasilake bacaan sing luwih murah. Delengen resistance Produsèn spa vs. denah suhu. Utawa, yen sampeyan entuk "0", utawa maca nol, sensor utawa kabel bisa uga ala. Akeh bak panas duwe luwih saka siji sensor suhu; sensor pemanas, sensor suhu banyu lan sensor suhu udara.


Hot Tags: Zodiac R0456500 3.5M Thermistor Temperature Probe 20KOHM Hot Tub Temperature Sensor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega , Daftar Harga, Kutipan