Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur
  • Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh DhuwurTumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur
  • Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh DhuwurTumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur
  • Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh DhuwurTumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur
  • Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh DhuwurTumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur
  • Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh DhuwurTumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur
  • Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh DhuwurTumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur
  • Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh DhuwurTumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur

Tumindak Cepet Lumahing Plumbuh Dhuwur

Tumindak Lumahing Permukaan High-Inrush Dipasang Teruse minangka sekrup lumahing ukuran cilik cilik ing saindenging pasar global kanthi kemampuan tahan saiki sing dhuwur, dirancang kanggo ngganggu 50A ing 32V / 63V, bisa dipercaya piranti pangayoman overcurrent becik kanggo elektronik sensitif

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

0603 Tumindak Lumahing Pinggang Dhuwur Gunung Santai 500mA 32V


Pambuka Produk Cepet Plancongan High-Inrush Cepet Dipasang


Gugus permukaan permukaan 0603 minangka sekring permukaan sing paling tipis ing jagad kanthi kapasitas pecah 50A @ 32VDC / 63VDC. Menehi pangayoman overcurrent kanggo sistem sing nyambung karo sumber daya DC nganti 63VDC. Keandalan lan kualitase apik banget sanajan ing sikil cilik, nambah pagelaran suhu sing dhuwur ing r sudhutange saka desain sirkuit. Iki minangka UL, sertifikasi CUL, komplit RoHS, gratis halogen, seri sekring gratis.

ProductParameter (Spesifikasi) Galur Sekring Plancongan Dhuwur Cepet


Karakter Listrik saka Plancongan Plumbum Dhuwur Plum Dhuwur


Dipasang Saiki

1.0I

2.0In

250mA ~ 8A

4 jam min.

60 sec maksimal.


Fitur Lumahing Fuse High-Inrush Dipasang Dipasang


Keluhan RoHS gratis

Desain kompak 0603 (1608 metrik) nggunakake ruang papan sing kurang

Gangguan cepet saka gedhe banget saiki
Kapabilitas tahan saiki sing dhuwur
Kasedhiya karo refleksi lan gelombang sing adol
Integrasi integritas lingkungan
Siji wektu positif pedhot
Dipasang current 250mA ~ 8A
Kapasitas istirahat dhuwur nganti 63 V


Aplikasi saka Acting Cepet High-Inrush lumahing dipasang


Perlindhungan sirkuit sekunder

Aku / O modul Ngalih

USB Pangisi daya

Laptop, notebook, netbook

Tablet, e-pembaca

Scanner

Televisi definisi tinggi (HDTV)

Sistem konsol game

Peralatan genggem / portebel
Pengecas piranti mobile



Ukuran Lumut Gedhe Dhuwur Cepet Dipasang (Unit: mm)


Tampilan Ndhuwur tampilan sisih


Spesifikasi Produk Cepet Plancong High-Inrush Cepet Dipasang


Bagean No.

Dipasang

Tegangan

DC

Dipasang Saiki

(A)

Mecah Kapasitas (A) 1

Kadhemen Khas. Rintangan (mOhms) 2

Typical Tegangan Drop (mV)

I2t Pre-Arcing I2t (A2Sec) 3

Alpha Mark

06 000 0,25

63V

32V

0.250

50A

3250

893

0.00042

D

06 000 0.375

0.375

50A

1310

587

0.00093

E

06 000 0,5

0.500

50A

1070

582

0.0020

F

06 000 0,75

0.750

50A

470

427

0.0092

G

06 000 1

1

50A

257.5

295

0.018

B / H

06 000 1.5

1.5

50A

137.5

220

0.065

H

06 000 2

-

2

50A

72

160

0.115

K

06 000 2.5

2.5

50A

52

145

0.14

L

06 000 3

3

50A

35

130

0.21

O

06 000 3.5

3.5

50A

23.8

130

0.55

R

06 000 4

4

50A

21

120

0.52

S

06 000 5

5

50A

14

110

1.70

T

06 000 6

6

50A

8

110

2.30

V

06 000 7

7

50A

5.6

80

2.8

X

06 000 8

8

50A

3.5

75

4.96

Z


1. DC gangguan peringkat diukur ing voltase dirating, wektu tetep kurang saka 50 mikroskondis, sumber baterei

2. Rintangan kadhemen DC diukur <10% saiki dirating

3. I²t biasane bakal diukur nganggo bank baterei kanthi voltase dc voltase, 10x-dirating saiki, ora bisa ngluwihi IR, angger konvensional sirkuit kurang saka 50 mikrosecond

4. Penurunan voltase khas sing diukur saiki dirating sawise suhu stabil

5. sekring warna lapisan: Biru kanggo sekring saiki kurang saka 1A, Ijo kanggo sekring karo saiki ora kurang saka 1A.


Cetha Witing Kurva Cepet Lumahing Plumbuh Cepet Dipasang



Karakteran Lingkungan saka Lumahing Plumbuh Dhuwur Lumut Dhuwur


Kahanan Panyimpen â € ¦â € ¦â € ¦â € ¦â € ¦ + 40 ° C Max. 70% RH Max. Dikempalken ing bungkusan asli.


Informasi paket Paket Permukaan Plancong High-Inrush Dipasang


Mmambu

Qâ € ™ ty / Reel

06.000

5000 pc

Cathetan: Reel kemasan saben standar EIA-481-1


Kualifikasi Produk Cepet Acara High-inrush Lumahing dipasang


Kanggo gawe marem pelanggan, 0603 Cepat Acting Surf Mount Fuse wis DIPAMPILIK RoHS, REACH, UL, CUL lan dijamin kualitas.                                                                                                       

Pangiriman, Pangiriman lan Nganggo Serat Dipasang High-Inrush Lumahing dipasang


Pangiriman lan pengiriman bakal dipantau lan dilayani dening tim penjualan kita, 7x24 jam.


FAQ


Q1:Sapa akeh garis produksi ing pabrik sampeyan?

A1: 10


Q2: Istilah pambayaran sampeyan?

A2: T / T, Paypal, Dhuwit Maju


Q3: Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

A3: Ya, ngisi utawa ora gumantung faktor kayata produk iku standar utawa ora, larang utawa murah, kanthi cetakan anyar utawa ora liya.


Q4: Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

A4: 88


Q5: Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?

A5: Kita ngrancang lan kita duwe agen ing sawetara negara


Q6: Sertifikat endi sing digunakake kanggo peralatan?

A6: CCC, CQC, UL, CUL, CSA, VDE, PSE, KC, TUV


Q7: Apa produk sampeyan ramah lingkungan?

A7: Ya, kita wis ngetrapake RoHS lan REACH.

Aplikasi GFCI lan AFCI saka sekring Lumahing Gunung Cepet 0603



Sirkuit sing ditampilake ing kene bisa ngalami kakehan, kahanan sirkuit cekak, utawa transisi voltase (petir, ESD, lan sapiturute) lan mbutuhake komponen pangayoman kanggo ngrampungake standar Regulasi utawa njamin operasi dipercaya.

Hot Tags: Acting High-Inrush Lumahing Cepet Dipasang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Ukara pitakon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.