Fact Acting Cepet Dipasang 125V
  • Fact Acting Cepet Dipasang 125VFact Acting Cepet Dipasang 125V
  • Fact Acting Cepet Dipasang 125VFact Acting Cepet Dipasang 125V
  • Fact Acting Cepet Dipasang 125VFact Acting Cepet Dipasang 125V
  • Fact Acting Cepet Dipasang 125VFact Acting Cepet Dipasang 125V
  • Fact Acting Cepet Dipasang 125VFact Acting Cepet Dipasang 125V
  • Fact Acting Cepet Dipasang 125VFact Acting Cepet Dipasang 125V

Fact Acting Cepet Dipasang 125V

Fact Acting Cepet Dipasang 125V Kanggo Perlindhungan Keramik kanthi overcurrent Desain tabung keramik kanthi cepet kanggo aplikasi kacepetan tliti cepet sing cepet. Paket gunung lumahing kanggo kumpul otomatis.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

2410 2410 1808 125V Akting Cepet SMT Brick Sliver Plated Permukaan Gunung 5A


Pambuka Product 125V Acting Cepet Dipasang Cepet


Ing 2410 (6125mm) Wire-in-Air (WIA) 125V Wektu Wektu tundha lumahing Gunung sekring cocok kanggo aplikasi pangayoman overcurrent secondary-tingkat. Piranti permukaan gunung tanpa plumbuk iki nawakake keandalan lan ora bisa ngrusak risiko tutup endhas. Unsur kawat lurus ing udhara nindakake karakteristik lan fitur nglereni sing konsisten.

Karakter Listrik 125V Acara Cepet Dipasang Cepet


ukuran sedikit karo 125 HFS VAC
Gangguan sekring permukaan ing aplikasi AC
Kapabilitas kanthi apik banget saiki
Ukuran cilik (6.1mm * 2.5mm)
Wektu Lag
100% gratis gratis
Kisaran suhu operasi: -55 ° C nganti +125 ° C (kanthi turunan)
Patuh karo IEC 60127-4


Spesifikasi Elektronik saka 125V Fact Acting Cepet Dipasang Cepet


P / N

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

Kadhemen Nominal

Resistensi

(Ohms)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

SFE0250

250mA

125VAC

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

0.860

0.145

SFE0300

300mA

0.620

0.162

SFE0315

315mA

0.550

0.189

SFE0375

375mA

0.470

0.200

SFE0400

400mA

0.380

0.238

SFE0500

500mA

0.320

0.275

SFE0600

600mA

0.285

0.470

SFE0630

630mA

0.256

0.566

SFE0700

700mA

0.208

0.805

SFE0750

750mA

0.175

1.240

SFE0800

800mA

0.155

1.880

SFE1100

1A

0.148

3.500

SFE1125

1.25A

0.102

4.760

SFE1150

1.5A

0.085

6.305

SFE1200

2A

0.044

8.950

SFE1250

2.5A

0.043

16.025

SFE1300

3A

0.033

21.560

SFE1315

3.15A

0.029

22.750

SFE1350

3.5A

0.027

27.050

SFE1400

4A

0.025

31.808

SFE1500

5A

0.019

40.250

SFE1600

6A

0.018

67.245

SFE1630

6.3A

0.017

73.550

SFE1700

7A

0.016

76.280

SFE1800

8A

0.015

80.750

SFE2100

10A

0.014

110.380

SFE2120

12A

0.013

158.080

SFE2150

15A

0.012

160.680


Ukuran Permukaan Acting Dipasang Cepet 125V (Unit: mm)



Disaranake Pad Layout saka 125V Cepet Tumindak Lumahing Dipasang Fuse


Ora.

Jeneng Part

Materi

1

Tutup tutup

Kapas Kuningan Plato Kuningan

2

Awak

Tube Keramik Alasia Non-Transparent

3

Unsur sekring

Kawat Cu-Ag Alloy


Materi List of 125V Fast Acting Surface Mounted Fuse


Keuntungan saka Fuse Gunung Fuse2424 125V Cepet

â € ¢ Tumindak kanthi cepet nalika kakehan 200% tingkat sing saiki
â € ¢ Gampang mlebu kanthi kemampuan saiki
â € ¢ Dhuwur lan linuwih
â karakteristik penindasan busur sing kuat

â € ¢ terminal tembaga nganggo nikel lan plato timah


Karakter Produk 125V Fact Acting Dipasang Kanthi Cepet


Ora.

Item

Konten

Standar referensi

1

Tandha Produk

Rating Brand, Ampere

Menehi standar

2

Suhu Operating

-55 ° C nganti 125 ° C

IEC60068-2-1 / 2

3

Solderability

T = 240 ° C ± 5 ° C, t = 3sec ± 0.5sec, Coverageâ ‰ ¥ 95%

MIL-STD-202, Cara 208

4

Resistensi to Soldering Heat

10 sec ing 260 ° C

MIL-STD-202, Cara 210, Kondisi Tes B

5

Insulation Resistensi (after Opening)

10,000 ohms minimal

MIL-STD-202, Cara 302, Kondisi Tes A

6

Shock termal

5 siklus, pambeda ° C / + 125 ° C, 15 menit saben ekstrem

MIL-STD-202, Cara 107, Kondisi Tes B

7

Kaget Mekanikal

Puncak 100G kanggo 6 millisecond, 3 siklus

MIL-STD-202, Cara 213, Tes I

8

Getaran

Amplitudo 0,03â, 10-55 Hz ing 1 menit. 2 jam saben XYZ = 6hrs

MIL-STD-202, Cara 201

9

Moisture Resistensi

10 siklus

MIL-STD-202, Cara 106

10

Semburan Uyah

Larutan uyah 5%, 48 jam

MIL-STD-202, Cara 101, Kondisi Tes B


Aplikasi saka Fact Acting Dipasang Kanthi Cepet 125V


â € ¢ Peralatan industri
â € ¢ LCD / PDP TV
â € ¢ Konverter mburi
â € ¢ Pembekal tenaga
â Sistem Telecom
â € ¢ Jaringan
â Sistem Sistem
â € ¢ Barang putih
â € ¢ Otomotif

Kualifikasi Produk 125V Suruh Acara Dipasang Cepet


Kanggo gawe marem pelanggan, 0603 Cepat Acting Surf Mount Fuse wis DIPAMPILIK RoHS, REACH, UL, CUL lan dijamin kualitas.
                                                                                                            

Pangiriman, Pangiriman Lan Serving 125V Permukaan Acting Cepet Dipasang


Pangiriman lan pengiriman bakal dipantau lan dilayani dening tim penjualan kita, 7x24 jam.



Pabrik 125V Acara Cepet Dipasang Cepet Dipasang

Sertifikat saka Fuse Gunung Serikat Aceng 2424 125V


Aplikasi Akses LAN LAN Akses Wireless saka Fuse Suruse Gunung Fuse2410 125V

Sirkuit sing ditampilake ing kene bisa ngalami kakehan, kahanan sirkuit cekak, utawa transisi voltase (petir, ESD, lan sapiturute) lan mbutuhake komponen pangayoman kanggo ngrampungake standar Regulasi utawa njamin operasi dipercaya.

Fus CartridgePolySwitch PTC bisa Diowahi


Hot Tags: Fact Acting Dipasang Cepet 125V, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.