Tumindak Cepet Lumahing Saiki Dipasang
  • Tumindak Cepet Lumahing Saiki DipasangTumindak Cepet Lumahing Saiki Dipasang
  • Tumindak Cepet Lumahing Saiki DipasangTumindak Cepet Lumahing Saiki Dipasang
  • Tumindak Cepet Lumahing Saiki DipasangTumindak Cepet Lumahing Saiki Dipasang
  • Tumindak Cepet Lumahing Saiki DipasangTumindak Cepet Lumahing Saiki Dipasang

Tumindak Cepet Lumahing Saiki Dipasang

Tumindak Gipa Seksi Sing Gedhe Gedhe Cepet yaiku produk NEW - versi saiki sing gedhe kanthi 60A saiki lan pirang-pirang tingkat voltase AC 125V 250V, DC 32V / 60V / 72V / 80V / 125V / 250V.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1032 Gedhe Chip Lumahing Saiki Ukuran Gunung Fuse 1A 125V Kanggo Pemandu LED


Pambuka Tumindak Gipa Wisat Gedhe Kanthi Cepet


1032 Lumaku Chip Surface Saiki Gedhe Kanthi Cepet, ditampilake kanthi ukuran cilik, sekring kanthi cepet, watesan spesifikasi spesifikasi 50mA ~ 60A, -55â "ƒ ~ + 125â" ƒ, lingkungan kerja sing dhuwur, kapasitas pecah dhuwur, kapasitas anti getaran sing dhuwur, resistensi kejut lan SMT fitness, minangka piranti pangayoman saiki sing dirancang kanggo aplikasi industri daya dhuwur. Piranti kasebut bisa ditrapake kanggo pasokan tenaga modul, server, sistem manajemen panyimpenan energi lan lingkungan aplikasi liyane.

Fitur Utama Acara Cepet Gedhe Plancar Cepet Saiki


Tumindak kanthi cepet kanthi cepet
Gampang sekring ndhuwur
Kasedhiya peringkat 20 nganti 60 Amperes
Rating voltase luwih dhuwur nganti 100VDC
10.25mm × 3.20mm gunung lumahing wujud persegi
-55 ° C ~ 125 ° C Suhu operasi
Integrasi integritas lingkungan
Katahanan ketahanan muter termal
Netepi RoHS
Halogen Gratis


Aplikasi Khusus Cepet Tumrap Gendhing Plumbum Sing Saiki


Daya sistem panyimpenan
Sistem penggemar cooling kanggo server PC
Modul pengatur voltase
Pasokan daya stasiun dhasar
Modul pengatur voltase for PC server
Server dhuwur mburi / komputasi Blade
Sistem Manajemen Baterei


Disetujoni Badan Cepet Tumrap Sekring Saiki Gunakake


Agensi

Range Ampere

Agensi File Number

UL

50mA ~ 7A-30A

E340427 (JDYX2)

CUL

50mA ~ 7A-30A

E340427 (JDYX8)


Ukuran Akting Cepet Gedhe Saiki Ganti dipasang Pluse (mm)



Karakter Listrik Akting Cepet Saiki Lumahing dipasang


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

120 sec Max


Ngirim Informasi Cepet Tumindak Sekring Dipasang Sing Gedhe


P / N

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

Kadhemen Nominal

Resistensi

(Ohms)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

R1032.0200

200mA

125VAC

250VAC

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

0.920

0.125

R1032.0250

250mA

0.860

0.145

R1032.0300

300mA

0.620

0.162

R1032.0315

315mA

0.550

0.189

R1032.0375

375mA

0.470

0.200

R1032.0400

400mA

0.380

0.238

R1032.0500

500mA

0.320

0.275

R1032.0600

600mA

0.285

0.470

R1032.0630

630mA

0.256

0.566

R1032.0700

700mA

0.208

0.805

R1032.0750

750mA

0.175

1.240

R1032.0800

800mA

0.155

1.880

R1032.1100

1A

0.148

3.500

R1032.1125

1.25A

0.102

4.760

R1032.1150

1.5A

0.085

6.305

R1032.1160

1.6A

0.075

6.505

R1032.1200

2A

0.044

8.950

R1032.1250

2.5A

0.043

16.025

R1032.1300

3A

0.033

21.560

R1032.1315

3.15A

0.029

22.750

R1032.1350

3.5A

0.027

27.050

R1032.1400

4A

0.025

31.808

R1032.1500

5A

0.019

40.250

R1032.1600

6A

0.018

67.245

R1032.1630

6.3A

0.017

73.550

R1032.1700

7A

0.015

76.280

R1032.2100

10A

0.013

77.350

R1032.2120

12A

0.012

78.180

R1032.2150

15A

0.011

79.280

R1032.2200

20A

0.011

80.180

R1032.2250

25A

0.010

83.350

R1032.2300

30A

0.010

90.080


Pandhuan pilihan sekring


Tujuan pandhuan referensi iki yaiku mbantu para insinyur milih sekring sing bakal menehi perlindungan sirkuit sing efektif kanggo komponen utawa peralatan elektronik.

Faktor sing kudu ditimbang


1) Pilih ukuran sekring sing tepat miturut ruang sirkuit sing kasedhiya.

2) Pilih bentuk sekring sing tepat miturut metode sing dipasang ing sirkuit.

3) Pilih sekring sing cocog miturut standar sertifikasi safety produk: C-UL, VDE, SEMKO, PSE, CCC, KC, BSI.

4) Nemtokake peringkat voltase sekring sing cocog miturut voltase sirkuit terapan.

5) Pilih peringkat sekring saiki sing cocog (In) miturut arus kerja ing maksimum maksimal.

- Dianggep faktor bosok sekring.

- Dianggep fungsine sekring adhedhasar suhu ambien.

6) Coba deleng pulsa saiki

- Ngetung nilai I2t pulsa paling maksimum sirkuit.

- Hitung nilai sekring I2t sing dibutuhake.

Fiuse sekring-wektu biasane dianjurake nalika khusus saiki yaiku pulsa.

7) Pilih jinis sekring.

8) Tes mbukak seksi sing dipilih ing sirkuit / produk.


Kurva Saiki Rata-rata Kurva Cepet Tumindak Ukuran Gedhe Saiki Dipasang

Hot Tags: Tumindak Cepet Lumahing Saiki Cepet Dipasang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.