Fuse Acting Dipasang Kanthi 250V Cepet
  • Fuse Acting Dipasang Kanthi 250V CepetFuse Acting Dipasang Kanthi 250V Cepet
  • Fuse Acting Dipasang Kanthi 250V CepetFuse Acting Dipasang Kanthi 250V Cepet
  • Fuse Acting Dipasang Kanthi 250V CepetFuse Acting Dipasang Kanthi 250V Cepet
  • Fuse Acting Dipasang Kanthi 250V CepetFuse Acting Dipasang Kanthi 250V Cepet

Fuse Acting Dipasang Kanthi 250V Cepet

250V permukaan cepet lumahing dipasang sekring "bata", konstruk tabung / tutup tutup keramik ing ukuran kasus 2410.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

2410 250V Cepet Keramik Nano Square Keramik SMT Lumahing 4A


Aplikasi saka 250V Acting Cepet Dipasang Cepet Dipasang


Panel LCD / PDPLCD inverter lampu mburiPuterable DVEPagisi dayaTembuk kerjaMembuat sistem penggemarSistem penggemarSistem sistemTelecomSistem dasar tanpa wayarPasang barangGole consoleAutomotifBasa listrik pangisi dayaLampung OtomatisNotebook
Monitor LCD
Komputer PC
Peralatan industri
Peralatan medis
POE, POE +
Monitor LCD / LED
LCD / LED TV


Katrangan Saka 250V Acting Cepet Dipasang Cepet Dipasang


2410 250V Cepet Blow Surface Mount Fuse yaiku tabung keramik / tutup tutup keramik, nyedhiyakake papan perlindungan circuit primer lan sekunder ing macem-macem aplikasi. Kanthi kemampuan tahan saiki sing apik banget, linuwih banget kanggo kejut termal lan mekanik, uga duwe reliabilitas sing dhuwur lan kemampuan solder stabil, tutup mburi kasedhiya ing emas / salaka / nikel.


Spesifikasi Kinerja saka 250V Acara Cepet Dipasang Cepet Dipasang


Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

Kadhemen Nominal

Resistensi

(Ohms)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

Persetujuan Agensi

SEF0200

200mA

250VAC

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

0.960

0.148

SEF0250

250mA

0.860

0.145

SEF0300

300mA

0.620

0.162

SEF0315

315mA

0.550

0.189

SEF0375

375mA

0.470

0.200

SEF0400

400mA

0.380

0.238

SEF0500

500mA

0.320

0.275

SEF0600

600mA

0.285

0.470

SEF0630

630mA

0.256

0.566

SEF0700

700mA

0.208

0.805

SEF0750

750mA

0.175

1.240

SEF0800

800mA

0.155

1.880

SEF1100

1A

0.148

3.500

SEF1125

1.25A

0.102

4.760

SEF1150

1.5A

0.085

6.305

SEF1200

2A

0.044

8.950

SEF1250

2.5A

0.043

16.025

SEF1300

3A

0.033

21.560

SEF1315

3.15A

0.029

22.750

SEF1350

3.5A

0.027

27.050

SEF1400

4A

0.025

31.808

SEF1500

5A

0.019

40.250

SEF1600

6A

0.018

67.245

SEF1630

6.3A

0.017

73.550

SEF1700

7A

0.015

76.280


Nggambar Ukuran Ukuran Fuse Gunung Sumebar 2410 250V (Unit: mm)

Breaking Kapasitas Of 250V Fast Acting Surface Mounted Fuse


50A @ 250Vac,200A @ 125Vac.


Wektu Pahargatan / Karakter Sing Saiki


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

120 sec Max

1000% * Ing

10ms Min


Paket Saka 250V Cepet Tumindak Lumahing dipasang


Tape ing reel, 1000pcs saben reel, 30000pcs saben karton (standar).
Akeh, paket pilihan.


Spesifikasi Lingkungan Lingkungan Acara Dipasang Kanthi Cepet 250V



Shock Resistensi

MIL-STD-202G, Cara 213B, Kondisi Tes 1 (puncak 100 G kanggo 6 millisecond; gelombang rumput)

Getaran Resistensi

MIL-STD-202G, Cara 201A (10-55 Hz, 0,06 inci, dolan total).

Salt Spray Resistensi

MIL-STD-202G, Cara 101E, Kondisi Tes B (48 jam).

