Galur Acara Cepet Dipasang Cepet
  • Galur Acara Cepet Dipasang CepetGalur Acara Cepet Dipasang Cepet
  • Galur Acara Cepet Dipasang CepetGalur Acara Cepet Dipasang Cepet
  • Galur Acara Cepet Dipasang CepetGalur Acara Cepet Dipasang Cepet
  • Galur Acara Cepet Dipasang CepetGalur Acara Cepet Dipasang Cepet
  • Galur Acara Cepet Dipasang CepetGalur Acara Cepet Dipasang Cepet
  • Galur Acara Cepet Dipasang CepetGalur Acara Cepet Dipasang Cepet

Galur Acara Cepet Dipasang Cepet

Gipa Acting Cepet Dipasang Ganti sekring kanthi teknologi chip film tebal ing substrat keramik ing ukuran 1206 ukuran sing murah regane karo persetujuan UL, CSA.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

"1206 Singlup Cepat SinglFuse Permukaan Film tebal Gunung Fuse 3A 72V


Pengenalan Produk Cepet Garing Plancar


1206 jotosan cepet Surface Mount Fuse minangka sekring sing dirancang minangka standar industri. Desain sing adol-gratis nyedhiyakake karakteristik olahraga siklus on-off lan suhu sing apik banget nalika digunakake lan uga nggawe SMD kita nyuda luwih panas lan kejut toleran tinimbang sekring kartrij sing khas.

Karakterik Elektrik (UL STD. 248-14) lan Spesifikasi saka Acara Plancar Cepet Dipasang Cepet


Karakter Listrik

Dipasang Saiki

1.0I

2.5In

3.5In

250mA ~ 5A

4 jam min.

5 sec maksimal.

-

6A ~ 30A

-

5 sec maksimal.


Spesifikasi

Bagean No.

Dipasang

Tegangan

DC

Dipasang Saiki

(A)

Mecah Kapasitas 1

Kadhemen Khas. Rintangan (mOhms) 2

Typical Tegangan Drop (mV)

I2t Pre-Arcing Khas

(A2Sec) 3DC

Aplha Marking

72V

63V

32V

24V

12.000 0,25

72V

63V

32V

24V

250mA

50A

50A

50A

300A

3608

1407

0.0004

.25

12.000 0.375

375mA

1882

718

0.0008

E

12.000 0,5

500mA

1028

650

0.0022

0.5

12.000 0,75

750mA

601

616

0.0057

.75

12.000 1

1A

490

510

0.10

H

12.000 1.25

1.25A

165

184

0.021

12.000 1.5

1.5A

240

367

0.15

K

12.000 2

2A

144

316

0.41

N

12.000 2.5

2.5A

83

240

0.65

O

12.000 3

3A

53

187

1.39

P

12.000 3.5

3.5A

40

180

1.68

R

12.000 4

4A

35

173

1.73

S

12.000 4.5

-

4.5A

-

27

164

2.62

X

12.000 5

5A

22

141

2.89

T

12.000 6.5

6.5A

16

140

3.4

6.5

12.000 7

7A

12

140

5.68

7

12.000 10

-

10A

-

4.4

59

2.16

10

12.000 12

12A

3.8

67

7.11

12

12.000 15

15A

2.9

66

23.89

15

12.000 20

20A

1.6

60

47.17

20

12.000 25

25A

1.4

57

32

25

12.000 30

30A

1

68

43

30


* Rating Interrupting DC (Diukur kanthi voltase dirating, pancet wektu kurang saka 50 mikroskondis, sumber baterei) * Resist Cold DC diukur kanthi <10% saka saiki dirating ing suhu sekitar 25â ƒ * I2t Pre-arching Khusus wis diukur ing 10Ing Saiki


Fitur Permukaan Acara Dipasang Cepet


Tumindak kanthi cepet, kanthi mundhak kinerja tahan
Ukuran cilik, 1206 SMD
Rating saiki saka 250mA to30A, sekring sing dicenthang nganggo kode ampere
Suhu suhu operasi amba saka -55â "125 nganti 125â" ƒ
Tape lan Reel kanggo panggonan seko SMD otomatis
Kompatibel karo 260â "ƒ IR proses bebas Pb lan gelombang
Netepi RoHS 2 (MSL = 1)
Halogen Gratis
Mimpin Gratis
Umum adhedhasar rencana tes AEC-Q internal


