300V Acting Cepet Dipasang Cepet
  • 300V Acting Cepet Dipasang Cepet300V Acting Cepet Dipasang Cepet
  • 300V Acting Cepet Dipasang Cepet300V Acting Cepet Dipasang Cepet
  • 300V Acting Cepet Dipasang Cepet300V Acting Cepet Dipasang Cepet

300V Acting Cepet Dipasang Cepet

300V Acting Cepet Dipasang kanthi cepet kanggo nyetel kinerja anyar kanggo njaluk aplikasi otomotif. Pilih saka sekring kabel udara-air AirMatrix lan sekring solid solid SolidMatrix kanggo kinerja paling optimal ing sangisore utawa ing kabin.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

"2410 300V Otomotif Grosir Cepet Ketinggalan Monolitik Grosir Gunung Fuse 20A


Fitur saka 300V Cepet Tumindak Lumahing Dipasang


â € ¢ Konstruksi unik nambah linuwih
"Struktur kabel-ing-udara sing Hermetically nutup
â € ¢ Konstruksi cap tutup dhuwur banget
â € ¢ Rating paling dhuwur saiki ing industri, nganti 20A, 250V
â € ¢ Kinerja listrik sing konsisten

Aplikasi saka 300V Cepet Tumindak Acara Dipasang


Komunikasi & Jaringan

Sistem Manajemen Baterei
Peralatan Medis
Sistem Infotainment
Piranti Ngisi Baterai
Aplikasi ing ngisor-hood
Elektronik Konsumen

Peralatan omah
Piranti Sumber Daya
Sistem Telekomunikasi
Piranti Otomotif
Peralatan Industri


Katrangan Saka 300V Cepet Tumindak Acara Dipasang


2410 Ukuran Ukuran Gunung Ukuran kanthi karakteristik wektu; fitur tundha wektu unik sekring iki mbantu minangka pangreksan sing saiki ora kesalahan lan proteksi kakehan sing dawa.


pecipik saka 300V Cepet Acting Lumahing dipasang Pluse




Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

Kadhemen Nominal

Resistensi

(Ohms)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

Persetujuan Agensi

SSF0250

250mA

300VAC

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

0.860

0.145

SSF0300

300mA

0.620

0.162

SSF0315

315mA

0.550

0.189

SSF0375

375mA

0.470

0.200

SSF0400

400mA

0.380

0.238

SSF0500

500mA

0.320

0.275

SSF0600

600mA

0.285

0.470

SSF0630

630mA

0.256

0.566

SSF0700

700mA

0.208

0.805

SSF0750

750mA

0.175

1.240

SSF0800

800mA

0.155

1.880

SSF1100

1A

0.148

3.500

SSF1125

1.25A

0.102

4.760

SSF1150

1.5A

0.085

6.305

SSF1200

2A

0.044

8.950

SSF1250

2.5A

0.043

16.025

SSF1300

3A

0.033

21.560

SSF1315

3.15A

0.029

22.750

SSF1350

3.5A

0.027

27.050

SSF1400

4A

0.025

31.808

SSF1500

5A

0.019

40.250

SSF1600

6A

0.018

67.245

SSF1630

6.3A

0.017

73.550

SSF1700

7A

0.015

76.280


Karakter Listrik 300x Acara Cepet Dipasang Cepet


Breaking Kapasitas:50A@300Vac ,50A@250Vac,200A@125Vac.

Karakter Operating

% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

120 sec Max


Rata-rata Wektu Kurva Saiki 300V Lumahing Tumindak Cepet Dipasang

Saran Teknis Teknikal Fuse Sing Dipasang Kanthi Cepet 300V


S: Apa sing padha lan beda karo sekring sing bisa dienggo lan sekring sing bisa diowahi? Beda beda karo sekring amarga prinsip operasional: nglindhungi sirkuit amarga ketahanan materi PTC kanthi positif karo suhu lan mlumpat ing titik Curie.


Kanggo sing padha: loro-lorone bisa digunakake kanggo sirkuit kanggo pangayoman overcurrent lan ditrapake ing pirang-pirang lapangan lan kahanan sing padha. Kalorone bisa digunakake utawa diganti ing sawetara kahanan. Contone, loro produk pinunjul kanggo aplikasi pangayoman baterei ing ngendi perlindungan perlindungan sing luwih gedhe ora angel. Kanggo nglindhungi IC tartamtu lan komponen penting utawa ing pungkasan input / output, mung sekring sing bisa digunakake. Syarat impedansi uga luwih dhuwur kanggo bagean kasebut. Nanging, thermistor PTC bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo kahanan nalika produk kudu ora rusak saka pangayoman overheat utawa kakehan ing antarmuka ing ngendi swaping panas asring banget. Nanging ing paling kahanan, loro produk beda banget utawa ora bisa ngganti siji liyane. Tabel ing ngisor iki nuduhake prabédan utami.


Amarga padha lan beda, kaloro produk kasedhiya ing pasar kanggo macem-macem tujuan.


 

Siji sekring

Sekring PTC bisa diowahi

Rintangan internal

Cilik

Gedhe

Sensitivitas saiki

Dhuwur

Dhuwur

Wektu tanggepan

Cepet

Dhuwur

Tingkat sepuh

Alon

Cepet

Saiki bocor

Ora ana

Ya

Kinerja safety

Kuwat

Banget

Scope aplikasi

Wide

Panah

Hot Tags: 300V Acting Cepet Dipasang kanthi Cepet, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.