Insulation Resistensi

MIL-STD-202G, Cara 302, Kondisi Tes A (Sawise Mbukak) 10,000 ohms minimal

Solderability

MIL-STD-202G, Cara 208H

Shock termal

MIL-STD-202G, Cara 107G, Kondisi Tes B (-65â „ƒ nganti + 125â" ƒ).

Suhu Operating

-55â "ƒ nganti + 125â" ƒ

Tingkat Sensor Kelembapan

1 (Miturut IPC J-Std-020)

Panyimpen suhu dhuwur

Cara MIL-STD-202 108

Suhu muter

Cara Metode JESD22 JA-104, Kondisi Tes B

Urip operasional

Cara MIL-STD-202 108, Test Condition D

Resistensi to solvents

Cara MIL-STD-202 215

Kaget mekanik

Cara MIL-STD-202 213, Kondisi Tes C

Getaran

Cara MIL-STD-202 204

Kaget termal

Cara Mil-STD-202 107

Solderability

J-STD-002

Kekuwatan terminal

AEC-Q200-006

Katrangan listrik

3 suhu listrik


FAQ


Q1: Apa sampeyan produsen?

A1: Ya, kita



Q2: Apa rega?

A2: Rega tepat bakal dikonfirmasi yen model sing wis diverifikasi kanthi deskripsi utawa datsheet.


Q3: Apa sampeyan duwe sertifikasi?

A3: Ya, RoHS, REACH, KC, VDE lsp.



Q4: Apa sampeyan bisa mbantu nemokake sawetara bagean ing dhaptar BOM kita?

A4: Ya, kita bisa nulungi sawetara bagean sing kita kenal utawa duwe kanca sing Pabrik



Q5: Apa sampeyan bisa ngirim paket kita menyang warehouse, kalebu saka pimpinan saya?

A5: Ya, ora ana masalah.



Q6: Apa sampeyan bisa ngilangi adat budaya china?

A6: Ya, bisa.



Apa tujuan ngganggu kapasitas ing aplikasi praktis?


Kapasitas gangguan saka sekring yaiku indeks keamanan. Arang banget gegayutan karo kinerja listrik. Mangkono asring diabaikan dening pabrikan utawa pangguna. Sawetara wong malah ora ngerti indeks teknis iki.


Minangka langkah-langkah keamanan, sekring kudu njamin keamanan sirkuit lan bagean liya, saengga kudu dijaga kanthi aman ing acara apa wae, utamane nalika proses operasi sekring, nalika ora ana bebaya kudu kedadeyan, kalebu arcing terus-terusan. kaping konduksi, kobong, semprotan, malah jeblugan. Kapasitas ngganggu yaiku indeks sing nuduhake keamanan sing dijamin.


Unit pangukuran kasebut yaiku Ampere, nuduhake arus maksimal sing bisa diselehake kanthi aman dening sekring. Salami overcurrent sirkuit ora ngluwihi kapasitas gangguan, sekring bisa kanthi ngganggu arus tanpa ngasilake beboyo. Nanging, sekring bisa ngrusak arus sirkuit, safety mutlak ora bisa dipesthekake. Mula, kapasitas ngganggu ora dadi indeks dispensable.


Kanggo njamin safety sekring, kita uga kudu nganggep indeks safety kayata kapasitas gangguan, voltase dirating lan sertifikasi keamanan, kajaba kanggo parameter kinerja penting kalebu kapasitas saiki, karakteristik niup, kemampuan tahan pulsa lan tingkat penuaan, impedansi lan konsumsi tenaga, lan suhu turunan.


Kanggo seksi tabung miniatur standar Eropa, sekring profil lan dimensi sing padha bisa dipérang dadi sekring peringkat sing kurang lan dhuwur. Kapasitas gangguan saka mantan kasebut ditemtokake kaping 10 kaping saiki utawa 35A, sing luwih gedhe, dene kapasitas gangguan sing terakhir yaiku 1500A. Gegelung tabung Amérika Lor ora duwe divisi sing kaya ngono. Indeks kapasitas gangguan sing ditemtokake luwih dhuwur, 10,000A kanggo 125V, 35 ~ 1500A kanggo 250V, sing gumantung saka seksi sing dirating. Kapasitas gangguan sekring chip SMT mesthi sekitar 50A.

Hot Tags: Fuse Acting Plancar Cepet 250V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.