Plancar Acara 350V Cepet Dipasang
  • Plancar Acara 350V Cepet DipasangPlancar Acara 350V Cepet Dipasang
  • Plancar Acara 350V Cepet DipasangPlancar Acara 350V Cepet Dipasang
  • Plancar Acara 350V Cepet DipasangPlancar Acara 350V Cepet Dipasang
  • Plancar Acara 350V Cepet DipasangPlancar Acara 350V Cepet Dipasang
  • Plancar Acara 350V Cepet DipasangPlancar Acara 350V Cepet Dipasang

Plancar Acara 350V Cepet Dipasang

Fuse Acting Dipasang Cepet 350V yaiku versi voltase paling dhuwur kanthi ukuran cilik banget 2.6x1.4inch-bisa tahan 350VAC. Rating interrupting banget - 35A @ 350VAC, 50A @ 300VAC, 50A @ 250VAC, 200A @ 125VAC.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

410 Paket SMD Bukak SMD Cepet Fuse 10A 350VAC Kanthi Plating Emas utawa Plancongan


Dhaptar Bahan 350 Fact Acting Cepet Dipasang Cepet


Nomer

Jeneng Bagean

Materi

1

Nggon mandeg

Au utawa Ag Plass Kuningan Cap

2

Tube

Tube Keramik Alasia Non-Transparent

3

Unsur sekring

Kawat Cu-Ag Alloy

350V Fast Acting Surface Mounted Fuse350V Fast Acting Surface Mounted Fuse

Ukuran 350V Acting Cepet Dipasang Cepet Dipasang (mm)


350V Fast Acting Surface Mounted Fuse size


Bagean Nomering of 350V Fast Acting Surface Mounted Fuse


Bagean

Nomer

Ampere

Rating

Tegangan

Rating


Mupangat Kapasitas

Kadhemen Nominal

Resistensi

(Ohms)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

SRF0250

250mA

350V














35A @ 350VAC

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

0.860

0.145

SRF0300

300mA

350V

0.620

0.162

SRF0315

315mA

350V

0.550

0.189

SRF0375

375mA

350V

0.470

0.200

SRF0400

400mA

350V

0.380

0.238

SRF0500

500mA

350V

0.320

0.275

SRF0600

600mA

350V

0.285

0.470

SRF0630

630mA

350V

0.256

0.566

SRF0700

700mA

350V

0.208

0.805

SRF0750

750mA

350V

0.175

1.240

SRF0800

800mA

350V

0.155

1.880

SRF1100

1A

350V

0.148

3.500

SRF1125

1.25A

350V

0.102

4.760

SRF1150

1.5A

350V

0.085

6.305

SRF1160

1.6A

350V

0.075

6.505

SRF1200

2A

350V

0.044

8.950

SRF1250

2.5A

350V

0.043

16.025

SRF1300

3A

350V

0.033

21.560

SRF1315

3.15A

350V

0.029

22.750

SRF1350

3.5A

350V

0.027

27.050

SRF1400

4A

350V

0.025

31.808

SRF1500

5A

350V

0.019

40.250

SRF1600

6A

350V

0.018

67.245

SRF1630

6.3A

350V

0.017

73.550

SRF1700

7A

350V

0.015

76.280


Sertifikasi saka 350V Acting Cepet Dipasang Cepet


Agensi

Range Ampere

Agensi File Nomer

UL, CUL

50mA ~ 7A

E340427 (JDYX2) / E340427 (JDYX8)


Disaranake Pad Layout saka 350V Fact Acting Cepet Dipasang kanthi Cepet


350V Fast Acting Surface Mounted Fuse service


Napa milih kita


1) Pabrik langsung pabrik

2) disetujoni internasional

3) Pangiriman kanthi cepet 7-10 dina

4) Dhukungan teknis sing kuwat "10 insinyur

5) Kualitas kelas siji nanging tingkat sederhana ing rega

6) Seri produk rampung

7) Penawaran tambahan bisa diwenehake kayata pangiriman kiriman

8) Sistem pabrik standar / Formal

9) Sistem manajemen kualitas sing ketat

10) Bahan produk diwasa


Paket 350V Acting Cepet Dipasang Cepet


Tape ing reel, 1000pcs saben reel, 30000pcs saben kothak karton.


Langkah teknologi sekring Surface-Mount nganti panjaluk reliabilitas EV



Tes komparasi aplikasi nyata-nyata nuduhake kinerja sing paling apik sekring-permukaan sekring
Aplikasi otomotif kanggo elektronik ditampilake ing antarane variasi suhu sing amba, kejut, geter, lan kelembapan, banyu, lan uyah. Cara umum sekring otomotif blade, sing ana ing sangisore dashboard ing kothak sekring, nyedhiyakake perlindungan proteksi sing perlu. Nanging nalika mobil entuk â € œsmartâ € lan â € œconnected, â € ¦ malah liyane dipasang lan electronics disebarake mbutuhake pc papan papan perlindungan circuit. Lan kanthi cepet munculna kendharaan listrik (EV) lan hibrid (HEV), paling akeh karo sistem baterei litium energi kanthi energi kanthi cepet, supaya piranti perlindungan sirkuit dipercaya kanggo nglindhungi saka kegagalan bencana iku kritis. Aplikasi iki wis menehi perhatian kanggo ningkatake teknologi sekring-permukaan.


Artikel iki nggambarake jinis umum sekring siji-wektu, permukaan permukaan lan mbandhingake struktur sekring alternatif kanggo saben jinis. Ndhaptar asil tes perbandingan simulasi skenario aplikasi nyata kanggo nduduhake kinerja dramatis sing luwih apik sing ditawakake fius permukaan permukaan gunung paling anyar.
Patemon standar otomotifProduksi otomotif otomotif kudu nduweni piranti kanggo standar otomotif AEC-Q200. Kaya sing dituduhake karo uji reliabilitas, struktur anyar sing digunakake sekring chip keramik multi-lapisan SolidMatrix lan sekring dering-air-air AirMatrix nawakake keuntungan sing signifikan liwat pendekatan fius khas. Fius iki digawe ing fasilitas sing disertifikasi karo TS16949 lan dirancang khusus kanggo operasi sing dipercaya ing aplikasi otomotif dhuwur.

Hot Tags: Fusex Acting Cepet Dipasang 350V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.