Aplikasi saka Cepet Acting Dipasang Dipasang


Sistem Navigasi otomotif
Layar tampilan panel transparan LCD transistor
Notebook
Komputer PC
Peralatan elektronik kantor
Peralatan industri
Peralatan medis
POE, POE +
Monitor LCD / LED
Pasokan tenaga
LCD / LED TV
Konverter DC-DC


Ukuran Suruh Dipasang Cepet Dipasang (Unit: mm)


Tampilan Ndhuwur tampilan sisih


Parameter Soldering Cepet Acting Dipasang Dipasang


Profil Aliran IR (IPC / JEDEC J-STD-020D)

Panas & Rendhem

Suhu min (Tsmin)

Suhu maksimal (Tsmax)

Wektu (Tsmin nganti Tsmax) (ts)

 

150â "ƒ

200â "ƒ

60-120 detik

Rata-rata tarif munggah (Tsmax nganti Tp)

3â „ƒ / maksimal.

Suhu cair (TL) Wayah kanthi cair (tL)

217â ƒ 60-150 detik

Suhu puncak (Tp)

260â "ƒ maks

Wektu (tp) ing 5â "ƒ saka tingkatan klasifikasi sing spesifik (Tc)

30 detik

Tingkat rata-mudhun rata (Tp nganti Tsmax)

6â ƒ / maksimal.

Wektu 25â ƒ nganti suhu sing paling dhuwur

Maksimal 8 menit.


Gambar profil Wave Soldering gratis

Parameter Wave Soldering

 

Tingkat ramp-up rata-rata

200â "ƒ/ second

Tingkat pemanasan nalika preheat

khas 1 - 2â ƒ / detik

Max 4â ƒ / detik

Suhu preheat pungkasan

ing suhu 125â 'ƒ

Suhu puncak Tp

260â ƒ

Wektu ing + 0â "-/ -5â" ƒ saka suhu puncak

10 detik

Tingkat mudhun mudhun

5â „ƒ / maksimal.


Karakter Lingkungan Lingkungan Acara Cepet Cepet Dipasang


Kahanan Panyimpen â € ¦â € ¦â € ¦â € ¦â € ¦ + 40 ° C Max. 70% RH Max. Dikempalken ing bungkusan asli.


Informasi paket Paket Fuse Dipasang Kanthi Cepet


Model

Qâ € ™ ty / Reel

12.100

3000 pcs

Cathetan: Reel kemasan saben standar EIA-481-1


Kualifikasi Produk Cepet Fuse Lumahing Dipasang


Kanggo gawe marem pelanggan, 0603 Cepat Acting Surf Mount Fuse wis DIPAMPILIK RoHS, REACH, UL, CUL lan dijamin kualitas.

Pangiriman, Pangiriman Lan Serat Cepet Acara Dipasang Dipasang


Pangiriman lan pengiriman bakal dipantau lan dilayani dening tim penjualan kita, 7x24 jam.



FAQ


Q1:Whatâ cara pembayaran?

A1: T / T, Paypal, Western Union, Awis


Q2: Apa mata uang sing sampeyan tampa?

A2: Kabeh mata uang kalebu RMB, USD, ASU, EURO


Q3: Apa sampeyan bisa mbiyantu supaya ngirim pembayaran menyang supplier liyane?

A3: Ya, kita bisa mbantu sampeyan mbayar supplier liyane ing USD lan RMB


Q4: Apa sampeyan bisa mbantu ngetrapake kiriman prabayar?

A4: Ya, kita bisa. Courier, airfreight lan barang laut.


Q5: Endi pabrikmu?

A5: kutha Dongguan, Propinsi Guangdong, China.


Q6: Pira sing dadi insinyur ing pabrik sampeyan?

A6: 10

Q7: Apa paket produk sampeyan?

A7: Bulk, Tape (Ammo lan Reel)


Aplikasi Microwave Oven saka Fuse Mountuse Blow Permukaan 1206 Cepet

Hot Tags: Acting Plancar Cepet Dipasang Cepet, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, Harga, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.